Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, יש לי קיה מג׳נטיס שנת 2007, מנוע 2000

הצירייה הקדמית החיצונית בצד של הנהג צריכה להיות מוחלפת

בישראל אין שום מקום שמצאתי שמוכר את החלק הנ״ל, ואשמח לעזרה מכם לגבי חלק שמצאתי באינטרנט, ואולי אתם מכירים מקום טוב יותר לרכוש ממנו

מצאתי את החלק באתר הזה:

https://www.buycarparts.co.uk/gsp/10279344#

האם יש הבדל בין גלגל ימין לגלגל שמאל? האם עדיף שאזמין כבר 2 ציריות כאלה בשביל שתהיה התאמה בשני הצדדים? זה החלק שאני צריך?

תוד רבה !

2007 Toyota Yaris

פורסם

מה ששלחת פה זה קישור לפעמון הציריה אם הציריה נוקשת בסיבובים חדים זה אכן החלק שמחליפים. אם היא רועדת בהאצות אז אתה צריך את קרדן הציריה כלומר את החלק שניכנס לגיר שזה למעשה הקצה השני של הציריה. בכל מיקרה אם הפעמון נחוץ החלפה מחליפים את הפעמון הבעייתי בלבד ולא צריך בצירחה השניה אם היא תקינה.

פורסם

כן בדיוק, פעמון הציריה זה החלק שאני צריך להחליף

מישהו יודע אם זה החלק הנכון? ואולי מישהו מכיר אתר זול יותר?

שוב תודה

2007 Toyota Yaris

פורסם

אני מקווה שזה מספר השילדה:

KNEGE222375099001

זה כתוב מתחת למכסה מנוע ומתחת כתוב:

1980

3280

1-1120

2-1020

אני מאזור המרכז, אבל גם אם החלק נמצא קצת צפונה או דרומה אני יכול להגיע :)

2007 Toyota Yaris

פורסם

אני כרגע לא נמצא בארץ, ביקשתי שיצלמו לי את הרישיון, אעדכן כשאקבל את הנתונים

תודה רבה על העזרה! דרך אגב, ראיתי עכשיו שמשלוח מהאתר שמצאתי יעלה 70 פאונד, אני חושב שאני צריך מקור אחר לקנות ממנו :roll:

2007 Toyota Yaris

• תוכן חדש...