Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהיגה ללא מלווה...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוא תפס אותך כשהאוטו זז וכשאתה נמצא בכסא הנהג??????

אם הזזת את האוטו אפילו מטר אין מה לעשות, נהגת ללא מלווה!

אם הוא לא ראה אותך נוסע אלא כתב שהתלוננו שאתה נסעת או שטענו שראו אותך נוסע אז אתה יכול לטעון שזה לא היה אתה.

מה הוא רשם בדו"ח???

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מצטער על ההקפצה אבל אני חייב להגיב...

הוא תפס אותי עומד לא נוסע ולא כלום...

רק אוטו מונע ואני בכיסא הנהג...

זהו חוץ מזה כלום כל מה שהוא אמר שנהגתי זה רק בגלל ש"מישהו ראה אותך נוסע בקצה הרחוב"

פג'ו 205

מודל 87

מנוע 1100

בעלים קודמים 1

215 אלף קילומטר

תמונות בקרוב..

פורסם

אם מדברים על מלווה...

האם למלווה מותר לשבת במושב האחורי, או חייב לשבת לצד הנהג?

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

חייב לשבת לצד הנהג..

לנהג החדש -

כל עוד אין לו הוכחה מוצקה(משהו יותר רציני מ-ראו אותך נוהג) שנהגת, הוא יכול ללכת לחפש פריירים אחרים..

מחכה ומחכה ומחכה ליום שזה יבוא...:rolleyes:

פורסם

הוא לא צריך הוכחה. כשאדם יושב באוטו מונע לבד מה יש לו לעשות? אולי הוא שיחק דוקים?:drinking::screwy:

זה ברור שהוא נהג וזה גם מה שרשום בדוח של השוטר אז תשכחו מלהוכיח שהוא לא נהג.

עכשיו תילך ותעמוד בעונש שתקבל ובפעם הבאה תלמד, יש אנשים שכל החיים יחנו באדום לבן וכלום לא יקרה להם ויש אנשים שבפעם הראשונה שהם חונים יקבלו קנס, תחשוב מה מהם אתה ותיקח את הסיכונים בהתאם.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

• תוכן חדש...