Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי כולם , קיבלתי הצעה בשלמה סיקס

2016 עשה 67 אלף ק״מ

יד ראשונה מהשכרה . ( אמרו השכרה ארוכה ולא קצרה )

בגדול נסיעות שלי יהיו בתוך ירושלים בסופש למרכז

עכשיו חבר קצת מלחיץ אותי לגבי הבדיקה שלה בכל הקשור למילה ״חומר״

??האם הבדיקה טובה כולל השורה על חומר

כתוב ככה : ״ תקוני מרכב משמעות נמוכה =תקוני מרכב וצבע מעיכות שריטות בצבע + פגמים , נזק לפגושים , סימני תיקון בפנלים + חומר .

עשיתי חיפוש על זה בפורום וחלק רשם שמדובר בתאונה האם זה המצב ??

תודה .

עריכה אחרונה על ידי Dan12377
פורסם

השאלה למה בכלל לקנות רכב עם ק"מ כל כך גבוה? זה רכב מאוד נפוץ ולא הייתי קונה רכב כזה עם ק"מ כל כך גבוה.

הסוכנים רובם לא יודעים מה הם בעצמם מוכרים אז קח הכל בערבון מוגבל.

פורסם (נערך)
השאלה למה בכלל לקנות רכב עם ק"מ כל כך גבוה? זה רכב מאוד נפוץ ולא הייתי קונה רכב כזה עם ק"מ כל כך גבוה.

הסוכנים רובם לא יודעים מה הם בעצמם מוכרים אז קח הכל בערבון מוגבל.

זה היה שיקול מראש , אני מעוניין בכמה שיותר שנה קדימה בעלות זולה מתחת ל40 אלף , מכיון שאני לא אעשה יותר מ10 קילומטר בשנה ( אני כבר שנה ב8 קילומטרברכב שלי כרגע) ו67 אלף ק"מ במקרה הזה הוא לא גבוה

עריכה אחרונה על ידי Dan12377
פורסם
תסתכל על הכתובת של מכון הבדיקה!

אשכרה מכון בתוך המתחם של שלמה סיקסט!

קח לבדיקה שלך.

תודה זה מה שאעשה , אבל חשוב לי שתגידו לי האם ה ״חומר״ הזה זה דבר בעייתי , בהנחה שזה גם כתוב בבדיקה שאני אעשה ?

• תוכן חדש...