Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יום מסלול מיוחד Taste Of Motorsports

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זאת רק הפעם השנייה שהארוע הזה מתקיים, לא עוד יום מסלול לבני-תמותה רגילים, מלא במיאטות, קורבטים, מוסטנגים וBMW ישנות. הפעם המארגנים החליטו לשלב את את הדילרים המקומיים שמוכרים מכוניות יוקרה ליום תצוגת יכולת ונסיעות מבחן לקונים פוטנציאלים.

כמובן, בהתאם לטעם הקונים הפוטנציאלים, בוצעו כמה שינויים מהותיים לתפריט, במקום נקניקיות והמבורגרים היה בופה מלא לארוחת בוקר כולל אומלטים, סלטים, בייקון וקינוחים טובים. לארוחת צהריים היה בשר בקר, דגים אורז וסלטים ועוד, וכמובן בר קוקטיילים.

הוקמו אוהלים לבנים עם שולחנות ישיבה ואפילו להקת ג'ז שניגנה ברקע.

כל החניון הפך לאולם תצוגה עם מיטב הרכבים מכל השנים, ממש חוויה לעיניים.

היום מסלול עצמו חולק לשלוש קבוצות - ג'נטלמנים (זקנים במכוניות יקרות), קבוצות הדגמה לדילרים והקבוצה השלישית זה כל השאר.

כתוצאה מכך קבוצת "כל השאר" הייתה מאוד מענינת ומגוונת בלשון המעטה, מכוניות מירוץ מקצועיות לצד רולס רויס, או BMW חבוטות שעוקפות למבורגיני ופורשה חדשות.

כמצופה, הסשן הראשון היה מבולגן קצת, אבל אחר כך השתפר, ובסך הכל היה ארוע שונה מיוחד ומעניין.

בסרטון הזה זה לא אני נוהג, אבל ניתן לראות אותי עוקף את הצלם בדקה 4 בערך

[video=youtube;-V8X4agyg_o]

לינק לתמונות:

https://photos.app.goo.gl/Qe7BCozPyVMV1uyX7

פורסם

תודה!

איזו מכונית זאת בסרטון? לקבל נקודת ייחוס לגבי המהירות.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)

אכן M3 E46

הנה סרטון נוסף מאותו המקצה, אבל הפעם מהרכב שלי, תקשיבו לצליל ל הGT3RS הירוקה!!!

IMG_2101.JPG

עריכה אחרונה על ידי golangti
  • תוכן חדש...