Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לייעוץ.

אני צריך להחליף צמיגים לקיה ספורטאג' (נוסעת כ 20,000 ק"מ בשנה. כמעט ללא שטח).

ההבדל במחירים בין הצמיגים הסינים לטובים יותר (GOODYEAR/MICHELIN/HANGKOKׂ) מאוד גדולים.

האם שווה להשקיע בטובים או לקנות סיני?

מה ההבדלים מבחינתי?

יש המלצות?

תודה רבה.

פורסם

עדיף להמנע מצמיגים סיניים, ההבדלים הם ביכולת בלימה, בייחוד בכביש רטוב, אבל גם ביבש, אחיזת כביש נמוכה יותר ואורך חיים קצר יותר, צמיג זה לא המקום לחסוך בו.

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

• אחראי פורום
פורסם

צמיג טוב יחזיק לך 50-60 אלף ק"מ, אז עכשיו קח את ההפרש בין האיכותי לסיני ותחלק אותו על 2.5-3 שנים.

נשמע פחות גרוע, אני מניח.

בצמיגים לא חוסכים.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

בס"ד

צמיגים, זה הקשר של הרכב עם הכביש, מומלץ להשקיע עוד כמה שקלים ולקנות צמיג מאיכות טיפה גבוהה מאשר צמיג סיני.

תכניס את מידות הצמיג שהינך מעוניין לרכוש וכאן תוכל למצוא חוות דעת לגבי מספר פרמטרים האם הצמיג איכותי או פחותאיכותי.

tyrereviews.co.uk/

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

ברור ששווה להשקיע עוד כמה מאות שקלים ולקנות צמיגים של חברות איכותיות - אין פה התלבטות בכלל!

צמיגים סיניים הם סכנה, והסיכוי להקלע איתם לתאונה הוא גדול יותר אם עקב חוסר אחיזה מספקת, או מרחק בלימה גדול יותר.

20 אלף בשנה זאת נסועה די גדולה, כלומר הרכב מבלה הרבה שעות על הכביש באופן יחסי, מומלץ גם שיאחוז טוב והנסיעה תהיה בטיחותית יותר.

Current: Cupra Formentor 2022 1.5T (150HP) DSG7

Previous: VW Polo V 2012 1.4L (85HP) Manual Gear ---> VW Golf VII 2013 1.4T (122HP) DSG7 ---> VW Golf VII 2015 1.4T (150HP) DSG7 ---> Seat Ateca 2019 1.4T (150HP) DSG7

פורסם
יש המלצות?

מה המידה המלאה כולל קוד עומס ומהירות, כפי שמופיע ברשיון הרכב (ובתקווה גם על הצמיגים הנוכחיים)?

מה התקציב שהגדרת לעצמך? אילו מחירים מצאת/הוצעו לך ואיפה (וגם מאיפה אתה בארץ)?

מה דגם הצמיגים המלא (לא רק שם החברה) שמותקן כעת ומה התרשמותך מהם?

• תוכן חדש...