Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב גרירה פגע ברכב שלי בכנף בעת בחניה . הנהג השאיר מס' טלפון של בעל הבית. הערכת נזק רחמנית היא של כ 1500 ש"ח. אחרי שהתבכיין, סיכמתי  שישלם לי 1000 ש"ח. כבר עברו יותר מחודשיים והכסף עוד לא הועבר. כל השיחות איתו ברוח טובה, נשמע עם הרבה רצון טוב שמעורר אמון ואחד שלא רוצה לפגוע בשמו הטוב. אבל בטכלס הכסף לא הועבר כל פעם עם סיפור אחר. גם לבקשתי, לא שולח לי את הצילום של הביטוח והרישיון שככל  שאני יודע זה עבירה על תקנות התעבורה. האם יש טעם להגיש תלונה במשטרה, אן כדי א להמריץ אותו או לתבוע לתבוע את הביטוח (שמאי יעריך את הנזק בהרבה יותר)? מה אתם מציעים לעשות בעניין?

פורסם

תוציא לי מכתב רשום שאם תוך 10 ימים הכסף לא מגיע לידיך אתה מתחיל בהליכים לרבות שמאי שיעלו לו הרבה יותר.

לפני זה תבצע עימו שיחה מוקלטת כדי שיפליל את עצמו.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...