Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השבוע רכשתי ספריי קצף של חברת ARMORALL בעבר שמעתי ממקורות שונים כי הספריי אינו באיכות טובה ועלול לפגוע ברכב.

לפני השימוש שאני אעשה הייתי רוצה לשאול ממי שכבר השתמש בחומר האם הוא גרם נזק? או מאידך המלצות שהחומר איכותי ומאושר על ידיכם.

תודה לכולם.

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

זה הדבר הכי טוב שה יש לדש בורד בכלל לכל חלקי הפלסטיק חוץ מזה משהוא מבריק אותם בצורה מדהימה הוא גם חודר אל תוך הפלסטיק מבפנים ומחדש אותו מפנים ומוציא את כל הלכלוך

לדוגמה אצלי באוטו היו ידיות של החלונות בצבא לבן בגלל שהם נשרפו אם השנים מהשמש . במקום צבע כחול כהה הרכב בן 18 שנה לאחר שימוש בחומר הידיות חזרו לצבא מקורי שלהם והיו כמו חדשות וכך כל שאר חלקי הפלסטיק באוטו

מומלץ בחום אני כל פעם שמנקה את הרכב מבריק ומחדש את כל חלקי הפלסטיק וגם טמבונים!! מראות צד,צמיגים והתוצאה מדהימה

כל החברים שלי שניסו את הקצף נהיו מכורים לתוצאות וגם אני אצלי הלכו כבר לפחות 8 מאז גיליתי את הקצף הזה

שגיא.

http://photos.walla.co.il/sagishu <--אלבום תמונות של הרכב
פורסם

הוא נותן הרגשה שומנית מה שלא תמיד טוב לדשבורד...

ספריים שמכילים שומן ולא סיליקון הורסים אותו בשמש...

חלק מהקצפים גם משמנים...בדקי את זה

פורסם
השבוע רכשתי ספריי קצף של חברת ARMORALL בעבר שמעתי ממקורות שונים כי הספריי אינו באיכות טובה ועלול לפגוע ברכב.

לפני השימוש שאני אעשה הייתי רוצה לשאול ממי שכבר השתמש בחומר האם הוא גרם נזק? או מאידך המלצות שהחומר איכותי ומאושר על ידיכם.

תודה לכולם.

אני הייתי מאוד מרוצה ממנו, כרגע אני משתמש ב SUN OF A GUN שהוא חומר זהה אבל בנוזל.

שני החומרים מכילים סיליקון ו/או שעווה, חומר ממיס ומבריקים למינהם - לכן חשוב לנסות (כמו כל חומר אחר) בפינה נסתרת טרם השימוש על משטחים אחרים. כמו כן לא לנסות על כיתובים עדינים שנמצאים בחלק מהמכונית על מתגים - זה עלול להמיס את הכיתוב.

מעבר לכך החומר אכן עושה את פעולתו בצורה טובה - הוא מרכך את המשטח (מה שמאפשר אלסטיות), מבריק ומנקה היטב.

ע"מ שהמשטחים לא יספחו אליהם אבק, חשוב ליישם את החומר (למרוח בנדיבות) ולנגב עם מטלית יבשה לצורך ספיגה של החומר והשארת שכבת הגנה דקה וטובה.

* לא לעבוד עם מטלית גסה, לא לשפשפף חזק משטחים עם החומר ובאופן כללי לא לעבוד איתו בצורה אגרסיבית על המשטחים. לתת לחומר לעשות את הפעולה בעצמו מבלי לזרז אותו באמצעים כאלה או אחרים.

כמו בכל מצב אחר, חשוב לדאוג לכיסוי הולם את הדשבורד בימים שטופי שמש.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
הוא נותן הרגשה שומנית מה שלא תמיד טוב לדשבורד...

ספריים שמכילים שומן ולא סיליקון הורסים אותו בשמש...

חלק מהקצפים גם משמנים...בדקי את זה

ספריים על בסיס סיליקון הורסים את הדש?

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
ספריים על בסיס סיליקון הורסים את הדש?
בהחלט

הסיליקון הופך למעין כדוריות מקרוסקופיות שמרכזות את קרני השמש ומגבירות את האפקט.

בכל חומר ניקוי/חידוש טוב יש גם חומר אנטי UV

פורסם
בהחלט

תודה :-)

באיזה ספריים/קצפים אין סיליקון?

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

זה שסיליקון לא בריא עם שמש לא אומר שאתה לא צריך לקנות אותו. תיקנה חומר ניקוי שיש בו הגנה של UV ולא תיהיה לך בעיה עם השמש.

השמש הורסת את הדש גם בלי סיליקון.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם
בהחלט

ב ARMORALL יש גם הגנה מקרני UV

http://www.armorall.com/prodcat/pages/protectant_2.2.html

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני בכלל משתמש באולטרסול של דוקטור פישר - זה בדוק!

:roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao:

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מנסיון שלי חומר מדהים.מחדש את כל הפלסטיקים ולא עושה את הברק הארסי שהרבה חומרים אחרים עושים.

אני אפילו הגדלתי ראש וניקית איתו את הפנסים שלי והתוצאות היו מדהימות כל הצהוב ירד מהפנס והוא נראה ממש חדש.אפילו עזר לי לעבור טסט אחרי שנכשלתי באורות גבוהים נתתי קירצוף יסודי ואופ עברתי טסט.

שווה כל שקל

coupe turbo 16v

ibiza turbo 20v

פורסם

כול חומרי הסקאיי האלה ולא משנה של איזה חברות הם, הם עושות את הדשבורד נוצץ,וזה מייבש יותר תפלסטיק, וכול החומרי קצף למינהם על צמיגים גורמים להתייבשות הצמיג יותר מהר, ולהחלקות על כביש רטוב, אנשים אל תשימו כלום שום חומר שמכיל שמן לא על הפלסטיקים ולא על הצמיגים,ובמידה ומישהו רוצה לנקות את הדשבורד המלכלוך אז יש חומר שניקרא חומר קאנטרי זה חומר שמערבבים אותו עם מים משפשים והדשבורד נקי כמו חדש......

Peugeot Partner-II 2005 2.0HDI

פורסם
את כל הקצפים שאתם אומרים יש באוטו דיפו?

כי תמיד שאני הולך לאוטו דיפו בב"ש הוא מנסה לדחוף לי חומר לא מוכר ואומר לי שנגמרו האחרים.

באוטו דיפו הום סנטר ואייס.

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...