Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי היום סקודה אוקטביה 2017 שאני די מרוצה ממנה.

אני רוצה להחליף לחדש.

אני מתלבט בין אוקטביה לקארוק.

אני יודע שהם לא בדיוק יושבים תחת אותה קטגוריה אבל מבחינת מחיר ההפרש לא גדול.

שטח המטען של האוקטביה גדול יותר אבל בקארוק זה גדול ביחס לSUV אחרים הדומים לו.

דבר נוס, אני לא מצליח להבין מה ההבדל בין אוקטביה 17 ל 19 חוץ מהשנה אפילו העיצוב נראה אותו דבר (אולי אני טועה).... יש באמת חידוש כלשהוא? שווה לחכות עוד קצת?

תודה לכל המייעצים :)

פורסם

בדגם של 2019 של האוקטביה לעומת 2017 יש בקרת שיוט אדפטיבית, מולטימדיה משופרת ועוד אי אלו שיפורי אבזור בהתאם לרמת הגימור הנרכשת.

דגם חדש לגמרי צפוי בסוף 2020 או תחילת 2021.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אחלה תודה, ומה לגבי ההשואה מול האוקטביה. אני ממש לא יודע מה לבחור. אשמח לשמוע ממישהו שמכיר את הקארוק חוות דעת.

פורסם

זה עניין של טעם אישי - תעשה נסיעת מבחן - ותחליט.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

נוהג על הקארוק, נהגתי מעט על האוקטביה. כמובן שזה עיניין אישי, אבל לטעמי הישיבה הגבוהה בקארוק נוחהמלי יותר ומאפשרת שליטה טובה יותר על הרכב. אם אתה היום עם האוקטביה, אולי כדאי לך לעבור לקארוק בשביל לחוש את השינויי ולא להחליף רכב ובעצם להישאר עם אותה חוויה.

פורסם

לדעתי הקארוק עדיף אבל תעשה נסיעת מבחן. אחותי שעברה מאוקטביה לקארוק טוענת שהוא קצת פחות נוח ותא המטען קטן יחסית לאוקטביה ופחות ידידותי בעניןי כל "הפנטנטים" של האחיזות ואפשרויות קשירות חפצים ומטענים ואחסונים בתא המטען.

אני אישית לא התעמקתי בטענותיה.

לענין הגובה של הרכב ,היא ממש מרוצה מזה.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...