Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח בבקשה לעזרתכם למי מכם שיש אולי ניסיון עם הדגמים האלו, אני מחפש רכב חדש וכבר תקופה ששמתי עין על ה CLA 200/250

שנים 15-16 בערך,ורציתי לשאול האם יש הבדל אקוטי בין הדגמים ? כי חוץ מרמת איבזור לא ראיתי משהו משמעותי, וכמובן אשמח בכללי להמלצות או אזהרות בנוגע לדגם הזה.

תודה רבה :-)

פורסם
מה הציפיות שלך מהרכב, ולמה דווקא CLA?

Sent from my iPhone using Tapatalk

נסיעות יום יומיות בעיקר בעיר, האמת שבעיקר ויזואלית מאוד אהבתי אותו גם מבפנים וגם מבחוץ, נהגתי עליו פעם פעמים והוא דיי זכור לי לטובה

פורסם

הוא נראה מצוין אבל שם זה פחות או יותר מסתיים. רכב מאוד בינוני, כשמבחינת ההרגשה הוא לא מרגיש פרמיום בשום צורה אם זה מה שאתה מחפש.

מה התקציב?

פורסם
הוא נראה מצוין אבל שם זה פחות או יותר מסתיים. רכב מאוד בינוני, כשמבחינת ההרגשה הוא לא מרגיש פרמיום בשום צורה אם זה מה שאתה מחפש.

מה התקציב?

פחות או יותר עד 200K

פורסם

אם אני לא טועה דיברו פה בשרשור אחר על כך שאפשר כבר להשיג את הCLA החדשה מ0 ק״מ בסביבות התקציב שלך. זה כבר רכב משמעותית טוב מהדור הקודם.

מאחר ורוב הנסיעות שלך בעיר מה עם פלאג-אין היבריד כמו 330e או c350e, או שאין לך אפשרות לנקודת טעינה?

ברוך הבא לפורום אגב, ואין צורך לצוטט הודעה אחת מעליך... :)

פורסם

חחחחח תודה רבה !

אין לי אופציה לנקודת טעינה האמת, החדשות לדעתי כול מה שראיתי בסביבות התקציב הזה זה הדגם 180 שהוא למיטב זכרוני דיי לא מאובזר ביחס למחיר בכלל

אגב באתר של מרצדס ה 180 מתחילה ב 252

פורסם

אם כבר מרצדס אז דגם C עם הנעה אחורית ובכלל רמה גבוהה יותר, ולא CLA בעל ההנעה הקדמית.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אין לי אופציה לנקודת טעינה האמת, החדשות לדעתי כול מה שראיתי בסביבות התקציב הזה זה הדגם 180 שהוא למיטב זכרוני דיי לא מאובזר ביחס למחיר בכלל

אגב באתר של מרצדס ה 180 מתחילה ב 252

לא מכיר את המפרט, אבל אני מניח שהיא מאובזרת יוצר מהדגם הקודם המקביל, אם כי שוב מאחר וזה מרצדס, מאובזרת מאוד היא לא תהיה. אבל זה רכב אחר מהקודם.

פורסם
אם כבר מרצדס אז דגם C עם הנעה אחורית ובכלל רמה גבוהה יותר, ולא CLA בעל ההנעה הקדמית.

לנהג הממוצע, ועוד כזה שעושה את רוב הנסיעות שלו בעיר, זה לא משנה כהוא זה אם הרכב הנעה קדמית או אחורית (בדיוק הסיבה שב-מ-וו עברו להנעה קדמית ב1).

אני כן מסכים אתך שהC הרבה יותר מרצדס מהCLA. לפחות בדור הקודם של האחרונה.

פורסם

ה 180 לדעתי היא באמת קצת אכזבה ביחס למחיר עם האבזור שלה

האמת שחשבתי על C קופה ולרדת קצת בשנים ל 14-15

פורסם

יש לי מכר שרכש A180 בשביל הסמל.

רכב מביך. ערום, רועש, קטן אבל עם מפתח של מרצדס

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
ה 180 לדעתי היא באמת קצת אכזבה ביחס למחיר עם האבזור שלה

האמת שחשבתי על C קופה ולרדת קצת בשנים ל 14-15

זה כבר רכב אחר.

פורסם

אגב, עוד רכב שדיי אהבתי זה הלקסוס NX אני פשוט לא מכיר מישהו שמחזיק רכב כזה שיכול לתת לי חווד אבצע חיפוש בפורום, תודה רבה לכם על העזרה!

• תוכן חדש...