Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

חשקה נפשי ברכב מזה זמן רב, אני משוחררת כבר כמעט שנתיים ויש לי רישיון כבר 5 שנים , ועדיין לא התנסתי בחופש ובעצמאות של רכב משלי.

בנוסף אני בכלל לא מבינה ברכבים, אין רכב בבית ואין לי כל כך ניסיון בנהיגה בכלל.

לצערי אין לי כל כך במי להיעזר (להורים אין רישיון, ואין לי ידידים או אחים שמבינים בזה) ברכישת הרכב, מישהו שיבוא איתי לבדוק את האוטו ולראות שלא עובדים עליי.

 

התקציב שלי הוא עד 20 אלף לא כולל הוצאות נלוות , חשוב לי שהרכב יהיה חסכוני,אוטומט ,עלויות נוחות לאחזקה, ידידותי לנשים, נוח לנהיגה ושתהיה הרגשת בטוחה.

אני כנראה אתחיל ללמוד שנה הבאה בירושלים , אז יהיו לי נסיעות רבות מחוץ לעיר וחשוב שהאוטו לא יעוף לי ברוח או יתפרק.

 

אחרי לא מעט בירורים הומליץ לי על פורד פיאסטה, ומצאתי כזה ביד 2, שנת 2010, יד שניה, 114 אלף קמ. ב20 אלף שח

משיחה עם המוכר (בחור צעיר) הוא אומר שהרכב של אמא שלו, והוא משתמש בו והוא מוכר כי הוא טס לחול, ללא תאונות.

 

כבר דיברתי עם כמה מוכרים ואני תמיד נתקעת בשלב הזה, מה עליי לבקש בנוסף, ועל מה אני צריכה להסתכל כשאני מגיעה לראות את הרכב? ואיך לוודא שלא יעבדו עליי וימכרו לי רכב עם תקלות? קונים את הרכב באותו רגע? איך עושים העברת בעלות?

 

ממש אשמח לעזרתכם ! :)

פורסם

לפני שנוסעים לראות את הרכב בודקים דברים ראשונים.

למשל לשאול היסטורית טיפולים, על שם מי רשום הרכב? לבדוק באתר הסליקה של חברות הביטוח אם לא היו תאונות (צריך פרטי מוכר).

http://www.slika-ins.co.il

בדיקת ברשם המשכונות:

https://ica.justice.gov.il/SearchPledge/PledgeBrowse

 

כשאת נפגש עם המוכר תוודאי שמולך עומד בעל הרכב שרשום ברשיון והרשיון בתוקף. תבדקי ברשיון רכב שאכן הפרטים נכונים.

 

כדאי לקחת את הרכב לבדיקה/מוסך מוכר, אם אינך מכירה את יכולה לרשום מאיזה אזור את ואנשים יוכלו להמליץ על מקום.

 

אם הכול תקין, הולכים לדואר לעשות העברת בעלות.

 

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בנוגע לרשם משכונות, אני צריכה לבקש מהמוכר או שאני יכולה לעשות את זה בעצמי? צריך להגיד לו לפני?

פורסם

את צריכה מספר רכב.

 

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

×
×
  • תוכן חדש...