Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חבר'ה

עשיתי חיפוש , קראתי ב FAQ , ב FAQ כל הנושאים שיש על קבל הם יותר על הצד האלקטרוני של העניין

בכל אופן , הייתי רוצה לדעת מתי משתמשים בקבל , אני יודע למה הוא משמש אבל אני לא יודע מתי צריך או לא צריך אחד כזה במערכת שלך .

תודה רבה למגיבים

פורסם

כתבתי שאני יודע מה הוא עושה

זה כמו שתגיד לי , "משתמשים במטף כדי לכבות שרפות" , הרעיון הוא לא לצור מההתחלה את הנפילות מתח

ולא לחכות שהם יקרו כדי לקנות קבל..

אבל השאלה היא מתי בעצם נוצר מצב שצריך קבל

פורסם

ברגע שהמערכת צורכת יותר חשמל ממה שהמצבר\אלטרנטור שלך יכול לספק !

וד"א לא רשמת !

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

קבל לא יפתור בעיה של נפילות מתח. הוא יכול "לטשטש" את הבעיה אם היא מתבטאת בהבהובי אורות. קניית קבל היא הימור ואף אחד לא מבטיח לך שאם יש לך הבהובים חיבור קבל יגרום להם להעלם. לפני רכישה הייתי ממליץ לך קודם לנסות (להשאיל מחבר). מעבר לכך אם תשתמש בחיפוש אני בטוח שתמצא מידע רב בנושא.

פורסם

ניסיתי חיפוש , לא עזר לי בפתרון השאלה ...

בכל אופן , משתמשים בקבל ברגע שרואים שמערכת החשמל ברכב לא יציבה ?

אמרו לי פעם שלמשל משתמשים בזה במערכת של 500W ומעלה .. האם יש שחר בדברים ?

פורסם
ניסיתי חיפוש , לא עזר לי בפתרון השאלה ...

בכל אופן , משתמשים בקבל ברגע שרואים שמערכת החשמל ברכב לא יציבה ?

אמרו לי פעם שלמשל משתמשים בזה במערכת של 500W ומעלה .. האם יש שחר בדברים ?

קבל בוחרים את הערך שלו לפי המקובל 1F לכול 1KW RMS.

אבל להגיד שמשתמשים בקבל במערכות של 500W ומעלה זה לא נכון משום שזה יחס ההספק מול האלטרנטור, יכול להיות לך 65A אלטרנטור ומשיכה של 500W (36A( אז במקרה הזה.

הקבל יעזור להבהובים כי היחס הוא יותר מ 2:1 זאת אומרת כול עוד האלטרנטור יהיה חזק פי 2 מהמשיכה, אז לא יהיו נפילות משמעותיות בכלל, מקרה שני יחס אחר של מערכת 500W עם אלטרנטור של 110A. פה מי שיחבר קבל הוא בזבזן כסף, כי הוא לא יועיל במקרה הזה בכלל.

לכן אם אתה יודע את צריכה המערכת חשמל שלך. ואם אתה יודע מה ההספק של האלטרנטור.

לפי זה תוכל לדעת אם צריך קבל או לא. ואם כן אז אתה יודע שלכול 1KW צריך 1 פרד.

תמיר

• תוכן חדש...