Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תתחילו לקרוא פול-גז...!

קישור לכתבה באתר פול-גז שהוצגה לפני שבוע:

http://www.fullgaz.co.il/archive/mar-05/news/fg11273-shpitzering-goes-drag-racing.php

בדיוק!

:)

הייתי במקום שוב והסתכלתי על העניין מקרוב

טכנית - זה אפשרי.

בפועל, זה מצריך סיכון של שני הרוכבים

ושל הקהל הצופה.

לשם הדוגמה: תדמיינו 2 אופנועים המבצעים מרוץ דראג

בינהם, על נתיב אחד בודד.

לא בדיוק הדראג שאנו מכירים מהטלויזיה, ואפילו קצת יותר גרוע ממרוצי דראג הנעשים

בכביש הציבורי (בהם לפחות, יש לכל רוכב נתיב "משלו")

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם
בדיוק!

:)

הייתי במקום שוב והסתכלתי על העניין מקרוב

טכנית - זה אפשרי.

בפועל, זה מצריך סיכון של שני הרוכבים

ושל הקהל הצופה.

לשם הדוגמה: תדמיינו 2 אופנועים המבצעים מרוץ דראג

בינהם, על נתיב אחד בודד.

לא בדיוק הדראג שאנו מכירים מהטלויזיה, ואפילו קצת יותר גרוע ממרוצי דראג הנעשים

בכביש הציבורי (בהם לפחות, יש לכל רוכב נתיב "משלו")

עזוב אותך שטויות.

אני מציע בכלל משהו הרבה יותר טוב.

מציירים קו אחד באמצע, ואת הרוכבים מציבים בקצוות המסלול.

מי שמגיע ראשון לאמצע מנצח. זה גם מאוד קל לדעת מי ניצח כי החלקים של האופנוע שלו יעופו הכי רחוק...

אקשן מובטח.

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם
עזוב אותך שטויות.

מי שמגיע ראשון לאמצע מנצח. זה גם מאוד קל לדעת מי ניצח כי החלקים של האופנוע שלו יעופו הכי רחוק...

אקשן מובטח.

:lol:

אתה חמוד אתה!!

"או כן או לא, מה שבטוח - אולי, וגם זה מוטל בספק" (מוטי גנץ)

פורסם

לא היה פעם משהו כזה?

אני זוכר כשהייתי קטן באירופה היו באם כל מיני כאלה עם ביגוד מגן ססגוני, אז עוד לא היו אופנועים, השתמשו בסוסים, היה קו באמצע והיו רוכבים אחד לכיוון השני, הייתי קטן אז לא כלכך הבנתי מה קורה, אבל היו מנצחים והיו מפסידים ואיך שהו זה גם היה קשור למקלות מחודדים.

בשפיצרינג יהיו מקלות מחודדים כאלה? אם לא אולי כדאי להוסיף, זה בטח יהפוך את הכל ליותר מעניין.

פורסם
עזוב אותך שטויות.

אקשן מובטח.

:-D רק לדמיין את זה ...
פורסם
לא היה פעם משהו כזה?

אני זוכר כשהייתי קטן באירופה היו באם כל מיני כאלה עם ביגוד מגן ססגוני, אז עוד לא היו אופנועים, השתמשו בסוסים, היה קו באמצע והיו רוכבים אחד לכיוון השני, הייתי קטן אז לא כלכך הבנתי מה קורה, אבל היו מנצחים והיו מפסידים ואיך שהו זה גם היה קשור למקלות מחודדים.

בשפיצרינג יהיו מקלות מחודדים כאלה? אם לא אולי כדאי להוסיף, זה בטח יהפוך את הכל ליותר מעניין.

ראיתי השבוע ת'סרט סיפורו של אביר ,ושם הם רכבו אחד מול השני ותקעו רומח(מין עמוד טלפון ידני)אחד בשיריונו של רעהו......עכשיו אפשר לשדרג את זה למקל מטאטא ו120 קמ"ש.....

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תוכן חדש...