Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מוכר רכב במצב מעולה של אישתי, בן 3 , 44000 ק"מ, ללא שום תאונות או בעיות אי פעם חוץ מדלת שהוחלפה לאחר שפרצו לרכב בברוטליות בחניה, כל הטיפולים בוצעו בזמן וכו', רכב ממש שמור.

והנה היום בבדיקה הבודק הוציא גבב של שטויות שהפחידו את הקונה המאוד מאוד נחמד שלי :

1. ירידה של כמה אחוזים בהספק - מה זה מכונית גרנד פרי שמכווננים כל יום? [אבל ציין שהמנוע במצב טוב]

2. נזילת שמן מקדימה ומהגיר - בולשיט הרכב היה לפני שלושה שבועות במוסך המרכזי ולא היה כלום

3. רמת מים נמוכה ! מזל שלא התריע בפני זה שמיכל הדלק עומד להתרוקן, והמוכר אומר לי למה אני לא בודק מים [במוסך המרכזי ההוראה לא לגעת רק כשנדלקת נורה לבוא למלא מים וכך עשינו! ]

4. הצמיגים הוחלפו [אמרנו לקונה]- בחיית זומזום ממש שווה לשלם על הבדיקה גילית את אמריקה, לאישתי היו איזה 100 פנצרים כי היא אדריכלית ומסתובבת בדרום העיר - אז מה? הצמיגים דנדשים במצב מצוין!

אז הקונה שלי נבהל אמוציונאלית, כי את כל תיעוד הטיפול יש לנו והכל נעשה ע"פ הספר, רק הוא החליט שכנראה אנחנו לא בקיאים מספיק בטיפול באוטו.

מה זה השטויות האלה? שאסי נקי, אין פחחות, יד 1 פרטי והנחה יפה על מחירון

כמו שאומרים באנגלית it does not get better than that

פורסם

המכוני בדיקה צריכים להעיד על כל בלאי/אי תקינות של הרכב שהם מוצאים ,וזה מהווה אינדיקציה טובה

לקונה הפוטנצאלי כמה הוא צריך להשקיע ביישור קו לרכב שהוא רוכש

אחרת אין הצדקה ללכת למכון בדיקה

אבל לעניות דעתי כל עוד השילוש הקדוש : גיר+מנוע+שלדה תקינים ,אף אחד לא צריך לחשוש יותר מידי באשר לקנית רכב.

אין רכב שאין בו בלאי טבעי.

לקונה הזה יקח עוד הרבה זמן למצוא רכב שיספק את רצונותיו אם בכלל.

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

מכוני הבדיקה מכסים את עצמם מתביעות. אם הבוחן אמר שחסר קצת מים ושהחליפו לצמיגים חדשים, כניראה שהאוטו באמת בובה...זה אומר שלא היה לו משהו רע להגיד.

פורסם

הקטע שלהם זה לכתוב כל מה שהם יכולים כדי להסיר חשש לתביעות. ביטויים סתומים כמו "רעשים מכיוון הגיר" או "בלאי גבוה במנוע" הם עניין שבשגרה אצלהם. אי אפשר איתם ואי אפשר בלעדיהם.

dirty old man

need love too

פורסם

יקירי, יכול מאוד להיות שמעז יצא מתוק,

מה הכוונה?

יש לך את טופס הבדיקה? כי אם כן, לקונה הבא שיבוא, אתה פשוט תראה את טופס הבדיקה הזה, תגיד לו "זה המחיר" וזהו, ירצה יקנה, לא ירצה לא קנה.

ותאמין לי, שאם יגיע משהו רציני ויראה את זה הוא יקנה את האוטו - בהנחה שהוא באמת במצב טוב.

לקחת אוטו לבדיקה זה אחד, להבין מה היא אומרת ולהחליט אם לקנות או לא - זה כבר דבר אחר.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

הקונה שלך דביל, זה הכל. כל אדם שמעט שכל בקודקודו ומעט ניסיון בעברו, היה מבין שבדיקה כזאת היא מצוינת לכל דבר. הירידה בהספק היא שטויות (הרי המנוע במצב טוב), נזילת השמן - בטח סתם הזעות, רמת מים נמוכה - אז ממלאים. צמיגים הוחלפו - זה אפילו דבר טוב...

הקונה הזה עוד יסבול קשות בקניית רכבים, אם זה מה שמפחיד אותו. עוד כמה בדיקות שהוא יעשה וכספים מיותרים שהוא יוציא עליהן, ילמדו אותו שהרכב שלך הוא (לפחות לפי הבדיקה), אחד מהטובים שהוא ימצא...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אתם תראו את כל החרטא ברטא גם בבדיקת רכב חדש. לצערנו.

זהו תקליט שחוזר על עצמו בכל בדיקה.

חבל.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תוכן חדש...