Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן מדובר ברכב של חבר, עם סך הכל 110 אלף קמ.

בנסיעה מהמקום הוא קצת 'מדדה' ובתאוצות במהירות גבוהה הגיר מחליק בסלד 3 אלף ומעלה, כלומר הסלד משחק למעלה למטה בלי קשר כל כך לעוצמת הלחיצה על הגז.

גם כשמשתמשים בטיפטרוניק באופו ידני, עדיין הסלד מתנדנד למעלה למטה באותה מהירות.

ממה שאני יודע הגירים הרציפים של רנו ניסאן בעייתיים מאוד, יש איזשהי פרוצדורה ידועה? הרכב שווה בקושי 25 אלף שקל.

מחליפים שם שמן גיר? זה אמור לעושת משהו? היבואן מכיר בבעיה או שבגיל 6 כבר לא?

תודה למנוסים.

פורסם

אלי - תסלח לי שאני אתן כאן תשובה שלא באה מהצד הטכני אבל האם החבר ניסה לפנות למחלקת שירות של קרסו? או לגשת לאחד המוסכים המורשים שלהם ולקבל מהם חוות דעת או לראות מה הם מציעים לעשות?

אולי יתנו לו הצעה טובה על בסיס של רצון טוב - שווה לנסות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

החליפו אי פעם שמן גיר ?

שחיפשתי ברשת על החלפת שמן לקורולה שלי CVT ..

ראיתי הרבה שדיברו על מצבים שהחלפת שמן גיר ל CVT פתרה כל מיני בעיות.

זה קורה תמיד? או שנניח רק ב 10 דקות הראשונות לנסיעה?

האם יש הבדל בין גיר חם לגיר קר?

פורסם

זה קורה בנסיעה במהירות גבוהה בעיקר ותאוצה מהמקום

בנסיעה על 30-40 אין תחושה

לגבי קרסו - עוד לא פנינו אליהם.

• תוכן חדש...