Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שכתבתי בכותרת אני צריך עזרה בזיהוי המושבים הללו(תמונה מצורפת) אם מישהו יוכל להגיד לי מאיזה אוטו פורקו מושבים אלו אני יודה לו מאד כמו כן אני מודה גם לכל מי שאפילו רק ינסה לעזור.

1p1j983q-2.jpg

GET RICH OR DIE TRYING

Aliens infected us, its about time we infected them

פורסם

לפי משאני רואה זה פורק מתוך מיניבוס

מושבים בגודל הזה וברוחב הזה או משהו דומה אתה יכול לקנות מפירוקיה ממכוניות כמו מיניבוסים של קאיה ,יודאי H100 ,פולסווגן,טויוטה, פורד טרנזיד הישן של שנות ה 90 ..

במיניבוסים יש בידיוק כאלו מושבים(מינבוסים של חברות הסעות ולא מוניות כי בדרך כלל אין שם את החלק הזה כי יש מנגנון לפתיחת הדלת)

שגיא.

http://photos.walla.co.il/sagishu <--אלבום תמונות של הרכב
פורסם

יש הרבה רכבים שיכול להיות שפורקו משם

דוקאטו, בוקסר....

כל רכב שיושבים ליד הנהג 2 אנשים..

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

מיניבוס????

פשוט מאוד - סוזוקי סמוראי, ג'יפ. "מושב" אחורי מקורי.

אני חושב שגם בג'ימיני זה דומה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

זה נימצא כרגע בסוזוקי סמוראי של מישהו והוא לא יודע מיאפה זה כיוון שהוא קנה אותו ככה ולי כמו כן גם יש סוזוקי סמוראי ואני רוצה לעשות את אותו הדבר אלי באוטו.

וזהו אינו מושב מקורי כיוון שהמקורי הוא נמוך ויש לי את המקורי הוא לא נוח!!!

GET RICH OR DIE TRYING

פורסם

המושב פורק מיונדאי H1 משנתונים 1999-2004 לפי הגוון של הריפוד ודוגמת התפירה.

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם

תודה רבה לכם אבל עכשיו באה עוד שאלה בעיקבות זה.

האם מישהו מכיר פירוקיה באזור המרכז(רצוי קרוב לרחובות) שיש שם את אותו הרכב הספציפי??

ושוב תודה רבה למשיבים :wink:

GET RICH OR DIE TRYING

• תוכן חדש...