Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש ברשותי רכב עם 40000 ק"מ עדיין עם פלאגים מקורים מרכישת הרכב.
אני צריך להחליף פלאגים רוצה להשקיע על סט טוב בסביבות ה500 שקל.
יש לי מכונאי שמוכן להחליף לי ב 100 שקל את כל הסט.
האמת שאני גם יכול להחליף לבד אני רק פוחד פוחד מחיזוק יתר ושמעתי מכונאים שהורסים את החיבור ומגיעים להחלפה של ראש מנוע.
בספר רכב לא רשומים לי נתוני הגדרה לחיזוק הפלאגים (כמה לחץ/כוח להפעיל).
לכן אני בדילמה??
במוסך ירצו ממני לא פחות מ300 שקל להחלפה. וגם אז אני לא יודע אם הם משתמשים במיכשור מדויק לא להרוס את ההברגה של הפלאגים.
מה אתם מייעצים?? 

פורסם

תעבוד עם ידית מומנט...
וחוצמיזה הגזמת אני פעם חיזקתי עם ידית מומנט ולא שמעתי את הקליק בגלל רעש חיזקתי וחיזקתי עד שנשבר הפלאג אבל פשוט תקעתי בו מברג פס והוצאתי אותו ושמתי אחד אחר

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

לא כזה פשוט להרוס הברגה של פלאג

זה לא מרגרינה שם

אם אם יעשו קצת יותר חזק כנראה לא יהיה נזק

איזה רכב זה?

יתנו לך כאן כמה לחזק ועם ידית מומנט תוכל להגיע לתוצאה מדיוקת

.

פורסם
לפני 18 דקות, אורי ראובני כתב:

כן אבל אין לי נתונים של הגדרה בידית מומנט!!!

אם תרשום איזה אוטו יש לך -  שנה, דגם, נפח מנוע - אולי מישהו ייתן לך את הנתון הזה.

אחרת לאיזה ייעוץ אתה מצפה? 

פורסם (נערך)

מהאתר של NGK, סך הכל כתבתי בגוגל NGK SPARK PLUG TORQUE SETTINGS:

Installation : NGK Spark Plugs Australia | Iridium Spark Plugs ...

הגדרת מומנט סגירה לפלאג לא קשורה לדגם של רכב אלא למידות, סוג ההברגה, וצורת הכתף של הפלאג והחומר ממנו עשוי ראש המנוע, זה נכון לכל בורג אגב בין אם הוא מייצר ניצוצות או לא.

לגבי סוג הפלאגים, בספר הרכב אמור להיות רשום, אם לא כנס לקטלוג האירופאי של NGK ותמצא את מה שאתה צריך, המחיר משתנה לפי סוג הציפוי על האלקטרודה (ניקל, אירידיום, פלטינה וכו') שבתורם משפיעים על אורך החיים של הפלאג.

לרוב ברכבים עם גישה קשה יהיו פלאגים עם ציפוי שמחזיק יותר זמן (פלטינה\אירידיום), יש עוד מס' פרמטרים שהציפוי משפיע עליהם כמובן.

עריכה אחרונה על ידי shellcase

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

ואייייי איך אני מעריך את התשובות המקצועיות שלכם!
מדובר ביונדאי i25 accent hyundai 2013  עם 40K שלא הוחלף מעולם מצתים.
אני יכול להשיג ללא בעיה מפתח מומנט.
דרך אגב אני רוצה ללכת על אירידיום של חברת NGK, ממליצים?

• תוכן חדש...