Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לבסוף קניתי את החלפים בעצמי:

Castrol EDGE 5W40 5L

V04E129620 - תחליפי של MANN

04E115561H - תחליפי של MANN

CUK 26009 - מסנן AC של MANN

נוזל בלמים של בוש DOT4.

אין לי את הקבלות לידי, אבל הכל יצא סביבות ה400 ש"ח ואני שמח שפעלתי כך(שימו של שבהצעות, גם באחרות שקיבלתי ממורשים, נוסף על התמחור היקר מראש יש גם להוסיף את המע"מ)

עכשיו שוקל האם לבצע את הטיפול בעצמי (ההחלפת נוזל בלמים היחידה שמטרידה אותי) או באמת ללכת למוסך ולשלם שעת עבודה+החלפת נוזל בלמים ולסגור את הסאגה.

פורסם (נערך)

לדעתי ההצעות שקיבלת סבירות וזה לא טיפול קטן של פילטר שמן בלבד.

להתחיל לטפל ברכב 2015 בחצר של הבית זה מתכון לצרות . במיוחד כשמעורבים בלמים.

עריכה אחרונה על ידי אייל

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
לדעתי ההצעות שקיבלת סבירות וזה לא טיפול קטן של פילטר שמן בלבד.

להתחיל לטפל ברכב 2015 בחצר של הבית זה מתכון לצרות . במיוחד כשמעורבים בלמים.

הלוואי עליך לקנות רכב כזה .

מאחל לך מכל הלב בלי טיפת ציניות .

פורסם

תודה על האיחולים.

בתור אחד שיודע דבר או שניים על תחזוקת VW (תקרא קצת בפורום), בהחלט שאפו על שימוש בחלקים איכותיים אבל אין תחליף לעבודה איכותית במקום שמכבד את עצמו שגם ייקח אחריות במקרה של תקלה - גם אם זה עולה עוד 300 ש"ח בשנה.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

גם אני ניסיתי להבין לרגע מה זה אומר "להתחיל לטפל ברכב 2015 בחצר של הבית זה מתכון לצרות" מאיזה בחינה? אם לבן אדם יש יש את הכלים והידע אין שום בעיה ואפילו מומלץ לפחות את הטיפול הבסיסי עצמו. מי מבטיח לך שתקבל אחריות על עבודה במקום שאתה מביא את החלפים בעצמך? גם אם יבטיחו לך ותהיה בעיה יכולים להאשים את החלק עצמו. קנית לבד את החלפים? הכי טוב זה גם לבצע לבד. טיפול בסיסי שכזה בלי הנוזל בלמים הוא מאוד פשוט לביצוע עצמי. בעניין נוזל הבלמים חשוב לבצע החלפה מכל הצנרת באמצעות משאבה יעודית וזה כדאי לגשת למישהו שמכיר את התהליך.

פורסם

ברור שאם קנית את כל החלקים באופן פרטי אתה בבעיה כי אף מקום שמכבד את עצמו לא יקבל אותך לטיפול.

לכן עדיף לקנות את רוב החלקים דרך המוסך למעט כאלו שמצאת בהם הפרש מהותי. זו מן פשרה כזו .

סתם דוגמא למשהו שאני נהגתי לעשות ב GTI שלי : פלאגים מקוריים מחו"ל ברבע מחיר מהארץ , לפעמים שמן מנוע הבאתי בעצמי אבל פילטרים וכו' זה כבר קטנוניות לקנות לא במוסך, ההפרשים לא גדולים.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אין ב vw שום דבר מיוחד .

טיפלתי במרצדס ,וב3 דגמי במוו מתחת לבית ...

כולן מפגינות אמינות נהדרת , כמובן שחלקי חילוף א.א ולא זבל .

פורסם
ברור שאם קנית את כל החלקים באופן פרטי אתה בבעיה כי אף מקום שמכבד את עצמו לא יקבל אותך לטיפול.

על סמך מה זה בדיוק נאמר? חוק החלפים מחייב מוסכים, מורשים וקיקיוניים כאחד, לקבל לקוחות גם אם לא רכשו את החלפים דרך המוסך.

וכנראה המתמטיקה ששנינו מכירים היא שונה, כי מסתבר שההבדל הכספי בין פילטר שמן במוסך מורשה שנמכר ב110 ש"ח (לפני מע"מ) לחליפי של MANN שעולה 34 שקל הוא "הפרש לא גדול". כנ"ל לגבי פילטר מזגן שעולה מעל 200, אך חליפי פחמי של MANN עולה 100.

אתה מבין את ההפרשים באחוזים כן?

פורסם (נערך)

בבקשה, נסה להכנס לצ'מפיון מוטורס עם כל החלקים מהבית ולאכוף עליהם את החוק הזה.... :-)

בהצעת המחיר שלך ממוסך TG סך כל החלפים (אם נוריד את המיותרים- נוזל שמשות, מסיר פיח וכו') יצאו פחות מ400 (לפני מעמ), אתה קנית ב400.

בדוק את מקוריות ה MANN שלך , פילטר שמן MANN ב34 ש"ח נשמע זול בצורה מחשידה והשוק מפוצץ בזיופים מכל הסוגים.

עריכה אחרונה על ידי אייל

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...