Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שלומות,

עשיתי תכנית פרטנר לגלישה בחו"ל,

פתחתי את הבראוזר וחשכו עיני-

במקום כל הדפים שהיו פתוחים לי, קיבלתי רק את דף הבית של פרטנר.

עכשיו, לבנאדם נורמלי זה אולי לא כזה אסון אבל אצלי היו פתוחים 70 דפים של כל מיני דברים שאספתי לאחר כך, לוחות שאני עוקב, פורומים וכולי.

איך לעזאזל הם מרשים לעצמם לעשות כזה דבר?

ושאלה יותר אקוטית- האם יש לי איך לשחזר את כל הדפים?

לעזרתכם אודה, הו פורום יודע כל.

פורסם

באיזה דפדפן מדובר?

אם זה כרום זה פשוט למדי לשחזר - הולכים להיסטוריה. עדיין צריך לחפש דף - דף, עבודת נמלים, אבל בסוף יש תוצאות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אכן כרום, אבל לחלק מהלינקים לא נכנסתי כמה חודשים (פרוייקט ששמתי בצד).

עברתי חודש אחורה, הצלחתי לשחזר 20 לינקים, כנראה נסתפק בזה בינתיים...

תודה בכל מקרה!

פורסם (נערך)

הייתי עד למקרים כאלה כמה וכמה פעמים, לפעמים בגלל עידכון הדפדפן, לפעמים בגלל הפסקת חשמל לפעמים עוד איזה שטות.

הלקח המיידי הוא להפסיק להשתמש בטאבים פתוחים בתור שמירת הסטוריה, בשביל זה המציאו את ה"מועדפים".

בנוסף טאבים של דפדפן שפתוחים ברקע כבדים מאוד על זיכרון המערכת, ממליץ בחום להמנע ולפתח הרגלי שימוש נכונים יותר.

עריכה אחרונה על ידי igal_zeltser

יום טוב גם לך

פורסם

אמן ואמן

אני לא מבין איך משתלטים על 15 טאבים פתוחים, אפילו במחשב, קל וחומר בטלפון. אז 70?

בשביל זה יש מועדפים וגיבוי של גוגל.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מצב טוב אתם

אצלי 5 טאבים אני חושב שמערכות המחשוב בעולם יקרסו אפתח עוד אחד

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

הסטיק של 8 ג"ב שהבן שלי נתן לי עשה פלאים.

פורסם

מזכיר לי מישהי שבמקום לזכור ססמה של אתר יחיד, לוחצת כל בוקר על כפתור ה"שכחתי", נכנסת והכול טוב. כל. בוקר.

סידור מועדפים בטלפון זה לא כיף, אבל במחשב/כרום אפשר לסדר בקלות את המועדפים מתחת לשורת הכתובת והכי חשוב - ליצור תת תיקיות של מועדפים. מומלץ בחום גם לעדכו את שם הדף המועדף למשהו קצר וקליט עם האייקון המתאים, כך שהכול יקפוץ לעין.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

^ אז זהו, שבמחשב אני מסודר עם בוקמארקים ומקסימום 3 טאבים פתוחים.

בטלפון אני יותר עצלן...

• תוכן חדש...