Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2367 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למבחנים האלו אין משמעות מקומית, כי מבנה הכבישים לא אותו דבר (זה שאתה נוסע באיילון דרום, אתה לא נמצא באוטובאן), כי החומר ממנו עשויים הכבישים לא אותו דבר, עומסי התנועה לא אותו דבר, כי איכות התשתיות לא אותו דבר, כי האקלים לא אותו דבר, כי הרכבים לא אותו דבר. כי תרבות הנהיגה לא אותו דבר, ועוד אלף ואחד דברים...

זו גירסת ה"לא יהיה כלום כי אין כלום" של צמיג סיני פלוני אלמוני?

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תגובות 182
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ולזה שנתן לי סרטון של מכוניות עם צמיגי Winter tires שנוסעות על קרח, אני אפילו לא אטרח להגיב..

קראת את ההקדמה לסרטון שכתבתי?

פורסם

שאלה - מה משפיע על תמחור כתלות במידת הצמיד? האם פופולריות המידה בלבד או שיש עוד משתנים? גיליתי שברכב ה"חדש" שלי מידת הצמיגים היא 215/55R16 ולא 205/55R16 הנפוצה יותר. ההבדל במחיר לאותו דגם של מישלין למשל הוא כ 500-600 שקלים לרביעיה. :? כמות הגומי הנוספת היא לא באותה פרופורציה של הפרש במחיר..

פורסם

לא המידה. מה שמשפיע על המחיר הוא התחרות. מידות פופולריות בהצע גבוה ימכרו בזול, מידות נדירות ימכרו ביוקר.

:turn-l:
פורסם
אתה רציני?

חבר, אם תכנס לבור בכביש גם ה-Good year שלך יתפוצץ בדיוק כמו צמיג סיני שעולה 120 שקל. אז מובן שאתה רוצה להשקיע בטויוטה פריוס שלך אבל אין צורך להכנס ללחצים מיותרים.

פורסם
אני לא מכיר אותך, אבל אני קורא את מה שאתה כותב - ואתה כותב באופן נחרץ על דברים שאין לך מושג בהם.

ככה במקרה, תכנון כבישים זה המקצוע שלי - רוצה לספר לי אתה מה ההבדל בין החומרים המרכיבים את הכבישים בגרמניה לעומת אלו המרכיבים את הכבישים כאן? (רמז: אין הבדל פרט לסוגים שונים של סלעים מאותן משפחות, סלע גירי במצעים ואספלטים וסלע בזלטי בשכבת האספלט העליונה). הביטומן אגב הוא אותו ביטומן, ותוספי גומי למיניהם יש גם אצלינו וגם אצלם כתלות בתקני רעש.

ההבדל? הקרקע פה הרבה יותר בעייתית וההנדסה פה היא הרבה יותר 'צעירה' (או בקיצור, תשוו כבישים שנבנו בשנות ה2000, לא בשנות ה80).

עכשיו הכל ברור, אם תכנון כבישים זה המקצוע שלך - והכבישים פה נראים כמו שהם נראים, אז באמת שהכל ברור חבר. נראה לי שעדיף לכולנו שתחליף מקצוע.

פורסם
עכשיו הכל ברור, אם תכנון כבישים זה המקצוע שלך - והכבישים פה נראים כמו שהם נראים, אז באמת שהכל ברור חבר. נראה לי שעדיף לכולנו שתחליף מקצוע.

אני מקווה שאתה רק טרול כי אם אתה אמיתי אז פשוט אין לי מילים.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

בהתייחס לפוסט הראשון פה - אני חושב שהטעות היא בציפייה ובזמן שהוקדש. כשאני צריך צמיג - נכנס לצמיגיה, מבקש צמיג איכותי, בודק שהמחיר סביר - ויאללה. כן עושה מחקר ראשוני לראות דרגות רעש ואחיזה, אבל ההבדל - לדעתי - ברכבים שאינם רכבי קצה (כלומר ברכבים שאינם בעלי אופי ספורטיבי), בין דנלופ למישלן (סתם כדוגמה) כנראה לא יבוא לידי ביטוי יום-יומי ברמה שמצדיקה בזבוז של יום שלם.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אני נוסע עם צמיגים 3 או 4 שנים, זה מצדיק מאוד מחקר.

מחקר כזה מייצר צרכנות יותר חכמה וקבלת מוצר איכותי יותר עבור אותה תמורה.

בנוסף אני מקבל את התחושה שקניתי את הטוב ביותר בכסף שהקצבתי לנושא קונה וזה נותן שקט.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
בהתייחס לפוסט הראשון פה - אני חושב שהטעות היא בציפייה ובזמן שהוקדש. כשאני צריך צמיג - נכנס לצמיגיה, מבקש צמיג איכותי, בודק שהמחיר סביר - ויאללה. כן עושה מחקר ראשוני לראות דרגות רעש ואחיזה, אבל ההבדל - לדעתי - ברכבים שאינם רכבי קצה (כלומר ברכבים שאינם בעלי אופי ספורטיבי), בין דנלופ למישלן (סתם כדוגמה) כנראה לא יבוא לידי ביטוי יום-יומי ברמה שמצדיקה בזבוז של יום שלם.

מישלין יעשו 30 אלף ק"ם יותר כנראה, האמת ממש מעניין אותי כמה מחזיקים דנלופ ספורט blueresponse. אם מישהו השתמש בכאלה - אשמח לחוות דעת.

פורסם

Bluresponce צמיגים מעולים למי שנוסע 15-17 אלף קילומטרים בשנה.

הם שקטים מאוד ונוחים מאוד.

אבל לא מתקרבים לקילומטראז' שמישלין אנרג'י יכולים לעבור.

וגם לא כמו Goodyear efficient grip perfomance.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...