Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בת משפחה מעוניינת לרכוש 3008 אקטיב עם מנוע 1.2 ליטר - זה מה שהיא יודעת. אחרי נסיעת מבחן הוחלט להזמין. ואז הופיע ידען שלאח שלו יש מוסך כללי וחבר שיש לו מוסך במשולש והחל בסיפורי זוועה.

וכאן מתחיל הנושא: 

מנוע EB2DTS  המותקן היום בדגמי (Peugeot 3008 1.2 PureTech 130 EAT8 (aut. 8 speed  פותח בשלהי 2015 , והגיע ארצה למיטב ידיעתי ב 2017 , מה שאומר שבספק גדול מאד שמוסך כללי ראה או פגש מאודו רכב ב 3 השנים האחרונות מכיוון שעד כה מרבית כלי הרכב אלה הינם באחריות היבואן. 

כן , אני מכיר את סיפור רצועת התזמון המתפוררת. אבל מישהו טרח בכלל לבדוק האם זה מנוע EB2 (ללא טורבו) או המנוע EB2DT ה"חלש" יותר ולא EB2DTS. 

אותו המנוע נמצא היום גם באופל גרנדלנדX.  אבל על אופל הידענים מספרים סיפורי זוועה שבכלל קשורים למנועי GM. 

עד מתי שרלטנים יעלוזו . 

זהו שחררתי 😷😠

• אהבתי 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

מצד אחד שרלטן, אבל מצד שני, הלקוח לא צריך עכשיו לעשות מחקר אם זה EB2DT , EB2DTS או EB2-ZUBI. כנ"ל לברר לגבי איזה שנת וחודש יצור הרצועת טיימינג שלו. 

שיצרן יקח אחריות מראש על הרכבים שהוא מוכר, בשביל שאחר כך "מוסכניקים של חברים" לא יכפישו אותם. 

טויוטה בזמנו ידעו לקחת אחריות טובה מאוד ולהחליף מנועים בגלל ענייני בוצה. כי הם יודעים שמה שיגידו על קורולה 2003 יהיה תקף גם על קורולה 2008, 2013 וכך הלאה... 

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 3
פורסם

אמנם יש הרבה צדק בתשובה שלך, אבל בינינו, אפשר כבר להפסיק עם הפייק מידע הזה.

הלקוח לא אמור לדעת כל פרט, אבל אני רוצה להאמין שזה תפקידנו כאן למנוע הפרחת הדעות האלה בוודאי לרכב חדש שבקושי עברו 3 שנים מההשקה המקומית שלו. ומוסכים "כלליים" ( כולל המוסך של חברים טובים שלי) לא ראו מימיהם. אני בטוח שמוסך כמו גבע למשל לא היה מוציא הצהרה כזו על המנועים הנוכחיים. 

• מעניין 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

כך זה עבד וכך זה ימשיך לעבוד, זה להילחם בתחנות רוח. ההשפעה הטובה ביותר היא פשוט כמות הרכבים על הכביש, לזה יש את ההשפעה הטובה ביותר על תדמית של כל דגם/יצרן. 

פורסם

אז מה אומרים על המנוע 1.2 של PSA בגירסת 130 סוסונים?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני כשעה, m3x7r3m3 כתב:

אז מה אומרים על המנוע 1.2 של PSA בגירסת 130 סוסונים?

https://www.automaniac.org/engine/peugeot/439/peugeot--citroen-1199cc-petrol-1.2-eb2dts-12v-131hp

לא הרבה עד כה, לא ברור לגבי Exhaust (EGR / DPF):

• אהבתי 1

• תוכן חדש...