Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 6 סוף 2009 לפני קניה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים באופן ספונטני יכול להיות שאקנה מחר מאזדה 6, אשמח לשמוע עליה כל דבר מאנשים שמכירים את הדגם.

מדובר במאזדה סוף 2008 עלתה באוקטובר לכביש הצורה החדשה לא הקודמת.

הרכב הוא בשבילי נסיעה בין עירונית לרוב פחות בתוך העיר, לפני זה נסעתי על סקודה פאביה 2016.

תודה רבה לעוזרים אשמח ללמוד מהניסיון שלכם

פורסם

רכב אמין, יושב טוב על הכביש.

המנוע קצת מעצבן, מצד אחד הרכב לא עגלה, ומצד שני הוא לא מרגיש חזק ככ, כלומר צריך ממש לסחוט אותו לטורים גבוהים בשביל לקבל ביצועים טובים.

הפאביה לדוגמא תרגיש הרבה יותר מהירה.

מחוץ לכך הרכב נוח לנסיעות ארוכות.

פורסם

תודה

אתה יודע לומר מה צריכת דלק ממוצעת לנסיעה בין עירונית לנהג רגוע מאוד 90 - 100 בערך?

מחיר אגרה של טסט? אחזקה שוטפת? מחלות נפוצות? על כמה סל״ד האוטו עובד ב130 קמש בערך? (נוסע פעם בחודש בכביש 6)

• ספונסר פורום
פורסם

בוקר טוב,

מהניסיון שלנו עם הרכבים האלה:

- רכב אמין מאוד, סה"כ

- לבדוק תושבות מנוע ומשולשים לפני הקניה. החלפה שלהם לא זולה בדגם הזה

- צריכת דלק ממוצעת תנוע בין 8 ל-10.5/11, תלוי איך אתה נוהג (יודעי דבר טוענים שהגיעו גם ל-12, אבל לא ברור לי איך אפשר לנהוג ככה :) ).

מלבד זאת, אני לא מצליח לחשוב על משהו מיוחד.

ביקרה אצלנו לא מזמן אחת כזו עם 600,000 ק"מ, מקורית.

המקבילה שלה, אגב, היא הפורד מונדאו עד שנת 2011 (לא טורבו), עם הרבה מכלולים מכניים זהים ולדעתי עדיפות בתחום הניהוג (אישית מחזיק 2 כאלה בבית).

אם לא יסתדר עם ה-6, ממליץ לנסות ולמצוא אחת כזו שמורה ומטופלת. זו תהיה קניה זולה יותר ולא פחות טובה.

עדי

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.
לחנות האונליין של שי לי עם הנחות ומבצעים לחצו כאן

פורסם

אני נוהג על אחת כזאת רכב מעולה בלי עין הרע , כמו שנאמר הרכב לא עגלה אבל לא מטוס עושה את העבודה אני לרוב נוהג איתו בבקרת שיוט על 100~110 אך גם שצריך להאיץ ולעקוף עושה את העבודה מצויין. בנוסף לגבי צריכת דלק לא יודע איך לעשות את החישוב אבל רוב הנסיעות שלי הן בינעירוניות ואני נוסע איתה עם מכל מלא בערך 650קמ.

רכב נוח לנסיעות ארוכות כמו שנאמר אגרת רישוי היא די גבוהה כי זה קטגוריית מנהלים 1400~1600 לא זוכר בוודאות.הרכב על 130 קמש עובד על 2500~2800 סלד לא מגיע ל3000 אלא אם אתה נוסע בעליות כמו עליות לירושליים.

אחזקה שוטפת אני לא מטפל במוסך מאזדה מכיוון עלות הטיפולים שם גבוהה בשבילי לכן לא יכול להגיד לך.

• תוכן חדש...