Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש אלפיסטים בשבת :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשבת יערך "מפגשון" של חבר'ה ממועדון אלפא במצפה רמון. נפגשים בשעה 11:00 במצפה רמון בכיכר.

כל האלפיסטים הפיאטיסטים והלנצ'יסטים מוזמנים :)

ניר.

If u have to go - go with a smile

lancia.jpg

פורסם

האם אתה צופה שבכזה חום האלפות והלנצ'יות יצליחו להגיע עד מצפה רמון ? :lol:

לדעתי לשגריר תהיה המון עבודה באותו יום .

פורסם
האם אתה צופה שבכזה חום האלפות והלנצ'יות יצליחו להגיע עד מצפה רמון ? :lol:

לדעתי לשגריר תהיה המון עבודה באותו יום .

הרבה מים ירוקים ילכו אותו יום

מפגש PSA באילת

ויוסי כבר מתכנן על הוילה הבאה :lol::lol::lol::lol:

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

REDR, הכל סטיגמות של פעם, הלנצ'יות והאלפות החדשות יחסית לא מתחממות ...

ודרך אגב, המפגש שתוכנן נדחה לשבוע הבא !!!

ניר.

lancia.jpg

פורסם
REDR, הכל סטיגמות של פעם, הלנצ'יות והאלפות החדשות יחסית לא מתחממות ...

ודרך אגב, המפגש שתוכנן נדחה לשבוע הבא !!!

ניר.

וואלה? איזה מזל שאתה אומר לנו את זה ב-11 בלילה של יום שישי!! כל בעלי האלפות והלנצ'יות בפורום מודים לך!!

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אל תדאג רוני, האלפיסטים והלנצ'יסטים כבר עודכנו בפורום של מועדון אלפא ... הפורום הזה הוא יותר אורגייה מאשר מועדון ...

ניר.

lancia.jpg

פורסם
אל תדאג רוני, האלפיסטים והלנצ'יסטים כבר עודכנו בפורום של מועדון אלפא ... הפורום הזה הוא יותר אורגייה מאשר מועדון ...

ניר.

אורגיה? אז איפה הבחורות? (או שהגעתי למקום הלא נכון...)

:wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

רוני, אחרי שתיפטר מהVTS שלך אני מקווה שתשקול קניית אלפא 147, רצוי 3 דלתות עם מנוע 2.0. תנהג - תבין !

ניר.

lancia.jpg

פורסם
רוני, אחרי שתיפטר מהVTS שלך אני מקווה שתשקול קניית אלפא 147, רצוי 3 דלתות עם מנוע 2.0. תנהג - תבין !

ניר.

אוהוהו... "תנהג, תבין", אה?

יענו, אני כרגע מוגבל מוטורית. נוהג בסיטרואן מתפרקת (ת'אמת, היא באמת מתפרקת), לפני זה הייתה לי 306 גרוטאתית, ואני צריך איזו 147 שתנער אותי ותגרום לי להבין מה זאת יצירת הפאר שנקראת "אלפא רומיאו". אולי אח"כ אני אתחיל לעשות ביד על תמונות של 156 ולדבר כמו רומאו ידידינו...

אז תן לי לחדש לך. נהגתי על 147 1.6 ידנית, נהגתי על 147 2.0 סלספיד. נהגתי על 156 2.0 JTS. כולן יפות (מאוד) ומהנות למדי. "הארה" לא הייתה לי, וגם לא תהיה. אני מוכן להתערב איתך שה-306 שהייתה לי תעמוד יפה מאוד מול 147 מתאימה בכל מבחן נהיגה שתרצה. גם לסקסו יש כמה טריקים בשרוול, וכמו שאמרתי, אחרי נהיגה ב-147 הסיבה היחידה שאני אעדיף את האיטלקיה היא המראה הפנימי והחיצוני. מצד שני היא גם עולה פי 3...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אוהוהו... "תנהג, תבין", אה?

יענו, אני כרגע מוגבל מוטורית. נוהג בסיטרואן מתפרקת... לפני זה הייתה לי 306 גרוטאתית, ואני צריך איזו 147 שתנער אותי ותגרום לי להבין מה זאת יצירת הפאר שנקראת "אלפא רומיאו"...

רוני

אכן כן.

פורסם

רוני, הסקסו שלך נראית כמו צפרדע, יש לה מנוע 1.6 עם 120 כ"ס ומשקל נוצה אבל היא ספרטנית ועיצוב פנים בכלל לא קיים בלקסיקון שלה ! לא יודע מה איתך אבל אני מעדיף מכוניות גדולות יותר מפוארות ומאובזרות יותר ובהרבה יותר חזקות ומהירות - וזה לא חייב לעלות יותר !

תקנה אלפא 146TI עם מנוע 2.0 וגם היא עדיפה על הצפרדע שלך.

ניר.

lancia.jpg

פורסם

ניר.

ל147 אין שום יתרון הקשור לנהיגה על ה-VTS.

מרווחת יותר? אכן.

אכותית יותר? בהחלט.

יפה יותר? אין מילים.

מהנה יותר \ ביצועיסטית יותר \ מתנהגת יותר? בחלום של אלפא, לצערך\ צערנו.

פורסם
רוני, הסקסו שלך נראית כמו צפרדע, יש לה מנוע 1.6 עם 120 כ"ס ומשקל נוצה אבל היא ספרטנית ועיצוב פנים בכלל לא קיים בלקסיקון שלה ! לא יודע מה איתך אבל אני מעדיף מכוניות גדולות יותר מפוארות ומאובזרות יותר ובהרבה יותר חזקות ומהירות - וזה לא חייב לעלות יותר !

תקנה אלפא 146TI עם מנוע 2.0 וגם היא עדיפה על הצפרדע שלך.

ניר.

נראית כמו צפרדע - מסכים. אמנם לא גרוע כמו ZX (אם כי ZX קופה בצבע הנכון היא מרשימה ביותר). מנוע 1.6 עם 120 כ"ס הוא מנוע מ-ע-ו-ל-ה. צריך שיעבדו עליו חזק, אבל אפילו ללא שיפורים כלל הוא מטיס את הקטנה הקלה הזאת למאה בכ-8 שניות. כמה עושה 146TI? אני אחסוך לך - משהו דומה. רק במהירויות גבוהות היא תקח את הסקסו, בגלל המנוע הגדול יותר.

כולנו מעדיפים מכוניות מפוארות ומאובזרות יותר, אבל זה כן חייב לעלות יותר. 147 היא לא ברת השוואה, היא עולה פי 3. מן הסתם היא תהיה חדשה ומפוארת יותר (חזקה? רק ה-GTA :p ).

146TI אולי לא תעלה יותר, אבל חזקות ומהירה יותר היא לא. אני מבטיח לך (150 על 1200 מול 120 על 900+). בנוסף, ל-VTS הקטנה יש מה ללמד את האלפא הזאת, מבטיח לך. לא כל אלפא היא מכונת נהיגה מדהימה.

דרך אגב, רוצה להשוות בין מכוניות דומות? קח 306S16 מול ה-146TI, נניח. אולי האלפא תהיה מהירה יותר, אבל ה-306 תרמוס אותה מהרבה בחינות, לדוגמה - יכולת שלדה, היגוי ועוד.

אם זה מה שאתה מעדיף אז שיהיה. לדעתי הפשרה בתחום הניהוג קטן מהרווח באיכות החיים .

ניר.

איזו איכות חיים?? ב-146/145? מה כבר "איכות חיים" במכונית הזאת על פני סקסו או 306, נניח? (היא יותר גדולה מהסקסו, נכון. קוטן ומשקל נמוך זה גם יתרון...). אל תדבר איתי בבקשה על 147 או אלפא אחרת שעולה פי 3...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...