Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מכיר את התסכול הזה מקרוב,

חברים סטודנטים לחשמל עושים פי 2 ממני בערך וזה לא שהלימודים אצלי קלים בהרבה-הנדסה עם פחות או יותר אותם הקורסים.

גורם לי להרהר מידי פעם בבחירות שלי.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• תגובות 233
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בדיעבד כמעט על כל בחירה שבחרת, היתה אפשרות טובה יותר שבאותו זמן לא ידעת עליה או שלא נראתה לך טובה.
אז או שאתה יכול לחיות בבאסה תמידית מזה שפספסת משהו, או פשוט לא לחשוב יותר מדי על דברים שאי אפשר לשנות.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 9 דקות, halperin96 כתב:

תמיד אפשר לעשות הסבה לתוכנה!😇

אבל אני אגרור את השרשור לכיוון אחר,אז דיי.

לא יודע מה הסיכוי לכך בגיל 35 עם אפס ניסיון וקשרים בענף. מצד אחד קיימת אפשרות ללמוד קורסים ואז אני מוצא את עצמי בן 36-37 ללא ניסיון וללא תואר. אפשרות אחרת היא ללמוד תואר ואז לצאת לשוק בגיל 37-38 עם תואר אך ללא ניסיון וזה לא שאני הייתי הולך ללמוד בטכניון או באת"א אלא באקדמית תל אביב - יפו. 

אופציה נוספת שהייתה על השולחן היא ללמוד תואר במערכות מידע זה תחום שהניסיון שלי היה די רלוונטי בו ובכלל המון פליטים מהמקצוע שלי הולכים ללמוד מערכות מידע. לי זה נשמע כמו עוד הפעם לתקוע את עצמי באיזה נישה one trick pony מקסימום בשכר יותר טוב. 

בסופו של דבר החלטתי ללכת עד הסוף עם הבחירה הראשונית שלי ולסיים לימודי ראיית חשבון בתקווה שבסיום הלימודים אוכל לעשות קפיצה לתפקידים באמת רציניים כמו עוזר סמנכ"ל כספים או משהו בסגנון.

דרך אגב כולם אומרים לי שאני מטומטם ואסור לי לבזבז דקה על לימודי תואר בראיית חשבון. אישית למדתי לסנן כי אם מקשיבים לכל אחד רק מקבלים סחרחורת. 

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

לאנשים קל לדבר כשזה לא משפיע עליהם. בסוף הרבה יותר חשוב לדעת להשלים עם הבחירות שעשית מאשר לבחור "נכון" כי תמיד יש משהו יותר טוב.
למדתי לתואר ארוך מהרגיל, יקר מהרגיל ומתיש נפשית ופיזית מהרגיל, כשבסופו השכר ההתחלתי הוא בערך כמו של מנהל משמרת במקדונלדס. אם הייתי יושב בבית ואוכל סרטים על מה הייתי יכול לעשות אחרת ולמה לא הקשבתי להוא ולזה, היה יוצא לי משהו חיובי מזה?

בחרת לעשות משהו וללכת בדרך מסויימת, תעשה את זה. מה אתה צריך עכשיו להתחשב בכל דעה של מומחוי מצוי?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

ילדותי ככל שזה ישמע, פעם הייתה לי המחשבה לבנות את "הסוס המנצח" עם התואר, עם המקצוע וליצור שיפור כוללני בכל תחומי החיים ורק אז לנסות ולהכיר את בנות המין השני מתוך מקום שלם יותר.   

אבל אף פעם אין לזה סוף. 

עריכה אחרונה על ידי Benor
פורסם

לא יהיה לזה סוף.

קודם תרצה שיהיה לך תואר, אחרי זה בית, אחרי זה תחליט שאתה חייב רכב יקר, אחר כך תחליט שלגור בחדרה לא מספיק טוב, וכו'.

אני אישית שמתי פאוז על זה מהסיבה שעם העבודה והלימודים אין לי פשוט זמן ואנרגיות לתת לחיפוש זוגיות או לזוגיות עצמה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 14 דקות, Benor כתב:

ילדותי ככל שזה ישמע, פעם הייתה לי המחשבה לבנות את "הסוס המנצח" עם התואר, עם המקצוע וליצור שיפור כוללני בכל תחומי החיים ורק אז לנסות ולהכיר את בנות המין השני מתוך מקום שלם יותר.   

אבל אף פעם אין לזה סוף. 

אני לרוב לא מתחבר לזה,אבל הפעם אכתוב,

אנשים רואים אותך איך שאתה מציג את עצמך ולהיות שלם עם עצמך זה ברמה הפנימית.

הגעת לגיל 30,יש לך משכורת ותואר אבל קצת הזנחת את עצמך ואתה מקריח-עוד שנתיים תחכה?

מה הגבול?

לפני 1 דקה, vadim6385 כתב:

לא יהיה לזה סוף.

קודם תרצה שיהיה לך תואר, אחרי זה בית, אחרי זה תחליט שאתה חייב רכב יקר, אחר כך תחליט שלגור בחדרה לא מספיק טוב, וכו'.

אני אישית שמתי פאוז על זה מהסיבה שעם העבודה והלימודים אין לי פשוט זמן ואנרגיות לתת לחיפוש זוגיות או לזוגיות עצמה.

זוגיות טובה אמורה "להעצים" אותך ולתת לך כוחות.

אם זו נהיית עוד משאבת אנרגיה-אתה בזוגיות הלא נכונה.

• מעניין 1

פורסם (נערך)
לפני 8 דקות, halperin96 כתב:

זוגיות טובה אמורה "להעצים" אותך ולתת לך כוחות.

אם זו נהיית עוד משאבת אנרגיה-אתה בזוגיות הלא נכונה.

וזה לא יפול עליי משמיים, נכון?

אני עדיין צריך להשקיע כדי למצוא כזאת זוגיות, לפתח ולתחזק אותה.

וגם לבנות אסטרטגיית יציאה למקרה שזה כן הופך למשאבת אנרגיה, זמן וכסף ללא תמורה.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אגב,
לפני כמה חודשים פגשתי איזה מישהו שהלך לתכנת מבלי לאהוב את זה במיוחד. אמר שהגיע למקום עם אנשים מדהימים ולאט לאט התחבר לעבודה עצמה. בחור צעיר, שלא היה אכפת לו לבזבז זמן ללמוד כשנה משהו שהוא לא מאוד אוהב, "רק עד שימצא עצמו", בסוף מצא לעצמו מקצוע בניסוי וטעייה. זה די מחמם לראות אנשים מתוגמלים על יוזמה, גם אם לא לפי הספר או בתנאים אופטימליים.
נכון שזה פחות סביר עם מקצועות שמצריכים לימוד ארוך, אבל הנה, יש גם כאלו.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• רעיון טוב! 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני 29 דקות, vadim6385 כתב:

וזה לא יפול עליי משמיים, נכון?

אני עדיין צריך להשקיע כדי למצוא כזאת זוגיות, לפתח ולתחזק אותה.

וגם לבנות אסטרטגיית יציאה למקרה שזה כן הופך למשאבת אנרגיה, זמן וכסף ללא תמורה.

תתחיל מלא להתייחס לזוגיות כמו למגפה :)

פורסם
לפני כשעה, Benor כתב:

אבל אף פעם אין לזה סוף. 

לפני 51 דקות, vadim6385 כתב:

זה נורא טבעי בכל קושי כזה או אחר להגיד למה לא עכשיו, למה אחר כך יהיה יותר קל, מה הבעיות שיצוצו אם ננסה להתמודד. אבל באמת אף פעם אין לזה סוף.

צ'מגיא, אתה יכול גם לנסות לחפש עבודה כמנהל מוצר. לא צריך להיות מתכנת לזה. כן צריך להיות פדנט, וגם יכולת סבירה לעמוד מול קהל ולשווק את הרעיונות שלך. מכיוון שעולם ההייטק די מגוון, הכירות עם תחומים נוספים וגם השכלה לא טכנולוגית בהכרח כן יכולות לעזור לך במידה ותרצה להכנס לזה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 15 דקות, יבגניפ כתב:

זה נורא טבעי בכל קושי כזה או אחר להגיד למה לא עכשיו, למה אחר כך יהיה יותר קל, מה הבעיות שיצוצו אם ננסה להתמודד. אבל באמת אף פעם אין לזה סוף.

כשתעבוד במשרה מלאה ותלמד הנדסה תוך כדי, בלי שאבוש ואימוש יממנו לך את התואר, שכר דירה ואוטו, תבין שיש דברים שצריך לתת להם עדיפות נמוכה יותר.

זה למה לא עכשיו.

אני גם לא יוצא לפאבים או טס לחו"ל (מקסימום סופ"ש באילת/צפון בחופשת סמסטר). וזה גם למה אני מחזיק רכב ליסינג שלא משתלם לי כלכלית בשום פרמטר (ולרוב צובר אבק בחניה), רק כי אין לי את היכולת להיות עם רכב מושבת, או זמן ללכת לטיפולים/טסטים/מוסכים, או אפילו לשטוף את הרכב, שאלוהים יודע איזה קורונה הצטברה בלכלוך שיש על הרכב הזה.

פורסם (נערך)
לפני 16 דקות, vadim6385 כתב:

כשתעבוד במשרה מלאה ותלמד הנדסה תוך כדי, בלי שאבוש ואימוש יממנו לך את התואר, שכר דירה ואוטו, תבין שיש דברים שצריך לתת להם עדיפות נמוכה יותר.

זה למה לא עכשיו.

אני גם לא יוצא לפאבים או טס לחו"ל (מקסימום סופ"ש באילת/צפון בחופשת סמסטר). וזה גם למה אני מחזיק רכב ליסינג שלא משתלם לי כלכלית בשום פרמטר (ולרוב צובר אבק בחניה), רק כי אין לי את היכולת להיות עם רכב מושבת, או זמן ללכת לטיפולים/טסטים/מוסכים, או אפילו לשטוף את הרכב, שאלוהים יודע איזה קורונה הצטברה בלכלוך שיש על הרכב הזה.

תאמין לי שאנשים עשו דברים יותר קשים מזה,לפעמים גם כשכבר יש משפחה.

הסיבה היחידה לזה שאין לך זוגיות היא אתה,ולא העבודה,הרכב ליסינג או התואר שאתה עושה.

אם היית שלם עם ההחלטה לא היית משחרר פה פסקת הצדקה.

תמיד אפשר לתלות את החוסר בטחון שלך בגורמים חיצוניים.

עריכה אחרונה על ידי halperin96

• תוכן חדש...