Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיישן בקרת אקלים מאזדה 3

מעבר לפיתרון נפתר ע"י mcaspi,
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה רעש של זמזום באיזור הגה וגיליתי שזה חיישן בקרת אקלים ניקיתי אותו מאבק ועדיין הוא מזמזם/רוטט השאלה שלי היא עם אפשר לנתק אותו לגמרי??

ולמה הוא משמש?

פורסם (נערך)

גם אצלי החיישן הזה מזמזם, אך לא ברמה שתגרום לי לפרק ולנקות בינתיים.

ראיתי סרטונים ביוטיוב שגם ממליצים להוסיף 2 שייבות פלסטיק:

החלק הזה דוגם את הטמפרטורה ברכב, כך שאם תנתק אותו המזגן יעבוד (ככל הנראה) באופן "טיפש" ללא התייחסות לטמפרטורה ברכב. כלומר אתה מנטרל את הבקרה מהביטוי "בקרת אקלים".

אני תוהה אם המדחס יעבוד ללא הרף במקרה כזה, או שאולי לא יעבוד בכלל. :shock:

עריכה אחרונה על ידי ramik33
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

תודה גבר אני אנסה את מה עשה בסרטון ,פשוט הרעש אצלי חזק בדיוק כמו אצלו וזה כבר משגע אותי חחחחח ,הוא הוקף כבר את הרעש של המנוע..

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

אפשר בבקשה סרטון איך מפרקים ומנקים את החיישן והמאוורר? הסרטון פה לא עובד, יש לי מאזדה 3 2006 והרעש הזה משגע אותי.
מצטער שאני מגיב פה אבל אין לי אפשרות לשלוח הודעה בפרטי

עריכה אחרונה על ידי שלומיביתרי
  • 10 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום רב,

רכשתי מאזדה 3 שנת 2007 לא מזמן עם אותה בעיה.

הזמנתי את החלק הזה מחו״ל ולצערי הבעיה לא נפתרה.

ראיתי סרטונים ביוטיוב איך מפרקים את החיישן, מנקים אותו ומוסיפים גריז למאוורר.

עשיתי זאת בדיוק לפי הסרטן והרעש נעלם כלא היה.

אם מישהו צריך עזרה או חיישן תקין (ניקיתי וגירזתי את החיישן שקניתי ועכשיו הוא במצב חדש). 

אשמח לעזור.

• תוכן חדש...