Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב למשפחה צעירה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,

אני ואשתי מחפשים להחליף רכב על מנת להפחית הוצאות עבור דלק.

כרגע אנחנו נוהגים בג'ימני 2008 ולאחר החלפת עבודות אני נוסע כ 120 ק"מ ביום ולצערנו צריכת הדלק של הג'ימני כבר לא שווה את ההנאה מהרכב במקרים המועטים בהם אנחנו יוצאים לטייל איתו.

התקציב שלנו הוא באזור 70-80K, מחפשים רכב אוטומט, לא חדש וכן מתוך מחשבה על התרחבות המשפחה (3 דלתות ובלי מקום בתא מטען לא בדיוק מסתדר).

הרכב צריך להיות חסכוני, אמין, ובטיחותי מאוד!

כרגע אני נוטה לכיוון הטויוטה יאריס היברידית אבל ממש לא סגור על זה.

תודה מראש לעוזרים.

פורסם

הונדה ג'אז צורה חדשה!.

מרווחת יותר מהיאריס, נוחה יותר, בטיחותית מאוד- 5 כוכבי בטיחות במבחן ה EURONCAP וגם ציון טוב במבחן האמריקאי IIHS הכולל את מבחן ה- SMALL OVERLAP וחוזק גג, לרכב יש מערכות בטיחות אקטיביות כמו בלימה אוטונומית עירונית, התראה על שטייה והנתיב ושמירת מרחק מקוריים ולא מובילאיי, ובדגם קומפורט ואלגנס זיהוי תמרורים עם בקרת שיוט חכמה (אני אישית לא אוהב את זה) מחליף אורות אוטומטי ועוד.

חסכונית בדלק (אני נוסע גם בערך אותו דבר) הרכב צורך לי 1:15 ממוצע, הצלחתי גם להגיע ל 1:17.5. אצלי 30% מהנסיעות בתוך העיר עם פקקים השאר מחוץ לעיר.

מחירי ביטוח זולים, ועוד יתרונות שציינתי פה:

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?664748-%D7%94%D7%95%D7%A0%D7%93%D7%94-%D7%92-%D7%90%D7%96-2015-%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8-%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%A8%D7%94-%D7%95%D7%AA%D7%97%D7%96%D7%95%D7%A7%D7%94-%D7%9E%D7%AA%D7%A2%D7%93%D7%9B%D7%9F

הסיבה שבחרתי בה ולא ברכב היברידי היא כי רכבים היברידים היו שחוטים בק"מ בתקציב שלי, ואם לא אז זה היה לקנות שנתון ישן וכבר אתה מתחיל לחשוב פעמיים שאולי הבלאי והתקלות לא ישתמו לטווח הארוך.

פורסם

איתמר תודה, קראתי בעיון את ביקורת הרכישה שלך ונראה כי באמת הרכב מתאר טוב את "רשימת הקניות" שלי.

במידה ואני ממשיך בדרכך ומחפש רכב עד 40,000 ק"מ מה לדעתך יהיה מחיר הגיוני עבורו?

• תוכן חדש...