Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 308 SW שנת 2018 - 0 ק"מ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה דעתם על רכישה של הרכב הנ"ל? 93 אלף ש"ח.

https://www.carbay.co.il/heb/peugeot/308station2018/

בכוונתנו להחזיק את הרכב 7 שנים.

נסועה של כ-12 אלף ק"מ בשנה, בעיקר עירוני ובעליות.

משפחה עם 2 ילדים+כלב גדול (ולכן צורך בסטיישן)

אמינות חשובה לנו מאד, אחרי נסיון לא מזהיר עם סיטרואן בעבר...

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש לנו את ה-308 הרגילה משנתון 2016 (הרכב במקום נקנה יד 1 מהיבואן, אז למעשה הוא 2015).

אנחנו גם עם כלבה גדולה שנכנסת בבגאז' אפילו אצלנו, אז לכם יהיה מאוד נוח.

יחידת ההנעה מאוד מוצלחת לטעמי, הרבה מומנט ותאוצות זריזות בקלילות. לא הייתי חושש מביצועים, להפך.

מבחינת אמינות, הרכב אצלנו 3 שנים עם 33K ק"מ, היו שתי תקלות:

1. קניסטר של מיכל הדלק - הרגשנו גמגומים בנסיעה בכביש מהיר כשמיכל הדלק היה מלא. הוחלף באחריות.
  2. מצבר - מערכת העצור/סע נכנסה לפעולה לעיתים רחוקות, הוחלף מצבר כשעשינו טיפול (הגיוני, המצבר למעשה בן 4 כשהוחלף).

כשיוצא לי לנסוע על רכבים אחרים ואז אני חוזר לפיז'ו, אני מעריך מאוד את הרכב - ביצועים, שקט, נוחות וכמובן ההגה הקטן שלטעמי מאוד מוצלח.

פורסם

לפי מה שכתוב פה

• אחריות ע"פ תנאי היבואן הרשמי לעסקה מסוג זה.

זה אחריות של היבואן אבל חובה לברר את זה עד הסוף, ואת גם אמורה לקבל את האחריות בכתב.

בנוסף הייתי הולך ללובינסקי ובודק אם הם מוכרים את הרכב ובכמה, אולי עדיף פשוט לקנות דרכם.

פורסם

יש לי את הרכב שנתון 2016, מומלץ מאוד. אין מה לדאוג ממנוע 1.2, לא חסר כוח.

רכב מעולה ומתאים לצרכים במחיר מטורף, אין מה לחשוב פעמיים.

שמתי לב שבאותו אתר יש גם שנתון 2019 בתוספת של 7 אש"ח. לדעתי עדיף להוסיף בשביל ראש שקט ולקבל רכב 2019.

פורסם

עסקה טובה למי שבאמת צריך אוניה כזו וירידת ערך לא מהווה פקטור משמעותי.

לחבר הייתה כזו מליסינג, לא רק שהוא חיפאי, הוא גם גר בשכונת דניה והרכב עלה וירד את כל העליות ללא הרף וללא שום בעיה, האמת, מדהים איך הרכב הזה נוסע ועוד יותר מדהימה היא הנוחות ותא המטען הענק. רכב יותר מאידיאלי למשפחה ממוצעת.

אצל החבר, הרכב היה רכב "זו$&*%$" (סליחה...) היות וכל דיכפין במשפחתו לקח אותו והתעלל בו, כל נסיעות שלנו כחברים (4 מבוגרים ולעיתים גם כלב ומטען..) נעשו בו ואחרי 100,000 ק"מ אז הוחזר לליסינג, כמעט ולא היו לא תקלות (פעם משהו השתחרר באגזוז ולקראת הסוף הייתה איזו תקלת חיישן/משהו דומה שהצריכה גרר), סה"כ שירת אותם 3 שנים בנסועה רבה וללא בעיות ממשיות.

אני מניח שהרכב שמוצע שם באתר הוא רכב שהגיע לארץ לפני יותר משנה (לא תאריך הרישוי הוא הקובע) .

אם הייתי צריך רכב בסגמנט, הייתי הולך על העסקה הזו.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

אני בעלים של רכב כזה בתצורה הרגילה שלו, אין ספק שלא חסר לו שום כח, ההפך הוא עושה את העבודה מעל ומעבר...

תצורת סטיישן היא התצורה הנכונה ביותר לרכב כזה..אם אכן יש צורך בגודל כזה ואתה מתכנן להחזיק את הרכב לתקופה ארוכה,לא הייתי מתלבט

פורסם

מה לגבי אמינות/מחלות ידועות? ממילא תקופת האחריות בפועל תהיה כשנתיים (ממועד העליה לכביש - ב-2018). בהנחה שנחזיק אותו כ-6-7 שנים, חשוב לי שגם בעוד 3 או 4 שנים, לא נצטרך לבקר בתדירות גבוהה במוסך.

בעבר עם סיטרואן בת 4 ו-5, השקענו אלפי שקלים והרבה עגמת נפש בגלל בעיות חשמל ואחרות.

מעדיפה לקנות רכב בן כמה שנים אמין, מאשר רכב חדש שאבלה איתו הרבה במוסך. זה הולך להיות הרכב יחיד שלנו, וחשוב לי שאוכל לסמוך עליו.

דעתכם?

• תוכן חדש...