Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהיגה ללא מלווה...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ציינת את העובדה שהתכוונת להחנות את הרכב לבד?

זהו! בדיוק זה הבעיה מרוב שהייתי לחוץ כשהוא שאל אותי אם אני יודע שאני נוסע בלי מלווה אז אמרתי לו שאני מכניס את הרכב לשאוב אותו לחנייה שהיא ממש רק 3-4 מטרים מהמקום שהאוטו היה...

ואיזה אחת שעברה שם ברחוב אמרה לו שהיא ראתה אותי בדיוק מניע את האוטו ולא נסעתי...

הוא לא האמין לה.. וזה היה שוטר מניאק אחושרמוטה כי הוא ראה שיש לי שואב אבק באוטו וכבל מאריך...

פג'ו 205

מודל 87

מנוע 1100

בעלים קודמים 1

215 אלף קילומטר

תמונות בקרוב..

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אסור לך להזיז את הרכב אפילו במילמטר ללא מלווה.

בפועל, הרכב זז ?

אם לא זז אז יש לך עוד משהו ביד כי הוא לא ראה אותך נוסע ללא מלווה.

לגבי הפיג'ו השניה, הוא צריך להוכיח שזה אתה עשית את השטויות האלו, אתה לא צריך להביא להם את האיש שעשה את הדברים האלו, רק לציין שיש שכן שאתה יודע שיש לו פיג'ו כמו שלך.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

הרכב לא זז...

הוא לא ראה אותו זז בכל אופן.. הוא זז טיפה רק עם האף בחוץ אבל לא יותר מזה וגם את זה הוא לא ראה... אבל הבעיה שאני אמרתי שרציתי להוזיז אותו לחנייה לשטוף את האוטו

פג'ו 205

מודל 87

מנוע 1100

בעלים קודמים 1

215 אלף קילומטר

תמונות בקרוב..

פורסם

"בהיותך נהג חדש טרם מלאו לו שלושה חודשים לרישיונך נהגת ללא ליווי מבוגר ברכב הנ"ל" בלה בלה בלה...

זה הבעיה שהבן זונה לא נתן לי לקרוא את זה ואמר לי תחתום

פג'ו 205

מודל 87

מנוע 1100

בעלים קודמים 1

215 אלף קילומטר

תמונות בקרוב..

פורסם

"בהיותך נהג חדש בשלושה החודשים הראשונים מיום קבלת רשיון נהיגה נהגת ברכב הנ"ל ולא ישב במושב שלידך מלווה כהגדרתי בפקודת התעבורה בניגוד לסעיף 12 א נב לפקודת התעבורה"

פג'ו 205

מודל 87

מנוע 1100

בעלים קודמים 1

215 אלף קילומטר

תמונות בקרוב..

פורסם

לא רשום כלום... הוא הביא לי את הדף ריק

למרות שאני זוכר שהוא רשם שם משהו יענו אמרתי לו

"שמע תעשה טובה ההורים שלי עכשיו בשיבע ואין מי שיוזיז את האוטו זה כולה להוזיז את האוטו 2 מטר" אז מה הוא רשם?! "זה כולה להוזיז את האוטו" מעצבן אותי לחשוב על זה

אבל אם אני לא טועה היה רשום שם עוד דברים לפני אבל זה לא בטוח בכלל

וההורים שלי באמת בשיבע אין מצב זה עוזר לי משהו במשפט?

פג'ו 205

מודל 87

מנוע 1100

בעלים קודמים 1

215 אלף קילומטר

תמונות בקרוב..

פורסם

לא, זה לא יעזור.

אתה מואשם בנהיגה ברכב ללא מלווה ולא בנהיגה פרועה שחשבת שיאשימו אותך.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

אם הוא רשם שתכננת להזיז את האוטו, אזי אתה לכוד.

אם הדף נקי, אתה יכול לטעון במשפט את מה שהזכרתי בהתחלה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

גם אני לא מבין את זה.. זה בא 2 דפים...

1. זימון לבית המשפט (כל הפרטים ועל מה הזימון כולל הציטוט שהבאתי מקודם...)

2. בקשת הקלה בעונש (ששם יש את מה שאני אומר..)

הדף הראשון אצלי מלא פרטים.. הדף השני ריק מפרטים..

ואני זוכר שהוא שאל אותי מה יש לי להגיד והוא רשם...

פג'ו 205

מודל 87

מנוע 1100

בעלים קודמים 1

215 אלף קילומטר

תמונות בקרוב..

פורסם
שהעונש יגיע ל60 יום שלילה לא אכפת לי...

אבל שלא ישללו לי את הרישיון ל9 חודשיים או משהו קרוב...

ובקשר לישיבה אני לא חושב.. כי את האוטו כמו שלי הוא חיפש... יענו בכלל בהתחלה הוא חשב שהאוטו גנוב... כי המילה הראשונה שהוא אמר לי זה רישיונות של הרכב בבקשה... והרכב לא שלי הוא של אחי אז הוא התקשר לאחי בשביל לברר...

ורק אחרי זה הוא ביקש את הרישיון שלי...

א. אני רואה שכלום לא אכפת לך. חודש חודשיים שלוש ארבע.

אתה מבין שאם אתה יוצא בתור אחד שנסע ברכב ללא מלווה אז זה אומר (חוץ מהעונש) שבעוד שנתיים לא יחודש לך הרשיון, ותהיה שוב (אחרי תאוריה וטסט) נהג חדש לעוד שנתיים?

אתה יודע מה זה 4 שנים שהחוק רואה בחומרה רבה יותר את העבירות שלך? עברת ברמזור אדום או לא עברת, עצרת בעצור או לא. כל דבר שנהג רגיל יעשה ויענש. העונש שלך יהיה ושל כל נהג חדש הרבה יותר גדול!

ב. כל דבר שנהג צריך לדעת וכנראה שכחו ליידע אותך - לא בתאונות ולא לשוטרים. אל תחתום על כלום! כל חתימה שווה להודאה באשמה.

אתה לא חייב לחתום על כלום בלי ליווי של עורך דין. ההודאה יכולה להיות חלק נכבד מאוד בתביעה נגדך. במיוחד כשהשופט ישאל אם אמרת בדיוק את המילים "כולה הזזתי את האוטו לחניה" לא משנה מה אמרת או לא אמרת לפני ואחרי המשפט הזה. הזזת? => אין ביטוח =>אין רשיון.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

• תוכן חדש...