Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

ברשותי רכב מסוג דייהו לאנוס מודל 99 עם נפח מנוע 1500 .

אתמול המיכל דלק שלי היה כמעט ריק ונסעתי בקושי על אדי דלק.. (בכוונה).

הגעתי לתחנת דלק ושמתי נטול עופרת 95 טנק מלא שעלה לי 220 שקל ואני לא יודע כמה ליטרים.

(מישהו יודע כמה ליטרים הטנק דלק של דייהו לאנוס 99 1500 ?)

איפסתי מונה קילומטרים ויצא שנסעתי בדיוק 105 קילומטר והאוטו צרך לי רבע טנק בדיוק !

הנתון היחידי שאני יכול להוציא מכך הוא ש1/4 מיכל דלק שלי עולה לי 55 שקל ואיתו אני יכול לנסוע 105

קילומטר.. לי חסר נתון אחד:נפחו של מיכל הדלק.

מאחר ואני לא יודע כמה נפח המיכל דלק של הרכב שלי הייתי שמח מאוד אם מישהו יעזור לי ויאמוד

לי את צריכת הדלק של האוטו.. (בתנאי שהוא יודע בדיוק כמה ליטרים מיכל הדלק של הלאנוס)

תודה רבה לכל מי שיעזור לי.

פורסם
לכבוד

חברי הפורום.

בכבוד רב

אילן פ.

תחלק 220 ש"ח במחיר של ליטר דלק אחד ותדע כמה ליטרים מלאת.

בבדיקה הבאה, תבדוק כמה ליטרים אתה ממלא.

את מס' הקילומטרים שעברת תחלק בהפרש.

המחוג הוא לחיווי בלבד ואינו מדוייק. לא מודדים לפי "רבע מיכל לפי העין במחוג".

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

הנתון של נפח מיכל הדלק לא רלוונטי.

מלא את מיכל הדלק עד הסוף.

אפס את מונה הק"מ בלוח השעונים.

סע עד הפעם הבאה שאתה ממלא דלק.

בפעם הבאה שאתה ממלא דלק, מלא את מיכל הדלק עד הסוף וקח קריאה של מס' הליטרים שנכנסו במיכל.

חלק את מס' הק"מ שנסעת בין שני התדלוקים במס' הליטרים שנכנסו במיכל - המס' שתקבל מייצג את צריכת הדלק הממוצעת הרכבך.

עלה והצלח.

מוטי.

פורסם

לך על השיטה של מוטי - ככה קובעים צריכת דלק.

אגב, אם כבר עוסקים בדייהו, אצלי מד הדלק לא לינארי - זאת אומרת שהרבע הראשון מציין

בעצם פחות מרבע מיכל, ואילו הרבע האחרון יותר מרבע מיכל, וכשנורית הדלק דולקת

יש עוד 7 ליטר לפחות במיכל... :-) בקיצור, אנא התייחס אל מד הדלק כהמלצה כללית בלבד.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מומלץ לבצע את המדידה על פני כמה תדלוקים, כשאתה מתדלק אז יכול להיות שלא תתדלק עד הסוף או שהמיכל לא היה ריק לגמרי וכו'...

ככל שתתדלק יותר פעמים - סטיית תקן זו תתפרש על פני יותר תדלוקים.

אני הייתי ממליץ פשוט לרשום כמה ק"מ נסעת במשך כשלושה תדלוקים ומחלק את זה במספק הליטרים שמילאת במשך אותם תדלוקים.

פורסם
מומלץ לבצע את המדידה על פני כמה תדלוקים, כשאתה מתדלק אז יכול להיות שלא תתדלק עד הסוף או שהמיכל לא היה ריק לגמרי וכו'...

ככל שתתדלק יותר פעמים - סטיית תקן זו תתפרש על פני יותר תדלוקים.

אני הייתי ממליץ פשוט לרשום כמה ק"מ נסעת במשך כשלושה תדלוקים ומחלק את זה במספק הליטרים שמילאת במשך אותם תדלוקים.

מסכים איתך לחלוטין מלבד הצורך לדרישה שהמיכל יהיה ריק עד הסוף- אין לזה כל חשיבות. מה שחשוב זה ההפרש בין התידלוקים. מה שכן יש להקפיד כמה שיותר על אופן מילוי דומה בין תידלוקים.

דני.

פיאסטה MK1 שנת 79 בשלבי שיפוץ ->[thread=41214]כאן[/thread]

מנוע:1L, ממוזגת+ תוספות.

פורסם
מסכים איתך לחלוטין מלבד הצורך לדרישה שהמיכל יהיה ריק עד הסוף- אין לזה כל חשיבות. מה שחשוב זה ההפרש בין התידלוקים. מה שכן יש להקפיד כמה שיותר על אופן מילוי דומה בין תידלוקים.

דני.

לא אמרתי שיש לרוקן את המיכל לחלוטין, אמרתי שהמיכל לא יהיה ריק... (ולכן גם אם יהיה לו את גודל המיכל - החישוב יהיה לא נכון).

בגדול - כל מה שצריך זה לרשום כמה ליטרים מולאו וכמה ק"מ הרכב עבר במשך כמה תדלוקים. אפילו אופי התדלוק לא רלוונטי כי גם אם הוא ימלא מעט דלק ולא ימלא את המיכל עד הסוף - בתדלוק הבא הוא ישלים את זה...

פורסם

בדיהוו לאנוס יש 50 ליטר במדיוק.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תדלק מיכל מלא עד אוטומת סע 100 קילומטר תדלק שוב מיכל מלא עד אוטומת הכמות דלק שתיתדלק לדוגמה 8 ליטר זאת אומרת האוטו שלך צורך 8 ליטר ל100 קילומטר או 12.5 קילומטר לליטר אחד

פורסם

מחיר של ליטר נטול עופרת הוא 5.35 שקל ולכן מילאת 41~ ליטר דלק. זה כל החישוב.

סיאט איביזה FR טורבו 2005 צהובה 8-)

פורסם

כמו שלכל תינוק שנולד יש תעודת לידה כך לכל רכב יש ספר רכב שמסופק בעת הקניה (במקרה של יד ראשונה מהחברה) אם קנית את הרכב מיד שניה (שלישית... וכו') יתכן שספר הרכב נעלם חפש טוב בכל התאים ברכב מתחת לשטיחים ואיפה שנראה לך שתמצא אותו

אם ספר הרכב ברשותך תוכל לברר בדיוק מה נפח מיכל הדלק שלך אם זה כל כך חשוב לך.

החישוב שפוט כפי שצויין כבר.

בהצלחה

• תוכן חדש...