Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

בדיקה לפני קניה לקסוס IS250 2008


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אז מצאתי אוטו שרציתי לקנות, הלכתי למכון בדיקה לפני קניה, כשראו את דגם האוטו והשנתון אמרו לי שהאחריות היא על השילדה בלבד. מצורפת תמונה של הבדיקה. אחרי ששאלתי למה יש כל כך הרבה סעיפים שכתוב בהם "לא נבדק" אמרו לי שזה כן נבדק ונמצא תקין אך בגלל שהאחריות היא על השילדה בלבד אז המחשב אוטומטית רשם לא נבדק... פעם ראשונה שאני רואה דבר כזה. העניין הוא שהבדיקה לקחה הרבה זמן ושמתי לב שלפחות חלק מהדברים שכתוב בהם "לא נבדק" הם באמת בדקו... אז אני לא יודע. אשמח לחוות דעת מאנשים שמבינים, זו פעם ראשונה שאני לוקח אוטו לבדיקה, ולמכון הזה יש ביקורות די טובות...

WhatsApp Image 2019-06-23 at 14.12.05.jpeg

פורסם
הרכב מאדם פרטי או סוחר ?

אם סוחר מציע לחשוב טוב טוב על העסקה מחדש ואני אסביר בפשטות- אם אני מזמין הבדיקה אני רוצה שיבדקו את הרכב מכף רגל ועד ראש ושלא יחפפו או יספרו לי סיפורי סבתא .

מדוע האחריות על שילדה בלבד?? לי זה לא מריח טוב.

מצידי, אין בעיה..סמנו לא תקין על כל מה שלא ואני כבר אשבור את הראש ( אלך למוסך מתמחה בדגם ואתייעץ איתם) מהבדיקה הזו לא ניתן ללמוד רבע דבר על מצב הרכב.

 

אדם פרטי. העניין הוא שהם כן בדקו את כל הדברים רק לא מובן למה רושמים לא נבדק. למשל מתלים אחוריים כתוב לא נבדק, אבל מתלים קדמיים יש ליקויים. הרי זה לא הגיוני שבדקו רק מתלים קדמיים.

 

אני סה"כ ראיתי חוות דעת טובות על המכון אז אמרתי למה לא. לא יודע עכשיו אם לקחת לעוד בדיקה או לא..

פורסם

כנראה "לא נבדק" בגלל שאין להם את המומחיות לבדוק את המערכות האלו בדגם הנ"ל ולקבוע האם הן תקינות.

 

 

פורסם
אם זה נכון,מה הקטע שלהם (סליחה על הניסוח הבוטה) לגבות מלקוח מחיר בדיקה שגבוה מ 500 ש"ח כמעט בוודאות על רכב כזה ?

לפחות לפני שנכנס לבדיקה היו אומרים " מצטערים,אין לנו את היכולת/ידע/מכשור לבדוק את הרכב"-להיות אמיתי ולהתנהל בשקיפות מול הלקוח לפני ששילמתי היה קצת קונה אותי יותר.

הסתייגות קטנה- פותח הנושא כתב שנאמר לו שהאחריות על שילדה בלבד אך הוא לא כתב באיזה שלב זה נאמר לו היה אם לפני או אחרי התשלום כי אם לפני,הייתי מחפש מכון בדיקה מקצועי יותר שיבדוק את הרכב).

יש משפט ישן מתורגם מערבית אם אני זוכר נכון: שאומר "רק לחמור מראים חצי עבודה"-לא חלילה אומר שפותח הנושא חמור,אלא אולי מישהו ניסה לעשות ממנו כזה והוא בחכמתו בא להתייעץ כאן).

גילוי נאות: מכיר היטב את מכוני הבדיקה באזור-נמצא שם הרבה ב"ה (לא סוחר פשוט כל חודשיים בממוצע מחפש רכב לחבר כזה או אחר) ולא ראיתי דבר כזה 15 שנים +++ והאמן לי שראיתי גם ניסיונות של סוחרים למשוך לקוח "באוזן" למכונים שלהם וגם משם לא יצאו טפסים כאלו

פותח הנושא,אם אתה מעוניין ברכב (אישית הייתי מחפש רכב שעבר פחות ק"מ אבל זה לשיקולך),המוכר פרטי ואמין בעיניך,קח את הרכב לאחד ממוסכי טויוטה באיזור (אמין מוטורס בנשר/פריים מוטורס בלב המפרץ/מת"מ מוטורס בחיפה איזור תעשיה מת"מ) ובקש חוות דעת אמיתית על הרכב כי כרגע רב הנסתר על הגלוי.

סביר להניח שיבקשו תשלום כלשהו אבל בלי בדיקה מדוקדקת באמת שאני לא חושב,שיש חבר כאן שיכול להמליץ לקנות את הרכב.

 

אוקיי תודה. אז אתה ממליץ לקחת את האוטו למוסך טויוטה במקום לנסות מכון בדיקה אחר?

×
×
  • תוכן חדש...