Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

Eonon או Joying


elad_w
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הצלחתי למצוא ביקורות טובות על המולטימדיות של Joying בפורום, אבל על המולטימדיות של Eonon לא ממש הצלחתי למצוא משהו.

מתלבט בין המערכות הבאות ואשמח לדעתכם.

 

Eonon - עדיין לא בטוח מה אני מעדיף, את הדגם עם כפתורים פיזיים או הדגם שכולו מסך מגע, על פניו החומרה שלהם זהה וזה רק עניין של נוחות.

יש להם כרגע מבצע באתר שבנוסף למולטימדיה הם מספקים גם מצלמת רוורס (שהייתי שמח להחליף את שלי שקצת צולעת) ומתאם OBD שמתחבר למערכת ויודע להעביר מידע נוסף על למסך, יתרון נוסף הוא שהמערכת מגיעה עם אנדרואיד 10 החדש.

ההתלבטות היא האם 2GB RAM מספיק? עיקר השימוש הוא רדיו, וויז, ספוטיפיי ואפליקציות מוזיקה כאלה ואחרות.
הייתי שמח שהמערכת תעבוד חלק ולא תתקע או תראה איטיות כלשהי במעבר בין האפלקציות שציינתי מעלה.

 

Joying - המולטימדיה שלהם מגיעה עם 4GB RAM, שכנראה ישפר את המהירות תגובה (לא יודע כמה ההבדל יהיה מורגש בשימושים שלי), חוץ מזה לא ראיתי הבדלים משמעותיים בין שתי החברות (על סמך הנתונים היבשים).

 

מה דעתכם?

פורסם

סקרים וחוו"דים ברשת על הדגמים הספציפיים שאתה מעוניין בהם חיפשת? מצאת? 

הייתי מתחיל משם. 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יש לי HU של Eonon שבא להחליף את המקורי, והוא מזייף קשות. HU מסדרת GA8xxx שמתאים למאזדה 3 דור II.

אני מנגן דרך USB.

לוקח לו המון זמן ליצור אינדקס של הספריה.

פעם בכמה זמן יש קפיצות בעת ניגון שמצריכות ריסטרט. וריסטרט משמעותו להוציא עט מתא הכפפות ולדחוף אותו לכפתור היעודי של הריסטרט. וזה לא משנה אם הוא מנגן שיר מה-USB או מהזיכרון שלו עצמו.

לפעמים הוא מנגן רק את ערוץ ימין, אז צריך להיכנס לתפריט של הערוצים ולשחק איתם עד שערוץ שמאל חוזר.

וכל זה קורה כשהדרישה היחידה שלי ממנו היא לנגן מוזיקה.

כמובן שבוצע Factory Reset ללא הצלחה.

אלה תקלות שצצו עם הזמן.

 

ה-HU הבא יהיה של Joying.

  • אהבתי 1
  • מעניין 1
פורסם

אני פעמיים קניתי סתם משהו מאליאקספרס הפעם האחרונה ב50$ תכלס' שווה את הכסף והסאונד באופן מפתיע טוב יותר מהמקורית. 

 

בשתי המערכות שהיו לי מדי פעם צריך צריך לעשות ריסטארט (יש לי סיכה משרדית ייעודית לזה ברכב) אבל לא נתקלתי בשום בעיה ממה שכתבת. 

 

אני החלטתי לקנות בזול ומקסימום להשתמש שנה ולזרוק מאשר לקנות ב1000+ ולהתבאס. כי נראה שהאיכות הסינית לא ממש אחידה. 

 

1GB איטית למדיי זו של ה2 הייתה נהדרת אבל שוב אין לי מושג כמה הנתוןנים נכונים בכלל...

×
×
  • תוכן חדש...