Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בואן תוצרת קונצרן SAIC הסיני. הרכב תוכנן ע"י חברת LDV הבריטית (ז"ל) יחד עם קונצרן דייהו (גם ז"ל) בתחילת שנות ה-2000. לאחר פשיטת הרגל של החברות המעורבות בתכנון וייצור הרכב, הסינים קנו את הפרוייקט ואת קו הייצור והחלו לייצר את הוואן בסין.

יצא לי לנסוע בכזה בסין לפני משהו כמו 6 שנים. סה"כ וואן בסיסי, מזכיר קצת פורד טרנזיט מלפני שני דורות.

לאחרונה (לפני כשנה?) החל ייבוא של המקסוס ע"י צ'יינה מוטורס, יבואני אוטובוסי YUTONG ומשאיות JAC.

פורסם

המקסוס הדגמה הגיעו עוד באוקטובר 2018. ב-2019 נמכרו כ-40 יחידות.

מדובר על ואן עם מנוע דיזל 2500 סמ"ק 130 כ"ס. המחיר עומד על 175000 ש"ח.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הגיעו עוד לפני 2018, אני זוכר שראיתי אחד כזה ב-2017 עם לוחית של 7 ספרות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

נכון, גם אני "מכיר" אחד שמסתובב בארץ כבר די הרבה שנים עם לוחית 7 ספרות וסיומת 78 שזה איזור 2011.

• תוכן חדש...