Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני מחפש רכב עד 30K

השימוש העיקרי שלו יהיה נסיעות עירוניות אבל לא רק.

סביבות ה15 קמ בשנה.

הכי חשוב לי זה אמינות וחיסכון, לא ככ אכפת לי שהרכב יהיה דל באבזור וכוח וכו,

לאחרונה ראיתי שמועות על הפלואנס דיזל שהיא ממש אמינה וחסכונית

הבעיה זה הגיר.. איך אני יכול לדעת לפני שאני קונה פלואנס דיזל שהגיר טוב ושלא הולכות להיות לי תקלות איתו בעתיד הקרוב?

אשמח שתתנו לי חוות לדעת על הפלואנס דיזל ובכללי רכבים שיוכלים להתאים לי.

לא מיני תודה:)

פורסם

במתאר הנ"ל (בעיקר נסיעות עירוניות) אתה תגמור את הגיר (אלא אם כן אתה מוצא אחת ידנית), וגם המנוע (יותר נכון פילטר חלקיקים) לא יאריך ימים.

>> איך אני יכול לדעת לפני שאני קונה פלואנס דיזל שהגיר טוב ושלא הולכות להיות לי תקלות איתו בעתיד הקרוב?

אף אחד מאיתנו לא נביא. אתה יכול להגדיל את הסיכויים אם תוודא שהוחלפו מחשב גיר ומצמדים (בתקציב שלך מן הסתם מדובר ברכב שכבר עבר קילמטרז' מכובד).

חזיר דיזל

פורסם
במתאר הנ"ל (בעיקר נסיעות עירוניות) אתה תגמור את הגיר (אלא אם כן אתה מוצא אחת ידנית), וגם המנוע (יותר נכון פילטר חלקיקים) לא יאריך ימים.

>> איך אני יכול לדעת לפני שאני קונה פלואנס דיזל שהגיר טוב ושלא הולכות להיות לי תקלות איתו בעתיד הקרוב?

אף אחד מאיתנו לא נביא. אתה יכול להגדיל את הסיכויים אם תוודא שהוחלפו מחשב גיר ומצמדים (בתקציב שלך מן הסתם מדובר ברכב שכבר עבר קילמטרז' מכובד).

יש רכב שאתה חושב שיתאים לצרכים שלי?

פורסם

קנה פלואנס דיזל ידנית ולא יהיו לך שום בעיות.

לי ולאחי היו שניים כאלה והם מצוינות, אמינות וחסכוניות מאוד. נמכרו במחירים מצחיקים ואלה שקנו אותן עשו עסקאות מצוינות.

מכרנו רק כי אני קיבלתי רכב מהעבודה ולאחי נשבר מידני

• תוכן חדש...