Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי יונדאי איוניק 2017 עם מערכת מולטימדיה אנדרואיד 5.1.1 שסגורה מהחברה לאפשרות התקנת אפליקציות אחרות או playstore. חיפשתי בכל האינטרנט וגם כאן בפורום ומצאתי רק מדריך שהיה פה לפני כמה שנים שהסביר איך לעשות את זה איך לתערי קבצי הפריצה כבר לא זמינים ולא מצאתי אותם בשום מקום.

האמת שדיי התחלתי להתייאש ואני מחפש אולי מישהו באיזור שדרות-נתיבות-אשקלון אולי אפילו באר שבע שעושה את פריצת המערכת הזאת בתשלום .

אשמח לקבל המלצות

 

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

 

 

×
×
  • תוכן חדש...