Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 50 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם הלנסר במציאות רכב שמור ומטופל (כמו שזה נשמע על הנייר ), כדאי לך לחטוף את הרכב.

הדבר היחיד, אם זה לא רכב בצבע לבן, כדאי להשקיע בשמירה על הצבע ( ווקס איכותי וכו.. ), כי יש נטיה לצבעים מטליים של מיצובישי להתקלף ולדהות יחסית מהר.

ירדתי ממנה אשתי לא אוהבת אותה.

אם אני אחפש רכבים גם של ליסינג ולא רק יד פרטית, זה כזה נורא?

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם הק"מ נמוך ויש היסטוריית טיפולים מסודרת, והרכב לא עבר תאונה רצינית, לא נורא.

אני מציע לחפש באוטוסנטר, יש לי ניסיון טוב איתם, רכשתי מהם ממש לא מזמן רכב.

פורסם
זה מגרש של קרסו, עם אחריות כמובן.

הוא שלח לי הודעה שהגיעה אליו מיצובישי לנסר ספורט 2014 עם 40 אלף ק''מ יד ראשונה מפרטי(אמרתי לו שאני מחפש רק מפרטי לא מליסינג)

איך זה נשמע? אני עוד צריך לראות את החבר, השאלה כמה אני יכול לבקש לרדת במחירון מרכב שאין לו שוק

נתנו לך אחריות על הניסאן קשקאי?

אני די בטוח שאת הרכב שאתה מדבר עליו קנינו היום לאשתי,זה סוכנות קרסו בראשל"צ והרכב בצבע ברונזה/קפה מטאלי יד ראשונה עם 80 אלף ק"מ וגג פנורמי ברמת אבזור ACENTA,הם התחייבו לתקן את הליקויים שנמצאים בבדיקה אבל הם סירבו לתת לנו אחריות מכיוון שמדובר על רכב משנת 2010.

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם
נתנו לך אחריות על הניסאן קשקאי?

אני די בטוח שאת הרכב שאתה מדבר עליו קנינו היום לאשתי,זה סוכנות קרסו בראשל"צ והרכב בצבע ברונזה/קפה מטאלי יד ראשונה עם 80 אלף ק"מ וגג פנורמי ברמת אבזור ACENTA,הם התחייבו לתקן את הליקויים שנמצאים בבדיקה אבל הם סירבו לתת לנו אחריות מכיוון שמדובר על רכב משנת 2010.

חחח כן זה האוטו הזה. לא דיברנו עליו לעומק רק הראה לי תמונות

פורסם

יש לי שתי אופציות על i25 אבל אני לא יודע אם לבחור אחת מהן.

אחת ליסינג אחת הייתה בהשכרה.

בשלדת מרכז של הליסינג בבדיקה שהוא הראה לי שהרכב עבר רשום ככה: תיקוני מרכב, משמעות שולית = פאנלים פגומים. סימני פגיעה דופן שמאל, סימני תיקון בפנלים, חומר. דלת תא מטען תוקן, תומך פגוש אחורי פגום/הוחלף תיקוני מרכב משמעות נמוכה = סימני פגיעה מאחור, פח אחורי מעוך/פגום תיקוני מרכב וצבע מעיכות שריטות בצבע + פגמים, סימני מילוי חומר סימני תיקון בפח אחורי נזק לפגושים סימני תיקון בתא מטען + חומר.

ובi25 של ההשכרה רשום: מצב פנימי = מגבים לא תקינים, תיקוני מרכב משמעות נמוכה = תיקוני מרכב וצבע מעיכות שריטות בצבע + פגמים נזק לפגושים נזק לפאנלים.

האם זה נורמאלי או חריג מידי? שניהם עם אותו ק''מ אותה שנה.

פורסם

לא מבין, במה I25 מליסינג/ השכרה עם פגיעות מכל הכיוונים עדיפה על לנסר פרטית?

אפשר היה להבין פסילת מיצובישי אילו היית בודק רכבים איכותיים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לא מבין, במה I25 מליסינג/ השכרה עם פגיעות מכל הכיוונים עדיפה על לנסר פרטית?

אפשר היה להבין פסילת מיצובישי אילו היית בודק רכבים איכותיים.

מה נעשה זה המצב כרגע, השאלה אם זה משהו קריטי תוצאות הבדיקה

פורסם
יש לי שתי אופציות על i25 אבל אני לא יודע אם לבחור אחת מהן.

אחת ליסינג אחת הייתה בהשכרה.

בשלדת מרכז של הליסינג בבדיקה שהוא הראה לי שהרכב עבר רשום ככה: תיקוני מרכב, משמעות שולית = פאנלים פגומים. סימני פגיעה דופן שמאל, סימני תיקון בפנלים, חומר. דלת תא מטען תוקן, תומך פגוש אחורי פגום/הוחלף תיקוני מרכב משמעות נמוכה = סימני פגיעה מאחור, פח אחורי מעוך/פגום תיקוני מרכב וצבע מעיכות שריטות בצבע + פגמים, סימני מילוי חומר סימני תיקון בפח אחורי נזק לפגושים סימני תיקון בתא מטען + חומר.

ובi25 של ההשכרה רשום: מצב פנימי = מגבים לא תקינים, תיקוני מרכב משמעות נמוכה = תיקוני מרכב וצבע מעיכות שריטות בצבע + פגמים נזק לפגושים נזק לפאנלים.

האם זה נורמאלי או חריג מידי? שניהם עם אותו ק''מ אותה שנה.

על הפנים, התיקונים בתא המטען והנזקים הללו גורמים לירידת ערך גדולה(מכיוון שזה תיקון שדורש הלחמות ופחחות ולא רק החלפות חלקים).

הרכב גם עם פנלים פגומים וכו' - הייתי מוותר, בכללי למה דווקא I25?.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
על הפנים, התיקונים בתא המטען והנזקים הללו גורמים לירידת ערך גדולה(מכיוון שזה תיקון שדורש הלחמות ופחחות ולא רק החלפות חלקים).

הרכב גם עם פנלים פגומים וכו' - הייתי מוותר, בכללי למה דווקא I25?.

המוסכניק שלי המליץ שזה רכב אמין וגם בתקציב שלי. שני הרכבים היית מוותר? הרכב שהיה בהשכרה עם פחות בעיות

• תוכן חדש...