Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התייעצות לגבי מיזוג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכיון שאני יודע שיש פה כמה מומחי מיזוג , אודה לעזרה.

מדובר על מיזוג של סלון ממד ומטבח . (מצ"ב שרטוט).

דבר ראשון רציתי המלצה על דגם. הבנתי שתדיראן היא החברה הכי מומלצת במחירים העממיים.

כל מתקין ממליץ על דגם אחר ואני הולך לאיבוד.

הדגמים שקיבלתי עליהם המלצה הם :

WIND 50/3P-IL תדיראן

או TADIRAN SILENT WIND 47/3P (דירוג אנרגטי Aׂ)

או WIND 47/3P-IL

או תדיראן מסדרת wave

המחיר של המיני מרכזי בין 7000-8300 תלוי דגם (בקניה לבד).

שאלה ראשונה היא באיזה דגם לבחור ?

שאלה שניה היא האם בפיצול של קניה לבד של המזגן + גבס + התקנה יצא יותר זול ?

לדוגמא קיבלתי הצעה על wind 47/3p

עם התקנה יוצא באיזור 12.

על הגבס מבקשים 300 למטר (כולל ספוטים) . בכל הבית אין יותר מ-20 מטר גבס.

תודה לכולם.

Sent from my MI 9 using Tapatalk

af69bdf75c02b4bf71cdf7077e6fbae3.jpg

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

מישהו?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

חם בקיץץץץץ נא להתעורר :)

פורסם (נערך)

- ל Wave P יש מרכזייה מובנית (לאזורים\חדרים שונים) ופרופיל נמוך יחסית (גובה) של 30 ס"מ.

-לא יודע לגבי מחירים.  

-הייתי שוקל למזג את ההמ"ד עם מזגן מפוצל רגיל (עם שימוש במעבר תקני השומר על הממ"ד אטום) אם ישנה אפשרות, הרזולוציה של התמונה נמוכה, אני לא מצליח לקרוא את השרטוט של הדירה בצורה סבירה.

- אני הייתי בודק את האפשרות להתקנה של "יחידה נסתרת" Super Slim , עם מינימום הנמכה וללא פיצול לממ"ד (מציע שתתייעץ עם מתקין לגבי האופציה הזו).

עריכה אחרונה על ידי innvision
פורסם

אולי עכשיו?aa61bff892ff2b3b0814f7d0fba2c4c8.jpg

זה מוריד את האיכות.
לצערי.
יש לך מייל שאוכל לשלוח?

פורסם

ממה שאני רואה, יש מעבר תקני לכיוון מרפסת השרות מהממ"ד, לכן שם הייתי מתקין מזגן מפוצל רגיל עם מעבר מתאים לממ"ד (כאן יש דוגמה להתקנה בממ"ד ובהמשך קישור להתקן https://carsforum.co.il/topic/672438-tosot-10-לעומת-תדיראן-10-joy-מה-מומלץ/?tab=comments#comment-6036176). 

אני רואה שההכנה למזגן במקלחת וההצעה שקיבלת ממקמת את היחידה הפנימית מחוץ למקלחת "בחדר המבואה", שזה נראה לי בסדר כי גם ככה האוויר החוזר צריך להיות מחוץ למקלחת. אז סך הכל זה נראה לי בסדר, רק לבטל את היציאה לממ"ד.

• תוכן חדש...