Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו 5 GT!

מקלארן F1
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום!

כפי שידוע לכם אני מחפש כבר די הרבה זמן רנו 5 GT.

הייתי רוצה בעזרתכם, הידע והמיקום שלכם שתעזרו לי למצוא אחת!

אז הייתי שמח שתודיעו לי פה או בה"פ (עדיפות לה"פ), אם אתם מכירים אחת בכל מצב, למכירה, או לא למכירה!

התקציב שלי הוא עד 20 אלף ש"ח למחיר הרכישה של האוטו!

מודה לכם מאוד.

יונתן

פורסם

ראיתי אחת בלוח פוקוס בצבע כחול

תבדוק באתר של לוח פוקוס

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

להאמין או לא אני לא אשכח בשנת 1988 היתה לחבר כזו שנת 1987 חייתית!!!

מי היה מאמין שרכב זה יעלם מהאדמה ולא ברור למה....

כנראה שיש אנשים נקניקים שכשיש להם רכב מסוים והוא מתיישן ופתאום יש תיקון של 2000 ש"ח הם פשוט מעמידים את האוטו במוסך או בחצר ולא מנסים למכור ואז הרכב פשוט נעלם.כמו למשל וולבו שנת 1988 שעומדת כבר שנה בפרדס כץ ובפנים שמו דברים כאילו האוטו מחסן!!! חבל!!

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם
להאמין או לא אני לא אשכח בשנת 1988 היתה לחבר כזו שנת 1987 חייתית!!!

מי היה מאמין שרכב זה יעלם מהאדמה ולא ברור למה....

כנראה שיש אנשים נקניקים שכשיש להם רכב מסוים והוא מתיישן ופתאום יש תיקון של 2000 ש"ח הם פשוט מעמידים את האוטו במוסך או בחצר ולא מנסים למכור ואז הרכב פשוט נעלם.כמו למשל וולבו שנת 1988 שעומדת כבר שנה בפרדס כץ ובפנים שמו דברים כאילו האוטו מחסן!!! חבל!!

אל תשפוט אדם עד שתעמוד במקומו - והיות ולך לא היתה אף פעם 5 GT - אזי אני מבין כי אינך יודע על מה אתה שח!!

כאשר ברכב כזה ישנה תקלה של 2000-3000 ש"ח כמה פעמים בשנה - מהר מאד הרכב "נעלם" מכבישי הארץ.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

למחפש שלום...

הכחולה שאתה כבר מכיר לפי מיטב ידיעתי "מחודשת", כלומר אנייודע שהיא ממש לא מקורית אבל הבנתי שהרכב חזק מאד ושראיתי אותו השבוע בתחנת דלק ראיתי כמה האוטו יפה וממש נראה חדש.

35 זה באמת הרבה כסף

השיקול שנראה לעין הוא האם בנוסף ל20K שהתכוונת לקנות את הרכב, כמה רצית להוסיף בכדי להגיע עם הרכב לאן שרצית?!

15K הית מוסיף? אם כן לך תתחדש באחת כחולה שווה ושובבה

אם לא מאחל לך הרבה הצלחה בחיפוש

ונצל את ההודעה אם מישהו מכיר איזושהי מיני ישנה במצב טוב למכירה אשמח אם תפנו אלי בהודעה פרטית

שבוע טוב לכולם

אלירן

אלירן לוק

Citroen ZX Volcane

למכירה :(

0526599998

פורסם

הבעיה בכחולה היא שאני רוצה אחת כמה שיותר מקורית, ולשפץ אותה ולהחזיר למקוריות (לשחזר), אני לא רוצה חיית ביצועים, אני פשוט רוצה להחזיר אותה למצב טוב מאוד, ומקורית!

אם הייתי קונה, הייתי נותן על מקורית במצב טוב מאוד, ונוסעת 20K, על אחת שעומדת הרבה זמן ושצריך להשקיע בה אני לא יתן 20K, כי זה לא הגיוני לשלם על אחת במצב לא טוב 20K!

פורסם
הבעיה בכחולה היא שאני רוצה אחת כמה שיותר מקורית, ולשפץ אותה ולהחזיר למקוריות (לשחזר), אני לא רוצה חיית ביצועים, אני פשוט רוצה להחזיר אותה למצב טוב מאוד, ומקורית!

אם הייתי קונה, הייתי נותן על מקורית במצב טוב מאוד, ונוסעת 20K, על אחת שעומדת הרבה זמן ושצריך להשקיע בה אני לא יתן 20K, כי זה לא הגיוני לשלם על אחת במצב לא טוב 20K!

יש פה חבר פורום אחר, בשם איציק (שמו האמיתי, לא הכינוי בפורום) שהוא הבעלים החוקים של רנו 5GT

אגב, אני מצאתי לו אותה

דבר איתו, הוא מכיר כמה באיזורו.

אתה רואה מה זה? כל פעם שאתה מדבר איתי, אתה מבקש שאמצא לך, אך מאוחר מידיי :/.

יש לנו היסטוריה יפה ביחד. הלא כך?

פורסם
בירושלים יש 2

אחת מהן שלו (האדומה) הצהובה של מישהו שהוא מכיר.

תנסה להשיג את המספר שלו. אולי תשכנע אותו למכור.

פורסם
יש פה חבר פורום אחר, בשם איציק (שמו האמיתי, לא הכינוי בפורום) שהוא הבעלים החוקים של רנו 5GT

אגב, אני מצאתי לו אותה

דבר איתו, הוא מכיר כמה באיזורו.

אתה רואה מה זה? כל פעם שאתה מדבר איתי, אתה מבקש שאמצא לך, אך מאוחר מידיי :/.

יש לנו היסטוריה יפה ביחד. הלא כך?

כן חתיכת היסטוריה :-)!

רק הפעם אני לא יעשה את הטעות של פעם שעברה!

• תוכן חדש...