Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני מחפש רכב משפחתי קטן בתקציב של 45 אלף. כרגע אנחנו זוג וכנראה גם נישאר כך לשנה שנתיים הקרובות. השימושים 'לי ברכב הם בעיקר: אני מהגליל העליון אז בדרך כלל אין פקקים. הלוך חזור לעבודה, כביש בינעירוני בעיקרו - 28 ק"מ ביום. אחת לשבועיים נסיעה למרכז - 376 ק"מ. סך הכל בשנה 17 ק"מ אלף בשנה לערך. בדקתי קצת על סקודה ראפיד 1.4 2014 - הבעיה שרובם היו הליסינג עם קילומטראז גבוהה, הבנתי גם שיש בעיה בגיר. זו אופציה טובה? מה כדאי לשים לב עם רכב כזה? איזה עוד רכבים מומלצים יש במחיר הזה? תודה רבה לעוזרים

פורסם

כל רכב vag עם ה deg 7 יהיה סוג של הימור- אם אחן עוד 8-10k בצד לתיקונים כמו מצמדים ו/או מחשב גיר אז עדיף לוותר.

לשני אנשים אפשר לקנות גם סופר מיני כמו מאזדה 2,שגם יכולה להישאר איתכם כאשר תתרחבו בילד-שניים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תודה על התגובה המהירה! (למה אין אנטרים בהודעה שלי ? o.O) אני מבין שסופר מיני גם ישרתו למטרה, אבדוק על מאזדה 2. ראיתי סקודה פאביה 1.2 ידנית 2015 עם 97 אלף קילומטראז' ב 38 אלף ש"ח. האם זה רכב שיכול לשרת את אופי הנסיעה שלי? יש איזשהו בעיות/מחלות לרכב הזה? באופן כללי זה רכב כדאי? יש לציין שהיום אני עם פיג'ו 206 ידנית אז ידני זה לא עניין גדול...

פורסם

פאביה ( וגם איביזה ) ידנית יכולה להיות אופציה טובה מאוד לצרכים שלך. היא חסכונית, זריזה וללא פוטנציאל לתקלות יקרות כמו עם גיר רובוטי DSG.

עדיין, לדעתי, האמינות הכללית של מאזדה 2 יותר גבוהה, אבל מאזדה 2015 רחוקה מאוד מהתקציב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

2013 עולה בסביבות 32-34K ועוד יישאר הרבה עודף.

לא יודע אם 2014 היתה כבר מתיחת פנים- אם עדיין לא אז גם שנתון זה ייכנס ואם הייתה מתיחת פנים אז "להתפשר" על 2013 ולנסוע לחופשה זוגית מפנקת+++ ביתרה.

פורסם

מאזדה 2 שנת 2013 היא מהדגם הקודם. מהקטנות בקבוצה ולא יכולה להוות תחליף למשפחתית קטנה.

היא סובלת מצריכת דלק גבוהה וממחיר שלא בדיוק מצדיק רכישה כמשומשת.

אם אתה לא חובב הגה גדול יונדאי i25 תתאים לדרישות שלך. אמנם היא לא מאד חסכונית, אבל פשוטה, זולה לטיפול, ומחיריה בשוק המשומשות סבירים מאד.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה ! אבדוק לגבי I25.

הציעו לי להעלות את הסכום ל 50-55 אלף ולחפש סיטרואן קקטוס 2017 מנוע 1.2 טורבו ידני.

זו השקעה שכדאי לעשות?

פורסם

אני חושב שגם קקטוס אטמוספרית תוכל להספיק - ואז לא צריך להוסיף. להיפך - ישאר עודף.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
מאזדה 2 שנת 2013 היא מהדגם הקודם. מהקטנות בקבוצה ולא יכולה להוות תחליף למשפחתית קטנה.

היא סובלת מצריכת דלק גבוהה וממחיר שלא בדיוק מצדיק רכישה כמשומשת.

אם אתה לא חובב הגה גדול יונדאי i25 תתאים לדרישות שלך. אמנם היא לא מאד חסכונית, אבל פשוטה, זולה לטיפול, ומחיריה בשוק המשומשות סבירים מאד.

השאלה,האם המאזדה 2 לא מספיקה לזוג עם ילדים ? לדעתי מספיקה.

לגבי ה I25,עם מנוע 1400 הרכב חלש ועגלתי,רוב הדגמים הללו יוצאי ציי רכב וקרעו אותם ורק ברכב פרטי ושמור עם מנוע 1600 אתה תרגיש את הרכב באמת ואז מדובר ברכב עוד פחות חסכוני מהמאזדה שלא נדבר על מחלות הילדות של דגמי היונדאי (הגה/סליל כרית אוויר,מנגנוני דלתות,מערכת ESP שמשתגעת ועוד).

פורסם
השאלה,האם המאזדה 2 לא מספיקה לזוג עם ילדים ? לדעתי מספיקה.

לגבי ה I25,עם מנוע 1400 הרכב חלש ועגלתי,רוב הדגמים הללו יוצאי ציי רכב וקרעו אותם ורק ברכב פרטי ושמור עם מנוע 1600 אתה תרגיש את הרכב באמת ואז מדובר ברכב עוד פחות חסכוני מהמאזדה שלא נדבר על מחלות הילדות של דגמי היונדאי (הגה/סליל כרית אוויר,מנגנוני דלתות,מערכת ESP שמשתגעת ועוד).

לאמא שלי היתה i25 משנת 2011 עד 2018.

לא היתה לה אף לא בעיה אחת ממה שרשמת.

רכב פרטי שטופל בחלפים מקוריים יפגין אמינות גבוהה.

לדעתי ה-i30 תענה מצויין על הצרכים.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

תא המטען של המאזדה קטן מאד (חלק ממגוניות המיני מתהדרות בתא מטען גדול יותר) ובתקציב הנתון אני ממש לא רואים סיבה לרכוש כזאת.

ולגבי הביצועים של ה-i25 מסתבר שהם דומים להפליא לאלה של ה...מאזדה 2.

ה-i25 אינה יצירה מוטורית מפוארת, אך היא בחירה הגיונית למשתמש הממוצע שאינו חובב הגה ומחפש תמורה ראויה לכספו.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

חברים תודה רבה על העצות,

אם לא ישתבש משהו ברגע האחרון מחר אני עושה העברת בעלות על סקודה פאביה 2015 ידנית.

שוב תודה רבה לכולם!

• תוכן חדש...