Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2367 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא קשור לנושא השרשור, אבל הייתי חייב: חסיד נכנס למסעדה, מתיישב, והמלצר ניגש אליו. תגיד, כשר אצלכם? בודאי, אתה לא רואה את תמונת הרבי על הקיר? החסיד עונה לו, הייתי מעדיף שהתמונה שלך תהיה על הקיר, ושהרבי יגיש לי.

ובחזרה לנושא השרשור. הרכב נסע 10k ק"מ, ואני רוצה להחליף אחורה-קדימה, בירושלים. יש המלצה על מקום שיעשה את זה במקצועיות (כולל איזון) וברגישות (בלי לשרוט חישוקים)?

אתה רוצה להחליף בין הגלגלים האחוריים והקדמיים? יעני רוטציה? אלא אם יש לך צמיגים שהם גם א-סימטריים וגם כיווניים, אין צורך להוריד צמיג מג'אנט ואין צורך באיזון או ב'בעל מקצוע', כולה שני ג'קים (או ג'ק אחד נורמלי שמרים גבוה את הרכב למצב של שני גלגלים באוויר).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תגובות 182
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני גם מחפש עכשיו סט צמיגים חדש לדאצ'יה סנדרו סטפווי 205/55R16 91H

האמת שלמדתי מהשרשור הזה בכל הנושא של הרוטציה בין הקדמי לאחורי ושאם צריך להחליף את הקדמיים אז את החדשים לשים מאחור ואת האחוריים להעביר קדימה. לא ידעתי את זה לפני. ולפי ההסברים זה גם הגיוני.

בכל מקרה אני מפ"ת אז אם יש המלצה אשמח. מה שכן עוד רציתי לדעת, מה מומלץ מבחינת תאריך יצור, ואיך יודעים באיזו מדינה הם יוצרו? (הבנתי שטורקי עדיף שלא, ואם יש עוד מדינות שעדיף שלא לעומת אלו שעדיף שכן)

יש לך את אלירן מצמיגי המושבה בפ"ת.

נמצא ליד התחנה המרכזית.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

פורסם
לא קשור לנושא השרשור, אבל הייתי חייב: חסיד נכנס למסעדה, מתיישב, והמלצר ניגש אליו. תגיד, כשר אצלכם? בודאי, אתה לא רואה את תמונת הרבי על הקיר? החסיד עונה לו, הייתי מעדיף שהתמונה שלך תהיה על הקיר, ושהרבי יגיש לי.

ובחזרה לנושא השרשור. הרכב נסע 10k ק"מ, ואני רוצה להחליף אחורה-קדימה, בירושלים. יש המלצה על מקום שיעשה את זה במקצועיות (כולל איזון) וברגישות (בלי לשרוט חישוקים)?

בירושלים - אורון דוידו ברחוב הסדנאות, תמסור ד״ש מלקוח נאמן עם אלפא, פונטו, סיטרואן ומזדה 2.

בפ״ת - צמיגי לביטל בסגולה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

שחכתי לנצל את השרשור הזה לשאלה הבאה, אולי זה יצליח באיחור - יש למישהו מושג למה לא מוכרים בארץ קונטי פרמיום6? יש 5 ו-2, אבל 6 לא. נראה לי הוא כבר שנים בשוק בחו"ל, יש איזה סיבה?

פורסם
היום הלכתי להיפר צמיג בפ"ת שהמלצתי עליהם קודם לפות"ש.

גם אני קונה/מטפל בהיפר צמיג.

מחירים זולים מאוד, היצע דגמים רחב, ועבודה סבבה.

התקנתי אצלם רביעיית פאלקן ZE310 לפני כמה חודשים.

Volkswagen Golf 1.4T Trendline 2013

פורסם
שחכתי לנצל את השרשור הזה לשאלה הבאה, אולי זה יצליח באיחור - יש למישהו מושג למה לא מוכרים בארץ קונטי פרמיום6? יש 5 ו-2, אבל 6 לא. נראה לי הוא כבר שנים בשוק בחו"ל, יש איזה סיבה?

לגמרי, צמיג טוב שמקבל ביקורות טובות ראיתי שבקושי יש פה כמה מידות בודדות אם בכלל.

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)
לגמרי, צמיג טוב שמקבל ביקורות טובות ראיתי שבקושי יש פה כמה מידות בודדות אם בכלל.

לא מדוייק, יש בהיפר צמיג פתח תקווה

https://he-il.facebook.com/411617272326808/photos/a.411624532326082/1413639805457878/?type=3&theater

מנסיוני, צמיגים תמיד טריים, עבודה מקצועית, ציוד חדיש.

עריכה אחרונה על ידי zaf

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

אני מחליף באופן קבוע ב"צמיגי זוארץ"

אחלה אנשים

תמיד יש אצלהם דאנלופ/ברינגסטון

אחלה מחירים

וכן, יש דבר כזה מחיר לפני מעמ בתחום הרכב ומוסכים.בעיקר במקומות פרטיים

אוטו דיפו לא יציג מחיר לפני מעמ כי הוא רשת

אבל מוסכים ופנצריות עושים את זה חופשי

עצוב אבל נכון

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

פורסם
קניתי פעם אחת דרך יד 2. דווקא עבר בסדר. כן נסעתי עד רמת גן בשביל זה, אבל וואלה היה מחיר טוב, מה שביקשתי בלי הפתעות.

זה היה חריג. בדרך כלל אני מזמין מהאתר של היבואנים (יש לגודייר ויש לפאלקן/טויו). אולי קצת יותר יקר, אבל מגיע בלי הפתעות.

איך פונים ישירות ליבואן של גודייר ואיך עובדת ההזמנה ישירות דרכו?

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם (נערך)

כמות האנשים שיושבים בפנצ'ריות עכשיו היא מטורפת. הכבישים מפוצצים בבורות, מה שקורה עכשיו זה פשוט GOLD MINING, הם פשוט כורים זהב שחור. אנשים נוסעים ומתפוצצים להם הצמיגים, אין להם מושג למה, ובעלי הפנצ'ריות דוחפים להם גומי סיני שעולה להם כמה עשרות שקלים, במאות שקלים. אתם חושבים שלמישהו אכפת מה זה Good year efficient grip שעברה מבחנים של פורמולה 1 או מבחני החלקה? זה ממש מעניין את הביצה השמאלית של משה אבוטבול או שמחה כהן שנקרעו להם 4 צמיגים ביונדאי אקסנט בגלל בור בכביש. העיקר שהרכב יסע ושאפשר לנסוע בערב לתקוע שווארמה איציק עם כל המשפחה.

דרך אגב, אני גם לא מבין אנשים עם רכבים משפחתיים להתעקש על דגמים מסויימים של צמיגים של חברות מסויימות, זה לא שאתם צריכים צמיגי TOYO לימי מסלול. אז נכון, לא צמיג סיני של חברת שקר כלשהו, אלא צמיג עם שם, אבל ההתעקשות הזאת על תביא לי את FALKEN 382T 3.2 3.44 4.44 ולהגיד "אה אין לך? אז אני הולך הביתה, ביי" לא תתן לכם שום דבר... כולה אתם נוסעים על כבישים שבורים עם בורות ועומדים בפקקים.

עריכה אחרונה על ידי Yossi dashti
פורסם

נתחיל מזה שאנחנו לא משה אבוטבול או שמחה כהן.

מה לעשות.

אבל מראש אתה לא הבנת את כל מטרת הפוסט - מי שרוצה ללכת להתקין 4 צמיגים ב-599 - שיעשה זאת. אני ממש מבין אותו, זאת החלטה הגיונית מאוד.

כנראה שבטיחותית זה לא אסון, רוב המדינה על צמיגים כאלה. זה הגיוני כלכלית. תהנו.

הבעיה שלי היא החוסר אמינות של אותם "בעלי מקצוע".

שמנסים או למכור לך מוצר שונה ממה שאתה מבקש.

או למכור לך מוצר במחיר מופקע.

או לשקר לך לגבי העובדות. שלא יבלבלו אותך בקבלת ההחלטות.

לגבי ההתעקשות - יש לה סיבה. לא כל צמיג עם שם הוא זהה. יש טובים יותר וטובים פחות.

יש דאנלופ שמתפוררים לו הקוביות גומי לדוגמא.

הפאלקן 831 צמיג נחות ואין לו שום קשר ל-832.

זה לא שהם לא עובדים. הם גם עיגול שחור עגול עם חור באמצע כמו שאמר הבחור באוטודיפו.

אין לזה קשר לביצועים ספורטיבים. אין לזה קשר לימי מסלול. הצמיגים האלה בכלל לא מיועדים לזה.

אני דווקא כן חושב שצרכן צריך להיות חכם ולעשות את השיעורי בית שלו.

ויותר מזה - אני חושב שנותן שירות לא צריך לנצל לרעה חוסר ידע של צרכן.

אני כנותן שירות לא עושה את זה. ובשירות שאני נותן הלקוח לא מבין כלום והוא מאמין לי בצורה עיוורת.

פורסם (נערך)

יש לי דוגמה מאתמול :

ידיד מעבודה הלך לתקן תקר בצמיגיה אקראית וגילה שיש בליטה על הדופן הפנימית של צמיג , צריך להחליף זוג. הרכב אוקטביה 2018 עם צמיגים 225/45/17.

מתקשר אלי בדרך לכספומט ( בעל המקום רוצה מזומן ) אחרי שאישר זוג דנלופ ב 1000₪.

שאלתי איזה דנלופ?

לא ידע לענות - חזר לצמיגיה, התקשר שוב ונתן לי לדבר עם בעל המקום.

"איזה דגם של דנלופ הרכבת לו?" שאלתי

בעל הצמיגיה: "העברת את הגלגלים האחוריים קדימה אחרי איזון, הרכבתי זוג צמיגים סיניים, אבל לא סיניים גרועים של חברות ליסינג אלא של היבואן שמייבא דנלופ לארץ, זה מעולה "

אמרתי לחבר - שיחזיר את הצמיגים הישנים ( אחד עם בליטה והשני אחרי תיקון תקר ), תשלם על העבודה של פירוק, הרכבה, איזון ( יש לציין שחייבו אותו ב 150₪ בלבד ) ותיסע בזהירות לבית דגן.

כך היה והוא קנה באותם 1000₪, שימו לב, זוג goodyear eagle f1 asymmetric 5 .

מרוצה עד הגג ( יותר טובים מהברידג'סטון המקוריים ).

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

תאור מצב אופייני למי שמגיע לצמיגיחה אקראית ולא מברר מראש.

מצער אבל נפוץ.

בתכלס יפה שהרכיב את החדשים מאחור. בדכ לא קורה

150 שח לעבודה זה לא על הצד הזול אבל זה סביר והגון. זה מצב בו יש לקוח בלי יכולת תמרון ובלי שום אופק להשקיע בו לעתיד

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי razi_pazi

• תוכן חדש...