Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי לכולם,

אני מחפש בנרות פורד פוקוס שנתון 2002-2003 עם קילומטרא'ז נמוך ברמות ה45-55 אלף ק"מ.

כרגע אני מבין שליסינג הוא המקור העיקרי למציאת הרכב הנ"ל.

האם בכלל ניתן למצא רכבים ברמת הקילומטרא'ז הנ"ל בליסינג? במידה ויש האם צריכות להידלק לי אלו נורות אדומות? (:

והשאלה המכרעת- מבדיקות שערכתי חברות הליסינג מורידות כ-4% ממחיר המחירון, אולם הבנתי שכאשר יבוא היום ואמכור את הרכב ירידת הערך תהיה בין 15-20%

לכן מה דעתכם, על כמה אחוז ירידה מהמחירון רצוי להתמקח עם חברות הליסינג?

תודה על כל תשובה,

שייקה

פורסם

דווקא יש בעיתונים לא מעט פוקוסים למכירה מהשנים האלו, חלקן הן אפילו מדגם ה5 דלתות אשר נדיר מאוד בליסינג. היתרון שלהן הוא שיש להן עוד כרית אוויר שחסרה ברוב רכבי הליסינג.

לגבי ההורדה, לרוב חברת הליסינג תוריד עוד כמה אלפים אחרי מיקוח, בנוסף שווה לך לעשות סקר שוק בין כמה חברות גדולות, אלדן, סיקסט (ניו קופל), הרץ (אוטוסנטר), באדגט ואחרות.

קשה לדעת מה יהיה מצב השוק כאשר תבוא למכור, קח בחשבון שיורדו לך, כמה? קשה לדעת. אם זה מטריד אותך חלק מהמקומות מציעים אופציה לרכישה חוזרת בהחלפה, לדוגמא אוטוסנטר.

אם יש לך את התקציב, תנסה למצוא אחת פרטית, תרוויח כרית אוויר נוספת וקלות במכירה.

אגב, הפוקוס היא בחירה מעולה לדעתי, במיוחד בדגם ה5 דלתות.

ולסיום - לא משנה מאיפה אתה מתכוון לרכוש (ליסינג) קח את הרכב לבדיקה שלך במכון מומלץ (אם אתה צריך המלצה, תרשום באיזה אזור), ואל תסתמך על הבדיקה של החברה המוכרת.

גיא

פורסם

תודה גיא,

איזו כרית אוויר חסרה בדגם ה-4 דלתות? הבנתי מאנשי המכירות שמשנת 2002 ישנן 2 כריות אוויר ברכב.

אני מעדיף את דגם ה-4 דלתות בגלל גודלו הפיזי. הרכב מיועד לאישתי והתינוק ואני יוצא מנקודת הנחה ששני הדגמים עומדים באותם תקני בטיחות ולכן הגודל/מסיביות יכול להוסיף מבחינה בטיחותית.

כשאתה רושם בסוגריים הרץ לגבי אוטוסנטר האם זה אומר שהרכבים שהם מציעים מגיעים כולם מהשכרה? אני אישית מעדיף רכב מליסינג ודווקא לאוטוסנטר יש כמה אופציות מענינות.

גיא מה דעתך, האם רכב עם קילומטרא'ז נמוך הוא בגדר חלום מליסינג או שצריך פשוט מזל וסבלנות (:

אשמח להמלצה למכון- אני גר באזור קרית אונו ועובד בפתח-תקוה.

תודה שוב על עזרתך.

שייקה

פורסם

ההבדל בבטיחות כמעט ולא קיים לדעתי ולא הייתי קונה את הרכב רק בגלל זה. אני הייתי מעדיף את ה 5 דלתות בגלל התנהגות עדיפה, תא מטען מספק ביום יום, ואופציה להשכיב את המושב ולקבל נפח הטענה עצום. היתרון של ה 4 דלתות הוא למי שרוצה תא מטען ענק ליום יום. למשפחה קטנה עם תינוק גם ה5 דלתות תספיק, אבל אם אתה מחפש בליסינג היא כמעט ולא קיימת.

אני לא מכיר פוקוס בליסינג מ2002 ויכול להיות שזה השתנה, די קל לראות אם יש כרית אחת או שתים, פשוט תעיף מבט. ב2000-01 הרוב הגדול היו עם כרית אוויר אחת.

לגבי אוטוסנטר לא התכוונתי להגיד שיש להם רכבים רק מהשכרה, הרץ עוסקים גם בליסינג, ויש שם גם פרטיות שעשו טרייד אין למשל וולוו ואחרות.

לגבי רכב עם ק"מ נמוך מליסינג, נדיר, אבל קיים. אני מכיר מישהו שהחזיר לפני חצי שנה פוקוס ליסינג עם 35K ק"מ אחרי 3 שנים. הבעיה שלרוב הן נחטפות מהר מאוד, וזה במידה והן לא מופנות למקורבים וכו'.

לגבי מכון בדיקה מומלץ , השאלה יותר איפה הסניף של חברת הליסינג שממנו תיקח לבדיקה. אני הייתי הולך בעדיפות ראשונה לקומפיטסט ראשון בא.ת הישן. ואח"כ למבדק בהרצליה. לאחרון יש תלוש הנחה של 15% בהנחה על בדיקה בכל סוף שבוע בעיתון ידיעות אחרונות היכן שמתפרסמות המודעות למכירת רכבים.

גיא

• תוכן חדש...