Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

הרכב שלי בן שנה ועבר 13k

בחברה אמרו שטיפול מתבצע אחת לשנה או 15k

בקשתי הצעת מחיר לטיפול ונראה לי ממש גבוה בשביל פילטר שמן+שמן וזה אחרי שנתנו לי 15% הנחה.

במיוחד שאני מטפל לבד בפולקסווגן שלי.

מה דעתכם?

92ce607709fd3dd0d725b51d3b57e914.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

ההבדל בין חכם לטיפש הוא ששניהם חושבים אותו דבר רק שהטיפש אומר את זה בקול..:wink:

פורסם (נערך)

האמת לא יקר בכלל לטיפול במוסך יבואן, יש מחירים אצל יבואנים אחרים של 800-950 שקל לטיפול ראשון.

אתה יכול להוריד את המסיר פיח הזה ואתה יוצא עם עודף מ600 שקל, סביר בהחלט.

עריכה אחרונה על ידי Adamm
פורסם

לוותר על תוספי דלקים/שמנים, זה כבר יוזיל ; כשהרכב יהיה בן 10 אולי יהיה שווה להתחיל לחשוב על תוספים.

המחיר מאוד דומה למחיר של הטיפול הראשון שביצעתי לאיוניק שלי בזמנו ולטעמי הוא סביר.

פורסם

כמו שרשמו מעלי, מחיר סביר. יש מוסכים שלוקחים יותר מ700 שח על טיפול בסדר גודל כזה. בזמנו שילמתי 550 במוסך מורשה יונדאי על טיפול לרכב שלי(מכלולים זהים).

Hyundai IONIQ

פורסם

אם כבר להתחיל אם תוספים זה מהק"מ הראשונים, להערכתי תהיה להם יותר אפקטביות בהסרה של משקעים מאשר בק"מ גבוה אם משקעים כבדים יותר, אבל בהזרקת דלק ישירה אני לא רואה בהם תועלת אז נסתפק בהחלפת שמן בזמן ובתקן הדרוש.

פורסם

תודה

עכשיו אכניס אותו לטיפול עם הרגשה יותר טובה

Sent from my iPhone using Tapatalk

ההבדל בין חכם לטיפש הוא ששניהם חושבים אותו דבר רק שהטיפש אומר את זה בקול..:wink:

• תוכן חדש...