Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפעיל סלולרי we4G כדאי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

עזרו לי להחליט בבקשה. אני מחובר כרגע עם 3 מנויים ל- 019 מובייל ואני לא מרוצה מהם כלל. מכיוון וזה לא אשכול שיימינג לא אפרט יותר מדי - אלא אם כן תלחצו עלי.

we4G יצאו אם חבילות לכל החיים וההצעה נשמעת מפתה מאוד, אשמח לדעת מחברי לפורום איך הם בענייני קליטה, אינטרנט, ובכללי אם אתם מרוצים מהשירות שלהם או שכדאי בכלל לשקול מפעיל סלולרי אחר.

תודה רבה.

עריכה אחרונה על ידי Jester
פורסם
אני איתם כמה שנים. האינטרנט איטי. חוץ מזה בסדר

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

איטי בהנחה שסרטונים ביוטיוב לא נטענים או שרצים על 360p? (האיכות הירודה ביותר)

פורסם
we4g = סלקום. מי שמחפש ביצועי אינטרנט נורמליים רצוי שלא יילך לא עם סלקום ולא עם פרטנר (כנ"ל לגבי חברות הלואוקוסט של השתיים).

אז נשאר רק פלאפון בעצם?

חשוב לי מאוד שיחות לחו״ל בעיקר רוסיה (מה שלא כלול בחבילת חו״ל של חברת הלואוקוסט שלהם PMobile)

פורסם
הצטרפתי בסוף ל- we4G חייב לציין שהאינטרנט מעולה וגם הקליטה טובה, נירא איך יהיה בהמשך!

מחזק!

אני איתם קרוב לשנה, חוץ ממה שכתבת גם השירות שלהם מהיר ויעיל

|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|___

__|_____|_____|_____ In Construction ___|_____|_____|_____

|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|___

פורסם

הייתי לקוח של we כשנה מרגע הפתיחה שלהם.

אצלי בעיר (נצרת עילית) הקליטה של we הייתה פחות טובה משל פלאפון.

בכללי, ההרגשה שלי לגבי איזור הצפון היא שהפרישה שלהם פחות טובה.

עם זאת, זה לא היה קריטי במיוחד, זה לא שהיו קרחות ללא קליטה בכלל בחלקים נרחבים של המדינה.

השירות של we וה"אי-בירוקרטיה" שהם מבטיחים עשויים להיות שווים את המהירות הפחות טובה בחלק מהמקומות של האינטרנט.

אופציה ששווה לבדוק לדעתי.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

בעקרון אצל כל המפעילים איכות הקליטה ומהירות האינטרנט תלויה במיקום של הלקוח.

לכן כל אחד צריך לבדוק נקודתית לגבי המיקום שלו ברוב הזמן - ולהחליט לפי העניין. אישית אני מחובר ל-012mobile ואין לי תלונות.

we4g הם לא אופציה בשבילי כי באיזורים בהם אני שוהה רוב הזמן התשתית של סלקום על הפנים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...