Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, קניתי בשבוע שעבר הונדה ג'אז 2013 שעשתה 95,000 ק"מ. אני צריך לעשות לה טיפול 90,000.

לפי המפרט טיפול באתר של מאיר זה מה שנדרש:

שמן גיר 4 ליטר TVC ,נוזל בלמים 0.5 ליטר ,מסנן אוויר 2009-2014 ,טבעת אטימה לפקק שמן ,שמן מנוע 5W-40 ,מסנן שמן מנוע

קיבלתי הצעת מחיר בSMS שעלות הטיפול 1613 ש"ח. יקר לי מדי ונשמע לי מוגזם.

יש ברשותי את ספר הטיפולים שהמוכרת הקודמת עשתה עם מספר מק"ט של כל מה שהוחלף.

בנוסף הרפידות בלמים שלי כבר כמעט גמורות ואני צריך להחליפם גם.

השאלה שלי היא אילו חלקים אני יכול לקנות לבד (בחנויות בארץ או מאיביי- עדיף) ובאיזה מקרים כדאי להקפיד על חלקים מקוריים.

אשמח גם אם תמליצו לי על חברה טובה לרפידות שכן אני רוצה לקנות הכל ביחד.

תודה לכולם מראש.

פורסם
שלום לכולם, קניתי בשבוע שעבר הונדה ג'אז 2013 שעשתה 95,000 ק"מ. אני צריך לעשות לה טיפול 90,000.

לפי המפרט טיפול באתר של מאיר זה מה שנדרש:

שמן גיר 4 ליטר TVC ,נוזל בלמים 0.5 ליטר ,מסנן אוויר 2009-2014 ,טבעת אטימה לפקק שמן ,שמן מנוע 5W-40 ,מסנן שמן מנוע

קיבלתי הצעת מחיר בSMS שעלות הטיפול 1613 ש"ח. יקר לי מדי ונשמע לי מוגזם.

יש ברשותי את ספר הטיפולים שהמוכרת הקודמת עשתה עם מספר מק"ט של כל מה שהוחלף.

בנוסף הרפידות בלמים שלי כבר כמעט גמורות ואני צריך להחליפם גם.

השאלה שלי היא אילו חלקים אני יכול לקנות לבד (בחנויות בארץ או מאיביי- עדיף) ובאיזה מקרים כדאי להקפיד על חלקים מקוריים.

אשמח גם אם תמליצו לי על חברה טובה לרפידות שכן אני רוצה לקנות הכל ביחד.

תודה לכולם מראש.

השמן גיר עצמו יקר יחסית וזה CVT ולא TVC

זה לא 4 ליטר לצערי אלא 3.2 כך שתהיה חייב לקנות 4 ליטר. תקנה רק מקורי של הונדה (למשה חלפים בפ"ת יש).

נוזל בלמים עולה משהו כמו 30 שקל לבקבוק של חצי ליטר. מסנן אוויר+שמן+מסנן שמן לא אמור לעלות יותר מ250 שקל לדעתי.

זה טיפול ממש פשוט ו1613 שח זה שוד לאור יום.

גם רפידות זה 150 לרפידות טובות.

*גילוי נאות - יש ג'אז שאני מטפל בה ועשיתי לה את כל מה שציינת עכשיו, כל החלקים עלו בערך 600 שקל, כולל פילטר מזגן

פורסם

ראיתי בספר שצריך 2.8 ליטר שמן CVT פשוט המיכל שהונדה ממלאים זה ממיכל 4 ליטר. נוזל בלמים צריך שיהיה מקורי? ומאיפה אפשר לקנות? כנל לגבי שמן מנוע צריך מקורי?

החלקים שקנית ב600 שקל כולם היו מקוריים ? ומאיפה קנית אשמח אם תשתף אותי.

תודה רבה חבר.

פורסם

יש מכונאי מומלץ שיכול להתקין להונדה ?

גם לי יש סיוויק 12 קניתי לה בדיוק חלפים גם כן טיפול 90 אלף קמ

באיזור המרכז ראשלצי נס ציונה

פורסם

חברה אתם צריכים להבין שמוסכים לא עובדים לשם שמים. אנשים עובדים כדי להתפרנס. למחיר החלקים מוסיפים רכיב עבודה לפי שעתון או כמה זמן שלוקח לעבוד.

למוסך יש הוצאות וגם רוצה להרוויח, לא רק לכסות הוצאות.

לא כולם יודעים לעשות הכל ולפעמים צריך לשלם לבעל מקצוע על עבודה, ולפעמים זה גם יקר.

פורסם

כולם רוצים להתפרנס הכל בסדר מי שיכול ומוכן לשלם סכומים כאלה אין שום בעיה. לי זה נראה סכום הזוי עבור טיפול כזה ואם אני יכול לחסוך עלויות ולהגיע לאותה תוצאה אז לא רואה עם זה שום בעיה

פורסם

אני קניתי לטיפול 90 אלף קמ ל סיוויק

מסנן שמן מנוע ב60

טבעת אטימה לפקק שמן מנוע 2 שח

מסנן אויר 40

נוזל בלמים חצי ליטר 25

שמן מנוע 90 שקל

לא מקורי כמובן

פורסם (נערך)
ראיתי בספר שצריך 2.8 ליטר שמן CVT פשוט המיכל שהונדה ממלאים זה ממיכל 4 ליטר. נוזל בלמים צריך שיהיה מקורי? ומאיפה אפשר לקנות? כנל לגבי שמן מנוע צריך מקורי?

החלקים שקנית ב600 שקל כולם היו מקוריים ? ומאיפה קנית אשמח אם תשתף אותי.

תודה רבה חבר.

הנוזל גיר היה מקורי של הונדה

שמן כמובן שלא

פילטר שמן כן

רפידות ופילטר אוויר תחליפי איכותי כמובן.

יש שם 3.2 ולא 4 ליטר, אני בטוח כמעט במאה אחוז. אברר לך סופית.

עריכה:

צדוק, 2.8, לכן לא ברור לי למה 4 ליטר, בטח אם זה מוסך ששומר את הנוזל שנשאר בבקבוק.

זה מגיע בבקבוקים של ליטר, אז צריך 3 בקבוקים488512457c80730b65dcca485129f4bb.jpg

עריכה אחרונה על ידי EliC25
  • תוכן חדש...