Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 233
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 23 דקות, Bob Ross כתב:

אוקיי..לא הבנתי כ"כ  מה אתה מנסה לומר ואיך זה סותר את מה שאמרתי.

טענת שהמודל של האפליקציות מבוסס על כך שתשאר שם שנים.

אז אני אומר שהן מכוונות גם לקהלי יעד בקבוצות גיל שונות, ולמצוא זוגיות רצינית בכל שלב יכול לקחת שנים. מצד שני, בכל יום יש לך פול מתרענן חדש של משתמשים פוטנצילאים, ולכן זה שהן לוקחות דמי מנוי ומנסות למשוך ואתך להשאר לא מעיד על כלום.

לפני 25 דקות, Bob Ross כתב:

שוב, לא טענתי שאי אפשר להכיר באפליקציות.   בהחלט אפשרי, כמו שגם לזכות בחישגד ולהיפגע מברק אפשרי . 

אתה מגזים. אני מכיר עשרות דוגמאות שמעידות על כך שהסיכויים לא כאלו גרועים. ולא סביר שבמקרה לגמרי רק אנשים סביבי הצליחו באפליקציה ובממוצע הסיכוי הוא כמו להפגע מברק.

לפני 26 דקות, Bob Ross כתב:

הדרך היחידה אפליקציות? או פאבים? לא הבנתי .. אם רק אפליקציות והם ויתרו על כל דרך אחרת אז אני משתתף בצערם. באמת חבל.

אני חושב שלא הגעת לגיל בו הפול מצטמצם. להתחיל עם נשים שעובדות איתך זה רעיון לא חכם. רוב האנשים עוזבים את האוניברסיטה בשלב מסוים.

אתה לא צריך להשתתף בצערו של אף אחד. פשוט להבין שיש אנשים שהחיים שלהם נריאם שונה משלך, הם מוצאים קשרים בדריכם אחרות. משום מה יש נטייה קשה לחברים בפורום הזה לא להצליח להבין שהחיים שלהם לא מייצגים את חיי כל שאר בני האדם בעולם :)

לפני 22 דקות, ChemGuy85 כתב:

תראה זה מורכב. ראשית, צעירים מאבדים יכולת לתקשר פנים אל פנים הרבה מזה באשמת הטכנולוגיה. זו עובדה. פסיכולוגים כותבים על זה לא מעט.

אני לא רואה שום דבר וכלום פחות תקשורתי בחבר'ה שאני מראיין או עובדים איתי, שהם צעירים ממני בעשור או יותר. מה קורה עם בני ה-20 של היום - אני לא יודע.

לפני 23 דקות, ChemGuy85 כתב:

שנית, בן אדם שתקוע כל היום במשרד, עבר את המסגרות העיקריות בחיים ואין לו חברים רווקים שאפשר להסתובב איתם כל הזמן בהחלט מגיע למצב שאפיקציות הופכות להיות אפשרות הכי נוחה ונגישה, אבל זה לא הופך אותה לאפשרות הכי טובה

הכי טובה ביחס למה?

לפני 23 דקות, ChemGuy85 כתב:

לדעתי אין תחליף ליציאה לשטח.

לאנשים שונים עובדים דברים שונים. משנה התוצאה. אם קל לך לגשת לבחורה בפאב, לבקש מספר, להוציא מזה דייט שיוביל לקשר רציני - אדיר, באמת. 

לדעתי הטכנולוגיה יצרה מציאות חדשה ואדירה שמאפשרת לאנשים מופנים לתקשר, לייצר קשרים, כן גם למצוא זוגיות.

תראה את הפורום הזה. אני מנחש שחלק ניכר מהמשתתפים הפעילים כאן מוציאים בערך מילה ביום ממוצע מול העולם שבחוץ.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
Just now, יבגניפ כתב:

לדעתי הטכנולוגיה יצרה מציאות חדשה ואדירה שמאפשרת לאנשים מופנים לתקשר, לייצר קשרים, כן גם למצוא זוגיות.

תראה את הפורום הזה. אני מנחש שחלק ניכר מהמשתתפים הפעילים כאן מוציאים בערך מילה ביום ממוצע מול העולם שבחוץ.

להפך טכנולוגיה יצרה מציאות שמאפשרת לבני אדם להסתתר מאחורי מסכים. 

• רעיון טוב! 2
פורסם (נערך)
לפני 12 דקות, יבגניפ כתב:

מצד שני, בכל יום יש לך פול מתרענן חדש של משתמשים פוטנצילאים,

חלק מהבעיה שוק בשר ואשליית מבחר. 

ציטוט

אני חושב שלא הגעת לגיל בו הפול מצטמצם. להתחיל עם נשים שעובדות איתך זה רעיון לא חכם. רוב האנשים עוזבים את האוניברסיטה בשלב מסוים.

הם נשאבים לקריירה, מאמצים הרגלים של בית - עבודה - בית - עבודה ובמקום לצאת מחפשים זוגיות באפליקציות. תשמע ראיתי בחורות שורפות שנים מהחיים באפליקציות האלה ולא יצא להן מזה שום דבר. (נישואים בטוח לא) אני אגיד עוד משהו מקומם התל אביביות הזאת דופקת לאנשים את המוח במיוחד אחרי גיל 30. שנים שמעתי סיפורים על "רווקים תל אביבים בגיל 30". אחרי שהגעתי לגיל הזה הבנתי שמדובר בתופעה אמיתית אנשים נשאבים לאיזה בועה תל אביבית של בית קפה - אופנים - עבודה, מתאהבים בעצמם ולא נשאר להם מקום לאף אחד חוץ מהכלב שהם מאמצים. 

אני אגיד עוד משהו מאוד מקומם מי שרוצה זוגיות שירד בגילאים של הבחורות. yes I said it. 

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם
לפני 3 שעות, Derish כתב:

דוגמת הסטארט-אפ שעושה אקסיט של מיליונים רלוונטית גם כאן - על כל אחד כזה, כמה סטארט-אפים מתים/מדשדשים יש? גם שם אפשר לומר שהנה, השיטה עובדת ובסוף אינטל תקנה אותך, אבל ברור לכולנו שזה לא כזה פשוט ולא תמיד יעזור כמה תנסה, תלמד או תתגמש.הייתי שמח לראות השוואה סטטיסטית בין ההסתברויות 'להצליח' בשני המקרים...

אם אני לא טועה, מעל 80% מהסטרטאפים "נכשלים" (המדד לזה קצת טריקי, אני חושב שכישלון נמדד כסגירה של החברה אחרי X זמן). כאלה שעושים אקזיט? בכלל יחידי סגולה. אתה יכול להגיד שרק 20% ממשתתפי האפליקציות מוצאים זוגיות? קשה לי מאוד להאמין. גם מהניסיון האישי שלי, וגם כמו שאפשר לראות בשרשור הזה - כמעט כל אחד מכיר מישהו/י שהכיר בן/בת זוג דרך אפליקציה. זכורה לי גם סטטיסטיקה מ-2016 אאל"ט על נישואין בארה"ב - כ-40% מהנישואים התחילו אונליין, וניתן בקלות להניח שזה עולה בכל שנה (אבל אל תתפוס אותי במילה, צריך לוודא את זה).

לפני 39 דקות, Gosser1860 כתב:

סליחה על האוף טופיק, ועם כל הכבוד לווטסון עם IBM, המשפט הזה קצת חסר היגיון (או שאני מפספס משהו).

אם אני נכשל 50% מהפעמים, אין שום היגיון להגדיל את זה פי 2. כי אז אני תמיד אכשל (100%).

לדעתי המטרה היתה להעביר מסר שצריך להיכשל יותר (מספר כישלונות באופן אבסולוטי) ולא יחסי (rate), כי אז מתקרבים להצלחה - תחת ההנחה הלא מאוד מבוססת שיש אחוז מסויים להצליח (גדול מ-0). זה לא תמיד נכון, כי להצלחה יש גם אפקט של מזל, למשל בסטארטאפים.

דווקא נראה שהבנת בדיוק מה הכוונה - כל כישלון מקדם אותך יותר להצלחה, ואי אפשר להצליח בלי להיכשל בדרך.

מעבר לזה, כבר היה לנו מגה-דיון על נושא זוגיות (אפילו שניים) והכל כבר נאמר ונטחן שם דק-דק. אני רק אגיד שמי שמתלונן על כמה העולם דפוק ולא לוקח אחריות על עצמו ימצא על מה להתלונן בכל סיטואציה, בין אם זה על אפליקציה ובין אם זה בהיכרות פנים אל פנים (זה לא מכוון לאף אחד ספציפי, כמובן).

פורסם

אם תאזין לראיונות עם שותפים ומנהלים בקרנות הון סיכון שמשקיעות בסטראט-אפים, תראה שהם היו מתים ל 80% כישלון. האחוזים שיוצאים באקזיט ממש טוב הם ממש אבל ממש ממש נמוכים.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 31 דקות, יבגניפ כתב:

טענת שהמודל של האפליקציות מבוסס על כך שתשאר שם שנים.

אז אני אומר שהן מכוונות גם לקהלי יעד בקבוצות גיל שונות, ולמצוא זוגיות רצינית בכל שלב יכול לקחת שנים. מצד שני, בכל יום יש לך פול מתרענן חדש של משתמשים פוטנצילאים, ולכן זה שהן לוקחות דמי מנוי ומנסות למשוך ואתך להשאר לא מעיד על כלום.

אוקיי, מכבד את דעתך. נסכים שלא להסכים .

אתה מגזים. אני מכיר עשרות דוגמאות שמעידות על כך שהסיכויים לא כאלו גרועים. ולא סביר שבמקרה לגמרי רק אנשים סביבי הצליחו באפליקציה ו

אנשים שאתה מכיר שהכירו שם זה עדיין לא הופך את זה תופעה שכיחה בשום קנה מידה.

הסיכוי הוא כמו להפגע מברק.

צודק. הקצנתי להבהרת הנק'.

להתחיל עם נשים שעובדות איתך זה רעיון לא חכם.

למה לא?

רוב האנשים עוזבים את האוניברסיטה בשלב מסוים.

אוקיי, אבל בכל שלב בחיים אתה נמצא במסגרות, כאלה ואחרות שאפשר להכיר.

אתה לא צריך להשתתף בצערו של אף אחד. פשוט להבין שיש אנשים שהחיים שלהם נריאם שונה משלך, הם מוצאים קשרים בדריכם אחרות. משום מה יש נטייה קשה לחברים בפורום הזה לא להצליח להבין שהחיים שלהם לא מייצגים את חיי כל שאר בני האדם בעולם :)

אני מקבל את זה, פשוט לצערי חבל שהם ויתרו לעצמם וחיפשו את הדרך ה"קלה".

אין פתרונות קסם בחיים, הכל דורש עבודה קשה ,סבלנות והתמדה.

אני לא רואה שום דבר וכלום פחות תקשורתי בחבר'ה שאני מראיין או עובדים איתי, שהם צעירים ממני בעשור או יותר. מה קורה עם בני ה-20 של היום - אני לא יודע.

אל תשווה תקשורת איתך, עם גבר, לתקשורת עם בחורה.

הכי טובה ביחס למה?

לאנשים שונים עובדים דברים שונים. משנה התוצאה. אם קל לך לגשת לבחורה בפאב, לבקש מספר, להוציא מזה דייט שיוביל לקשר רציני - אדיר, באמת. 

זה לא קל, זה דורש ממך לצאת מאזור הנוחות שלך. אבל זה בהחלט משתלם .

לדעתי הטכנולוגיה יצרה מציאות חדשה ואדירה

חדשה כן, אדירה פחות

שמאפשרת לאנשים מופנים לתקשר, לייצר קשרים, כן גם למצוא זוגיות.

מופנמים מבחירה. זה ממש לא גזירת גורל. כל דבר בחיים לוקח זמן , התמדה ונסיון.

אתה ידעת טוב לעשות את העבודה שלך במשרד מהיום הראשון? לא. זה דורש זמן, אבל לברוח מהמציאות זה לא הפתרון, וזה הסיבה שהם מופנמים.

צריך כמה שיותר ליצור אינטראקציות בחוץ ולתקופה שהיית  מופנם לא יישאר זכר.

.מנגד, אם ממשיכים לבחור להישאר באזור הנוחות ולא להיחשף, זה רק מנציח ומעצים את המצב, ומקשה הרבה יותר לצאת ממנו.

מוציאים בערך מילה ביום ממוצע מול העולם שבחוץ.

ועכשיו אתה מקצין :)

לפני 16 שעות, Transporter כתב:

אתה לא מקבל שום זרע בפה אני לא יודע מה אתה עושה עם המקל

פורסם (נערך)
לפני 43 דקות, Blaz00r כתב:

אם אני לא טועה, מעל 80% מהסטרטאפים "נכשלים" (המדד לזה קצת טריקי, אני חושב שכישלון נמדד כסגירה של החברה אחרי X זמן). כאלה שעושים אקזיט? בכלל יחידי סגולה. אתה יכול להגיד שרק 20% ממשתתפי האפליקציות מוצאים זוגיות? קשה לי מאוד להאמין.

בשקלול כמות המשתמשים באפליקציות ואתרי היכרויות מול מקימי סטארט-אפים, אני חושב שאחוז ההצלחה בסטארט-אפים גבוה יותר. כמובן תלוי במדינה ושאר גורמים סביבתיים, ובהנחה שאנו מדברים על מערכות יחסים ארוכות שיוצאות מזה, לא רק כמה דייטים או זיון חד"פ.

עריכה אחרונה על ידי Derish
פורסם
לפני כשעה, יבגניפ כתב:

יש לך פלטפורמה אחרת לכל זי**ני  השכל שלנו כאן על קורונה? :)

כן. פלטפרומה חדשה הנקראת לכו תעשו ביד והיא חינמית.😋

• מצחיק 1

איזה כייף לי :)

פורסם

בשקלול כמות המשתמשים באפליקציות ואתרי היכרויות מול מקימי סטארט-אפים, אני חושב שאחוז ההצלחה בסטארט-אפים גבוה יותר. כמובן תלוי במדינה ושאר גורמים סביבתיים, ובהנחה שאנו מדברים על מערכות יחסים ארוכות שיוצאות מזה, לא רק כמה דייטים או זיון חד"פ.

בנטרול כאלה שלא באמת מחפשים זוגיות או שמחפשים משהו חד פעמי? אין לי שום ספק שאחוז האנשים שמחפשים (ומוצאים) זוגיות אמיתית וארוכת טווח דרך אפליקציות הוא גבוה (בסוף, כן? זה יכול לקחת גם 3 שנים - אף אחד לא אומר שזה קל). אני מניח שגם אתה מכיר מישהו כזה?
פורסם

~

מכיר יותר אנשים שהרימו סטארט-אפ מוצלח, למען האמת. אבל אולי זה בגלל שמעגל החברים שלי כולל בעיקר אינטרוורטים כמוני, ואלה שיש להם בני ובנות זוג הצטיידו בהם מוקדם בחיים.

לגבי  מה מחפשים - בקרב אנשים בני גילי אני רואה שבד"כ מתחילים מלחפש קשר רציני, מתאכזבים, ואז או שמתפשרים על הזיון המזדמן/מספר דייטים שלא מובילים לכלום או שפורשים מהמשחק כמו כמגיא.

פורסם

אני מכיר את השיטה עם אחוזי ההצלחה הגבוהים ביותר בפער אדיר מהשאר. 

"שידוך"

אצל חרדים ליטאים/ספרדים. אצלנו רוב הזוגות נכנסים למעגל בסביבות 22 -23 לבנים כשבנות זה שנה שנתיים מתחת. כשהרוב המוחלט מקים את ביתו בטווח של שנה שנתיים.

5-6 פגישות מרוכזות של כמה שעות כל אחת בד"כ מספיקות בכדי למצוא את "האחת" בציבור הזה. (אצל חסידים 2 פגישות זה המקסימום אין לי כל כך מידע לגבי זה. אבל אצלם העניין שונה המשפחות מכירות אחת את השניה בצורה מוחלטת ואת כל הפרטים מראש מה שנשאר זה לברר אם יש קליק).

איך זה עובד-  אצלנו "יציאה" עם בחורה שמורה למטרה אחת בלבד חתונה! ולכך המערכת מכוילת אין זמן לבזבז או שזה מתקדם לכיוון הזה או שלא. 

התאמה בסיסית נבדקת "לפני" פגישה כך שהצעות לא רלוונטיות לא מבזבזות אנרגיה עוד בשלב הבדיקות (בירורים בעגה אצלנו) שזה אומר מצב כספי. אחים אחיות מעמד תעסוקה אפיק לימודים רמה דתית ומראה כללי . מנסים לברר אופי במידת האפשר ומראה חיצוני.

בנוגע למראה חיצוני. משתדלים במיינסטרים לא "להחליף תמונה" קודם. ולמה מאוד פשוט, אשה לא בוחרים רק לפי מראה. מראה מושך יכול להוביל לבזבוז זמן אדיר על אף חוסר התאמה ברור רק כדי לנסות אולי ואז להתאכזב.

מה כן לגבי מראה חיצוני חובה שהבחור/ה תמצא חן בעיני הצד השני. כשיש מציאת חן אפילו אם אדם מודע לכך שאשתו לא מיועדת למלכת היופי אהבה בריאה יכולה להתפתח (ןעם יד הלב ומראה מול העיניים רוב האנושות לא עומדת בתור לזכייה בתחרות יופי ועם כל זה מגיע לכולם לחוות זוגיות בריאה וטובה.)

מי שיוכל לשכפל את המודל + התאמות נצרכות לציבור הכללי (שם יש הרבה יותר משתנים) יעשה סטארטאפ רציני.

אפליקציות היכירויות מראש נועדו לסוג של כישלון כי עיקר הבחירה היא מראה חיצוני שהוא פרט יחיד בין רבים בבחירת בן/בת זוג שמשפיע אנושות על הבחירה הרציונלית. 

• תוכן חדש...