Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לאור התרחבות המשפחה התחלתי לחפש רכב שיכנסו בו 3 כסאות בטיחות במושב האחורי.

נותרתי עם 3 רכבים,

הסיטרואן בהחלט מושכת , המחיר אטרקטיבי, אבל כולם מזהירים שלא להתקרב, בצדק או שלא, וזה די מטריד.

אני יכול לומר שבאזור ירושלים לא נתקלתי כמעט בסיטרואן , יש הרבה מאוד טויטה.

הבנתי שגם מוסכים לא אוהבים לטפל בה ולהיות תלוי במוסך המרכזי של סיטרואן זה בעיקר יקר...

הנטיה היא לטויוטה שנחשבת אמינה, יותר מרווחת מהקיה ויש לה 3 איזופיקס מאחור.

המחיר שלה די דומה לקיה.

אשמח לשמוע דעות נוספות, האם יש בעיות כלשהן במכוניות וכו'.

תודה רבה

פורסם

אין בעיות מיוחדות בפיקאסו הקצר ולא צריך מוסך יבואן אבל הוורסו ארוכה יותר ולכן נפח תא מטען גדול יותר . אופציה להוביל איזה חבר מהגן. זה גם חשוב.

פורסם

לא מזמן נכתב כאן שהפיקאסו הקצר הוא להיט בשוק יד 2 במיוחד בשל מיעוט האקסמפלרים המוצעים למכירה ממנו, מענין מהיכן אתה מסיק את ההיפך. אני לא מכיר באופן אישי את השוק שלו, אבל מכיר קצת את האוטו, היה אצלי כרכב חלופי למשך מספר ימים ומדובר ביופי של אוטו, ודאי למשפחה, ורסטילי, מרווח להפליא, חכם מאוד באופציות עיצוב הפנים שלו, נוח, שקט ומהיר, טויוטה וורסו עם גיר רציף ומעיק שחוויותי ממנה ( כנוסע בלבד ) מסתכמות בתחושה של " ככה ככה " כמעט מכל פן באישיותה המוטורית, פחות מושכת לטעמי, אבל לא מתווכח עם הקסם המותגי שלה. אשר לסיפורים על התמוטטות קרובה לודאי של כמעט כל מכלל במכונית צרפתית, לא מתרגש במיוחד, בין בגלל נסיון פרטי ( אולי אוסף של ניסים, לא באמת יודע ) בכמה כאלו, בין בגלל ההבנה שאחרי הכל אוטו הוא אוטו, יש טובים ואמינים יותר, יש פחות, אבל החלוקה הזו לפי מותגים ומוצא אתני היא ענין של סטיגמה שכבר הגיע הזמן להשתחרר ממנה.

פורסם (נערך)

הפיקאסו הקצרה אכן מאד מבוקשת אצל משפחות ובמפתיע גם אצל נהגי מוניות. בעיקר בגלל מחיר זול ביחס לתמורה.

ממשיכה ראוייה לקסארה האגדית.

תוכל לקנות כזו יותר חדשה וחזקה מוורסו מקבילה.

אבל כמו שכתבתי לוורסו יש עוד 2 מושבים מאחור שזה לא הולך ברגל. וזה סגמנט אחר.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

כאחד שנוהג בפיקאסו (ולא מבין מי קונה ורסו עצלה ומשעממת) אני יודע מה זה פיקאסו, גרסת ה5 מקומות להיט במחיר מול התמורה.

המחיר מול גרסת ה7 מקומות צריך להיות בפער ענק, זה מה שהדגשתי

פורסם

תודה רבה על כל התשובות, אני בהחלט לוקח את זה בחשבון ואני אשקול שוב את ה C4.

מה אמור להיות המחיר של אחת כזאת מודל 2016 ? בסביבות 80 אלף ק"מ ?

בנוסף, ראיתי אחת באוטוסנטר שצירפתי את טופס הבדיקה שלה, על פי הבדיקה נראה שעברה תאונה מקדימה (כמובן שבתמונות הכל נראה מסודר מצויין) האם זה מהותי ? האם כדאי לבדוק בהנחה והמחיר יהיה בהתאם ?

8999634.pdf

פורסם (נערך)

מי שילם על הבדיקה הזו ?

מכסה מנוע וטמבון זה לא ירידת ערך מסחרית אבל דורש בדיקת הפרונט בדקדקנות. יש שם עוד קצת שריטות חניה מסביב .

לא הבנתי מה בדיוק קרה לגג ? תתאר איפה בדיוק בגג.

אולי נפל ענף על הרכב ? חסר לי פה סיפור .

השמשה הקדמית מקורית ( תבחן את הלוגו בפינה ) ? הופעל ביטוח ? יש דוח שמאי?

חוץ מהיסטורית טיפולים בקש מהמגרש דוח סליקה של הביטוחים או פשוט היסטוריה ביטוחית.. רק הם יכולים להפיק כזה. בלי זה אין מה להתקדם בשקל. בלי זה אפילו לא הייתי טורח/לוקח לבדיקה .

יש שרשור יעודי לבדיקות של פיקאסו.

אתה מוזמן להצטרף : https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=5811239

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם (נערך)

תיקון: הרגע ראיתי: אוטוסנטר הוא מזמין הבדיקה. תתעלם מכל מה שכתוב בה. זה לא רלוונטי.

תשיג את ההיסטוריות כמתואר לעיל ואז (אולי) תבצע בדיקה אמיתית.

אם יתחילו בהתחמקויות בלספק היסטוריה מקורית אז הייתי עוזב את הרכב.

המחיר כמובן לא רלוונטי. זה סתם מספר. לא יודע בדיוק כמה רכב כזה נמכר כשהוא שמור. דורש בירור.(לדעתי קרוב מאד למחירון שגם ככה נשחט על ידי לוי יצחק)

עריכה אחרונה על ידי save
  • תוכן חדש...