Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי אשתי יונדאי גטס אוטומטי שנת 2008,

בימים האחרונים בחמש הדקות הראשונות לנסיעה לא מצליחה לעבור מהילוך שני לשלישי,

בביקור הראשון במוסך נבדק שמן והוחלפו חיישנים - הבעיה לא נפתרה

בביקור השני בוצע שיפוץ גיר אך עדיין לא נפתרה הבעיה.

האם מישהו נתקל בבעיה מסוג זה?

איך ניתן לדעת שבוצע שיפוץ גיר כמו שצריך?

מה עוד יכולים לעשות?

תודה, אפי

פורסם

אם הגיר לא עובד אזי השיפוץ לא הצליח. לחזור לאותו משפץ שבטח נתן אחריות על העבודה. אם לא רלוונטי, יש את גירים צומת סגולה המומלץ כאן בפורום.

הזול עולה ביוקר

פורסם

לפני מחשבה על שיפוץ הגיר כדאי להחליף את השמן למקורי (תקןSP3ׂ ) ואם יש מסנן שמן להחליף גם.

לבדוק לאחר ההחלפה כיצד הרכב מתנהג.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
לפני מחשבה על שיפוץ הגיר כדאי להחליף את השמן למקורי (תקןSP3ׂ ) ואם יש מסנן שמן להחליף גם.

כיוון שכבר ביקרת במכון גירים, אם אכן בוצע שיפוץ מלא כנראה שהוא לא הצליח ואם לא עברו עדיין 3 חודשים מהתיקון,הוא יצטרך לבצע תיקון חוזר במסגרת האחריות.

לאחר מכן תוודא,שהשמן שמשתמשים בו עומד בדרישות תקן היצרן כפי שכתבתי בהודעתי הקודמת.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בגטס של בת-זוגתי זה פתר בעיה דומה שהרכב לא רצה לעלות להילוך רביעי בדקות הראשונות של הנהיגה.

פורסם

אתה יכול להסביר בצורה קצת יותר מדוייקת את התופעה? ההילוך השלישי לא עובר זה אומר שהסלד יטפס בצורה קיצונית ולא יעבור כלל ההילוך? עובר בשלב כלשהו עם מכה? לא מורגשת החלקה, כלומר סלד עולה על ריק?

• תוכן חדש...