Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף פלוס 2008

david_e
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2438 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי היום גולף פלוס 2008 1600 אוטומט.

לרכב יש 150K קילומטר ובאופן כללי נראה טוב.

מחיר מבוקש מתחת למחירון.

אמור לשמש רכב שני בבית.

לפי המוכר הרכב טופל קודם במוסך שבו ברחובות - יש מצב שיוכלו להוציא לי דוח טיפולים או שהם מחוברים לאיזו מערכת מרכזית שמוסך פולקסווגן אחר יוכל לראות את ההיסטוריה?

משהו ספציפי שאני צריך לבבדוק?

הארות והערות יתקבלו בברכה.

פורסם

היה לנו רכב דיזל דומה במשפחה, ראשית קח את הרכב לבדיקה לפני קניה במכון מומלץ (אני לא מכיר באזור רחובות)

שנית כל מוסך שומר היסטוריה של הרכבים שטופלו אצלו, תקבל יפוי כח מהמוכר ותקבל את המידע מהמוסך, כדאי גם לפנות למוסך צ'מפיון (היבואן) ולקבל מידע נוסף

חוץ מזה אני זוכר שהיה דגם של מנוע 1.6 עם משאבת מים חשמלית (לא מומלץ), תוכל לברר עוד פרטים לגבי העניין עם מוסכניק או כאן בפורום.

בהצלחה

פורסם

היה לי רכב כזה עם קילומטרז׳ דומה.

בסביבות 160 אלף ק״מ יכול להידרש טיפול החלפת רצועת טיימינג תלוי במצב הרצועה, אם מצב הרצועה טוב ניתן לדחות לטיפול הבא (אני הייתי מחליף בכל מקרה כבר ב- 160 אלף ק״מ לאור כך שזה טיפול שתדרוש לעשות אותו בכל מקרה ולא לוקח סיכון ולכן מתמחר את העלות במחיר הרכישה).

ברכב שלי הייתה תושבת מנוע מעוכה ועוד חלקי מתלה שהשמיעו רעשים והצריכו כנראה החלפה (ציריות וכיוצ״ב), דבר שלא מוצאים תמיד בבדיקה.

מעבר לכך המנוע אכל שמן באופן שוטף, כליטר שמן סביב 6,000 - 7,000 ק״מ, למרות שהמנוע נמצא כתקין לחלוטין בבדיקה (היה ריח של שמן שרוף בנסיעה שהיא יותר מאומצת מנסיעה מנהלתית).

באופן כללי הרכב מתאים לשימוש כרכב משפחתי ראשי, מדובר במיקרוואן (גולף מוגבהת), מ א ד מרווח, תא מטען גדול יחסית ושימושי, חומרים איכותיים, תנוחת נהיגה נוחה, בטיחותי לאותה תקופה (6 כריות אוויר).

הרכב עצל מאד (למרות גיר אוטומטי 6 הילוכים פלנטרי ייחודי לאותה תקופה) ובזבזני בדלק (בחיפה- אזור עירוני הררי, בנסיעה מאד חסכונית- סביב 1 ליטר ל- 7.5 ק״מ).

בתור רכב שני הייתי מחפש את הגולף הקלה יותר, אבל רק עם מנוע 2 ליטר.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

• תוכן חדש...