Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אני וחברי לאחר בניית תיבות לסאבים שלנו והיינו מעוניינים לאטום כמה חריצים קטנים כדי להעלים את אפקט ה"נשימה" (בריחת אוויר). תהינו מהו החומר המועדף לשימוש:

א.) דבק פוליאסטיר (אפוקסי).

ב.) דבק חם (האדקח שמחמם צינור פסלטיק לחומר נוזלי)

ג.) סיליקון (שחור\לבן)

האם אחד מהחומרים הללו מתאים לשימושינו. אם ישנו חומר אחר שמועדף אנא ציינו.

תודה רבה על העזרה.

"עחי, משו לא בסדר בתיבה שך. אני לא מוצא את החור. סאבים צריכים איוורור".

פורסם

מניסיון סיליקון יעשה את העבודה בצורה מושלמת, בנינו לא מעט תיבות ובכולן השתמשנו בסיליקון, בחלקן בסיליקון יקר ובחלקן בסיליקון של 6.99 (הום סנטר) וכולם עשו את אותה עבודה.

עריכה: שכחתי להוסיף שאסור להכניס את האלמנט לתוך התיבה במשך של כ-24 שעות ממריחת הסיליקון, החומר מפיק אדים שאכן לא בריאים בסאב.

:king:

פורסם

משהו פעם ייעץ לי לא להשתמש בסיליקון מכיוון שהסילקון משחרר חומרים שממיסים דבק. אותם חומרים עלולים להחליש את הרמקול עצמו מבחינת Structural integrity.

"עחי, משו לא בסדר בתיבה שך. אני לא מוצא את החור. סאבים צריכים איוורור".

פורסם

מי שאמר לך את זה אולי התכוון לאדים שפולט הסיליקון , וגם זה בספק. כמות האדים שיפלטו היא מאוד קטנה .

בכל מקרה תוציא את הדריברים , תאטום עם סיליקון , תן לזה זמן מספיק להתיבשות מלאה תחזיר את הדריברים וזהו.

נ.ב - האופציה הראשונה שרשמת -

א.) דבק פוליאסטיר (אפוקסי) - אפוקסי ופוליאסטר הם שני חומרים שונים לגמרי . אין בינהם קשר.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

משתתף להמלצה של בוריס, סיליקון יעשה את העבודה,

וכפי שעופר תיאר... בשביל למנוע ספק בשל האדים של הסיליקון. (אין לי מושג עד כמה הם חזקים או אם הם באמת יכולים לגרום נזק ממשי)

אבל בשביל למנוע את הספק.. אפשר פשוט לתת לחומר להתאוורר ללא האלמנטים..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

ולמי שלא בא לחכות 24 שעות, ולהריח את הריח הבלתי נסבל של הסיליקון, יש אלטרנטיבה קצת יותר יקרה... משהו בסביבות ה13 שקל .יש סיליקון לבן (לא שקוף) או חומר מילוי לבן שעושה את אותה העבודה כמו הסיליקון.החומר נמכר בשפרפורות כמו של הסיליקון, זמן היבוש שלו עד 12 שעות ,והכי חשוב הוא לא עושה ריח ולא אדים !!!

פורסם

אם להיות קטנוני , אז עצם העובדה שהוא לא עושה ריח לא אומר שהוא לא פולט אדים . הוא יכול לפלוט אדים מזיקים גם בלי ריח . בכל מקרה אני לא חושב שזה צריך להטריד יותר מידי . פשוט מוצאים את הדריברים ומחזירים לאחר היבוש. ואכן הסיליקון הלבן יעשה את העבודה גם כן .

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תוכן חדש...