Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BRZ - צבע כחול או לבן?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא נושא טיפוסי של לבחור צבע לפי טעם סובייקטיבי, אני יוצא מנקודת הנחה שכולם מסכימים פה שכחול הרבה יותר יפה ומרשים עבור הרכב הזה, השאלה היא האם זה צבע שמתאים למישהו כמוני.

טיעונים בעד צבע כחול:

1) הרבה יותר יפה ומיוחד מלבן

2) אם כבר קונים רכב מהסוכנות, בטח ספורטיבי, אז הולכים על הצבע הכי יפה שאפשר, למה להתפשר על החלום? כל הקטע של הטירוף הזה של רכב חדש ועוד ספורט זה ללכת עד הסוף.

3) אממ כן. יותר יפה בייסיקלי. לבן הופך את הרכב ליחסית סולידי מדי וסטנדרטי/עדר מדי והרי לרכב כזה זה קצת עלבון.

טיעונים בעד לבן:

1) אני עצלן בכל הנוגע לתחזוקת רכב, אני לא מאלו שיש להם אנרגיות להיות משועבד לתחזוקה שלו, לשמור על הצבע כל הזמן, לבדוק שהוא תמיד במצב טיפ טופ, לעשות נאנו ופלסטינה וכל הבלאגן. גם הרבה הוצאות וגם הרבה אנרגיה בשביל לשמור על החיוניות שלו. אין לי כוח להשקיע יותר מחצי שעה בשבוע לתחזוקה הזו.

לבן אפשר קצת להזניח וזה תמיד ייראה סבבה לעין הלא מזויינת, גם אחרי שנים בלי תחזוקה מיוחדת אחרי שטיפה טובה הרכב יכול להראות כמעט חדש.

2) אני גר במרכז, אין לי כרגע חנייה פרטית, כל מני שריטות ושטויות זה בלתי נמנע, בקליאו הלבנה שלי ברגע שהופיע משהו ישר הלכתי וסידרתי את זה בעלות נמוכה והתוצאה טובה מאוד, צריך לחפש בכוח כדי לראות נגיעות ותיקונים מקומיים. בצבע כחול זה בלתי אפשרי, כל תיקון וכל שריטה בולטים לקילומטר ואותי זה מחרפן.

3) הצבע הכחול בולט, מאוד בולט, מזמין אולי יותר מדי תשומת לב מיותרת, בטח בחנייה ציבורית ברחוב (למרות שאני גר באזור טוב ולא בעייתי מבחינת האוכלוסיה). יותר מדי חפירות, וגם אולי וואנדליזם, לבן כמובן הכי פחות בולט בשביל רכב שכזה.

.

ברור לי שבדיון שכזה יהיו דיעות לפה ולפה אבל אולי עם מספיק פידבקים תיווצר לי איזו תמונה למה באמת מתאים לי יותר. מה דעתכם?

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הכחול יפה יותר. 

הלבן מתאים לך יותר. 

לך על הלבן. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

הצבע האמיתי לרכב הזה הוא לבן־שנהב. אבל הוא לא נמכרת בצבע הזה.

בסופו של דבר צבע זה עניין של טעם. לבן פנינה לדעתי אנמי מדי וברז לא נראה כמו זאב בעור כבשה גם ככה.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

מה דעתך על אפור גרפיט? או כסוף?

או שכחול\לבן הוא כל מה שנותר במלאי. אגב, יש מלאי?

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

פורסם

תודה על הפידבק חברים. אני עוד מתלבט כי הכחול באמת יפה ומיוחד ואולי אני מגזים קצת עם כל עניין התחזוקה, השריטות ותשומת הלב, אולי במציאות זה לא כזה נורא, לא יודע.

ראיתי את הלבן במציאות, ללא ספק אנמי יחסית, רכב עדיין יפה מאוד אבל פחות וואו.

לפני 42 דקות, mcshmupi כתב:

מה דעתך על אפור גרפיט? או כסוף?

או שכחול\לבן הוא כל מה שנותר במלאי. אגב, יש מלאי?

אפור נחמד מאוד אבל בכנות כבר מעדיף לבן כי האפור עדיין צבע מטאלי ומיוחד שקשה לתחזוק וגם לא מספיק וואו אז אתה קצת יוצא קירח מכל הכיוונים לדעתי, אם כבר לא לבן אז כחול.

מבחינת מלאי כרגע יש בארץ 5 חתיכות שיוצרו בסוף 2019 (והגיעו לארץ כמה חודשים אחרי), אין צבע אפור במלאי, היתה כסופה במחסן עד לפני רגע, נמכרה ממש כשביקרתי באולם (לטעמי הצבע הכי פחות אטרקטיבי לרכב) ועוד כחולה במחסן.

בנוסף יש רכבי תצוגה, אדום, לבן ושחור. הרכבי תצוגה נמכרים במחיר רגיל כמו כל רכב ללא שום הנחה, הם מאותו המחזור של שאר הרכבים פשוט במקום להיות בבונדד הם ישבו להם באולם ממוזג, יש כאלו שרואים בזה יתרון שהרכב ישב לו באולם ולא בשמש, אחרים אומרים גוועלד על הרעיון שאנשים ישבו ויצאו מהרכב שלהם. גם פה אני לא בטוח באיזה מחנה אני חח

המשלוח הבא מגיע באוקטובר (כשהיצור הוא מיולי 2020), גם שם יגיעו כמויות יחסית קטנות, יכול להיות שאני אתגלגל בסוף אליו או לטיזלנבי. נראה איך דברים יתגלגלו מבחינת המכירה של הרכב שלי ועם המשא ומתן עם סובארו.

פורסם

לבן (לא מטאלי) יהיה קל הרבה יותר לתחזוקה ותיקוני שיפשופים.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

לבן זה צבע לקיר של בית {וגם זה כבר השתנה} או לזקנים...די כבר עם הלבן הזה.

הרכב נראה ב17 דרגות מרשים יותר בכחול ,מעבר לעובדה שזה הצבע הרשמי של סובארו.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

כחול. חלק מקניה של רכב ספורט זה להשביע את הנשמה. 

הלבן ישאיר אותך רעב

{מראש אל תתרגש בשריטה הראשונה וזהו}

עריכה אחרונה על ידי GTאי
  • רעיון טוב! 1
פורסם

אם זה לבן פנינה ולא לבן רגיל - הייתי הולך עליו. לבן פנינה זה צבע מהמם, ומאוד מתאים למכוניות ספורטיביות.

אחרת, לך על הכחול או צבע אחר שעושה לך את זה. עם האוכל בא התיאבון - אתה כבר תמצא זמן להשקיע בטיפוח הרכב.

פורסם

מה שתבחר יהיה לך טוב, הכחול אכן מראה מהר סימנים של אבק וחול, אבל זה לא מה שיעשה את ההבדל.

ונדליזם בבית בלי חניה - זה בהחלט עשוי להטריד.

שים פה תמונות של הרכב הכחול והלבן ונצביע

לי יש רכב כחול ואני ממש אוהב אותו ומקבל עליו מחמאות בלי סוף

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם
לפני 18 שעות, borsood כתב:

הצבע האמיתי לרכב הזה הוא לבן־שנהב. אבל הוא לא נמכרת בצבע הזה.

(דמיין תמונה של trump אומרת WRONG 😆)

יש פה הרבה מהScion שהגיעו עם הצבע המדובר - הוא ממש לא מרשים פנים מול פנים.

אין לו את העומק שאתה רוצה מצבע כזה (ואני מת על הצבע הזה - לדוגמא על הNissan Silvia S15 שהיו בארץ).

אז לצערי - בפועל הצבע הזה על האוטו הזה לא משהו.

מהכירות של איך הצבעים שורדים אצל חברים ואצלי (היה לנו ״מועדון״ של 86 עם מפגשים קבועים וכו) - תיצמד ללבן.

האיכות צבע ברכב הזה לא משהו (גרועה אפילו לסובארו) והוא מקבל chips מאוד בקלות מכל אבן על הכביש.

הכחול גם (לדעתי) פחות מרשים בפועל.

האפור כהה אגב לדעתי נראה ממש טוב על האוטו.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

בהמשך להודעה מעלי, קח בחשבון שהצבע בברז גרוע ממש. הוא מתקלף מפגיעה של כדורי ספוג.

בלבן זה בולט פחות. 

וגם אני מסכים שהכחול נראה פי אלף יותר טוב.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, KoF-sHeLeG כתב:

אם זה לבן פנינה ולא לבן רגיל - הייתי הולך עליו. לבן פנינה זה צבע מהמם, ומאוד מתאים למכוניות ספורטיביות.

אחרת, לך על הכחול או צבע אחר שעושה לך את זה. עם האוכל בא התיאבון - אתה כבר תמצא זמן להשקיע בטיפוח הרכב.

אני לא יודע אם זה פנינה, במציאות נראה לבן רגיל, לא משהו מיוחד אבל כנראה כמו שכולם אומרים פה יישמר הכי טוב ויהיה הכי קל לתחזוקה.

לפני 3 שעות, Michazzz כתב:

מה שתבחר יהיה לך טוב, הכחול אכן מראה מהר סימנים של אבק וחול, אבל זה לא מה שיעשה את ההבדל.

ונדליזם בבית בלי חניה - זה בהחלט עשוי להטריד.

שים פה תמונות של הרכב הכחול והלבן ונצביע

לי יש רכב כחול ואני ממש אוהב אותו ומקבל עליו מחמאות בלי סוף

לבקשת הקהל. כחול ולבן:

BB4A7666-A033-4A5C-9D16-A00770ADB6D6.jpeg

3AF0450B-A53C-49FD-901D-D47F271E3AC1.jpeg

אבל באמת שקשה לשפוט דרך תמונות באינטרנט, צריכים לראות במציאות.

עריכה אחרונה על ידי Doron_Z
  • תוכן חדש...