Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהיגה ללא מלווה...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה הקשר אם הוא אמר שזה רק להזיז את האוטו? אני גם יכול לבוא ולהגיד רצחתי אבל כל עוד אין גופה או חשדות שמלובים בעדויות או ראיות אי אפשר להאשים אותי בכלום! אם אני יבוא ויגיד לשוטרים שאנסתי אותה והם ילכו וישאלו אותה והיא תגיד שלא אז מה יעשו לי? כלום!!! כל עוד אין הוכחה/עדויות וכ'ו אי אפשר להרשיע אף אחד על שום דבר! כל עו"ד מתחיל יגיד לך את זה. בהצלחה.

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש כנראה עדות של שוטר שראה את הנער פה מתחיל להזיז את הרכב מהחניה, זה כל העדות שבית המשפט יצטרך כי הוא נהג חדש ומקפידים איתו יותר.

ואם תגיד שאנסת/רצחת ותיהיה בטוח בזה ולא יהיו ראיות אז ישלחו אותך לאישפוז פסיכיאטרי בכפייה, שזה גם לא מהנה במיוחד.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם
הוא לא יודע אם השוטר הוזמן לשכונה כדי לחפש פזו לבנה משתוללת הוא חושב כך כי יש פזו שלפעמים משתוללת בשכונה, אז אתה לא יכול לקחת את הפרט הזה למשפט.

השוטר מוצא אוטו עם גחון בחוץ, גחון בחוץ זה אומר שאתה עומד לצאת אתה לא מוציא את הגחון ומחכה.

אתה לא יודע כמה מהגחון היה בחוץ כי בטח שאפף אחד לא יגיד שהוא אשם אלא תמיד השוטרים אשמים, השוטר לא אשם, נהגת ברכב בלי ביטוח ורישיון ויכולת להרוג מישהו שזה היה הורס לך את החיים.

תגיד תודה שקיבלת קנס ולא דרסת איזה ילד שמשחק בשכונה.

עזוב אני לא מדבר על מה שהיה , אני מדבר על מה שהשוטר ראה ואין לו הוכחות.

הגזמת קצת עם הקטע של ההוזזה של האוטו, זה לא שאין לו רישיון , יש לו רישיון והוא נוהג על הכביש.

הוא לא נהג למרחק ולא היה יכול להרוג אף אחד, התאור שלך הוא טיפה מוגזם לדעתי.

הוזזה של כמה מטרים את האוטו לא מחייבת קנס ומשפט ועוד.

מצד שני הוא קיבל דוח ע"פ חשדות , אין מה לעשות בנידון.

פורסם
יש כנראה עדות של שוטר שראה את הנער פה מתחיל להזיז את הרכב מהחניה, זה כל העדות שבית המשפט יצטרך כי הוא נהג חדש ומקפידים איתו יותר.

ואם תגיד שאנסת/רצחת ותיהיה בטוח בזה ולא יהיו ראיות אז ישלחו אותך לאישפוז פסיכיאטרי בכפייה, שזה גם לא מהנה במיוחד.

שום שוטר לא ראה אותי מוזיז את האוטו ב200% אני התחלתי להוזיז את האוטו חבר שלי שראה את השוטר ברחוב המקביל התקשר אלי ואמר לי תיזהר לעשות שטויות כי יש משטרה ברחוב ליד ואיך שניתקתי עצרתי את האוטו איך שהוא היה (עם גחון טיפה בחוץ שראיתי אנשים שחונים ככה...) ולפני שהספקתי לכבות את האוטו הוא אמר לי צא מהאוטו.

אבל...!!!:

הספקתי להשים את הרב בריח של ההילוכים שהוא בהילוך רברס... והשוטר לא ראה את זה ולא אמרתי לו את זה מרוב לחץ... חושבים שיעזור לי במשפט?

פג'ו 205

מודל 87

מנוע 1100

בעלים קודמים 1

215 אלף קילומטר

תמונות בקרוב..

פורסם

הגזמת קצת עם הקטע של ההוזזה של האוטו, זה לא שאין לו רישיון , יש לו רישיון והוא נוהג על הכביש.

הוא לא נהג למרחק ולא היה יכול להרוג אף אחד, התאור שלך הוא טיפה מוגזם לדעתי.

דווקא אתה טועה!הוא נהג בלי רישיון כי כשאין מלווה אז אין רישיון! וזה לא אני קבעתי.

ובטח שהוא יכל להרוג מישהו, אנשים לוקחים כמובן מאליו דברים כאלו אבל הוא יכל לדרוס מישהו ואפילו להרוג אותו, אני בטוח שאני יודע טוב איך נהג חדש מרגיש כשהוא באוטו לבד כי גם אני עשיתי את זה ונהגתי בלי מלווה לפני פחות מחצי שנה. וחוץ מזה אם הוא היה נכנס ברכב אחר לא היה לו ביטוח ולא כלום.

הספקתי להשים את הרב בריח של ההילוכים שהוא בהילוך רברס... והשוטר לא ראה את זה ולא אמרתי לו את זה מרוב לחץ... חושבים שיעזור לי במשפט?

זה כבר לא יעזור לך, היית צריך להגיד את זה באותו הרגע.

פורסם

עזוב אותך.

לך לעו"ד, פה בפורום כל אחד מביע את דעתו, ואף אחד לא יודע את האמת, שוב:

הכל תלוי בדו"ח.

שתגיע למשפט הראשון, אתה צריך לבקש מהשופט לזמן את השוטר לדיון.

עכשיו, יכול ליות שמעיון בתיק, השופט יחליט לסגור אותו מסיבות כאלו ואחרות, לתת לך את הרשיון, ונגמר הסיפור, ויכול להיות שהוא פשוט יזמן את השוטר, כשהוא יזמן את השוטר, אתה צריך להיות דבק בגרסאתך שלא נהגת ברכב, והידית הילוכים אפילו הייתה נעולה.

כמו כן, יש לבקש מהשוטר להביא את עדי הראיה אשר ראו אותך משתולל, הדבר יקשה עליו ועל השופט בשלילה של הרשיון, כי אין שכנים להביא...

בקיצר, התיק שלך הולך להגרר על איזה 3 משפטים לפחות, אני רואה את זה...

אגב, חתימה על דו"ח לא מהווה שומדבר מעבר לאישור מסירתו!

ואני, כמו שאמרתי לך כבר:

לא מדבר עם שוטרים, ולא חותם להם.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

שמע חבר, כמה שאני מבין אותך והלוואי ותצא מזה נקי, זה מילה שלך מול מילה של שוטר, הם מעדיפים להציק לך בגלל שהיצאת מהחניה או בגלל שהדלקת פנסי ערפל או בגלל שיש לך ג'אנטים 15 ולא 14

אבל עם תעבור באדום לא "יראו" אותך ואף אחד לא יקרא למשטרה.

לכן השופט יאמין לשוטר, כי הם נורא מחמירים עם נהגים חדשים במיוחד ללא מלווה, לפחות תיקח איתך עדים ואת הוריך שיגידו שהיית בחניה והתקנת משהו ברכב שהמנוע פועל, ותדאג שהוא יביא את "השכנים" שהוא מדבר

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

לפי דעתי העונש שיכולים להביא לך הוא, שלישת רשיון, ועשיית טסט + תיאוריה חדשה.

אבל כמה זמן עבר שתפסו אותך מאז שקיבלת את הרישון?

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם
שמע חבר, כמה שאני מבין אותך והלוואי ותצא מזה נקי, זה מילה שלך מול מילה של שוטר, הם מעדיפים להציק לך בגלל שהיצאת מהחניה או בגלל שהדלקת פנסי ערפל או בגלל שיש לך ג'אנטים 15 ולא 14

אבל עם תעבור באדום לא "יראו" אותך ואף אחד לא יקרא למשטרה.

לכן השופט יאמין לשוטר, כי הם נורא מחמירים עם נהגים חדשים במיוחד ללא מלווה, לפחות תיקח איתך עדים ואת הוריך שיגידו שהיית בחניה והתקנת משהו ברכב שהמנוע פועל, ותדאג שהוא יביא את "השכנים" שהוא מדבר

מי אמור לקרוא למשטרה? וגם אם יקראו לה איך היא תוכל להוכיח שאתה עברת באדום?

זה לא אותו דבר כמו ששוטר יתפוס אותך, ואם שוטר יראה אותך עובר באדום לא נראה לי שהוא לא יתייחס.

פורסם
לפי דעתי העונש שיכולים להביא לך הוא, שלישת רשיון, ועשיית טסט + תיאוריה חדשה.

אבל כמה זמן עבר שתפסו אותך מאז שקיבלת את הרישון?

חודשיים...

פג'ו 205

מודל 87

מנוע 1100

בעלים קודמים 1

215 אלף קילומטר

תמונות בקרוב..

פורסם
מה הקשר אם הוא אמר שזה רק להזיז את האוטו? אני גם יכול לבוא ולהגיד רצחתי אבל כל עוד אין גופה או חשדות שמלובים בעדויות או ראיות אי אפשר להאשים אותי בכלום! אם אני יבוא ויגיד לשוטרים שאנסתי אותה והם ילכו וישאלו אותה והיא תגיד שלא אז מה יעשו לי? כלום!!! כל עוד אין הוכחה/עדויות וכ'ו אי אפשר להרשיע אף אחד על שום דבר! כל עו"ד מתחיל יגיד לך את זה. בהצלחה.
ידיד היקר, יש לך בעיה אחת עם כל מה שאתה טוען והיא אי הכרת החוק.

מבחינת החוק לשבת בכיסא הנהג באוטו לא מותנע, זה לנהוג!!! על אחת כמה וכמה ברכב מותנע.

לשוטר יש את כל ההוכחות שבעולם, עדות ראיה שלו עצמו ובנוסף לכך, יש לו גם הודאה של ה"עבריין" (בסך הכל אני מכניס את האוטו לחניה").

מה שנקרא בעיברית צחה OPEN & SHUT CASE!!!

עו"ד יכול להבהיר את חוסר הרצינות של העבירה וזאת רק במידה והשופט "יקנה" את הטענה הזאת (הרי כל מי שבאמת נוהג ללא מלווה ממציא כל מיני תרוצים עלובים שנשמעים כמו הסיבה האמיתית של הנ"ל) ואז להקל את העונש אבל לא "להעלים" את הדו"ח או להוציא אותו זכאי.

בכל מקרה, בהצלחה במשפט ושלא תעיז להגיע ללא עו"ד.

בברכה,יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
ידיד היקר, יש לך בעיה אחת עם כל מה שאתה טוען והיא אי הכרת החוק.

מבחינת החוק לשבת בכיסא הנהג באוטו לא מותנע, זה לנהוג!!! על אחת כמה וכמה ברכב מותנע.

לשוטר יש את כל ההוכחות שבעולם, עדות ראיה שלו עצמו ובנוסף לכך, יש לו גם הודאה של ה"עבריין" (בסך הכל אני מכניס את האוטו לחניה").

מה שנקרא בעיברית צחה OPEN & SHUT CASE!!!

עו"ד יכול להבהיר את חוסר הרצינות של העבירה וזאת רק במידה והשופט "יקנה" את הטענה הזאת (הרי כל מי שבאמת נוהג ללא מלווה ממציא כל מיני תרוצים עלובים שנשמעים כמו הסיבה האמיתית של הנ"ל) ואז להקל את העונש אבל לא "להעלים" את הדו"ח או להוציא אותו זכאי.

בכל מקרה, בהצלחה במשפט ושלא תעיז להגיע ללא עו"ד.

בברכה,יניב

ידעתי שלשבת בכסא הנהג כשהרכב מותנע זה ניקרא לנהוג אבל כשהו לא מותנע?! אם אני ישים את הכלבה שלי במושב הנהג נתנו לה דו"ח על נהיגה ללא רישיון? ואם אני ישים את אח שלי הקטן(8 חודשים) במושב הנהג (בשני המקרים כמובן שהרכב לא מותנע) אז יזמנו אותו למשפט? :-P דבר אחד יש לי להגיד- מדינת מישטרע!!!

פורסם

החוק מנסה ליצור מצב אשר בו בן אדם (או כלבה :-P ) אשר לא יודעים לתפעל כלי רכב, יושבים בכיסא הנהג, ובצדק.מספיק שהאוטו נמצא בירידה בהילוך וללא הנד-ברקס, ומי שיושב בכיסא הנהג ילחץ קלאץ או יוציא את ההילוך לנאוטרל (בטעות כמובן) והאוטו יתחיל להתדרדר, ואני לא מדבר על מצבים שהאוטו בהילוך ואבא בודק שמן במנוע והזאטוט פתאום מסובב את הסויץ ודורס את אבא (והיו דברים מעולם).

חוץ מזה, מה הקשר למשטרה ? למה הם נהיו משטרע? הם לא מחוקקים את החוקים (שבמקרה הזה הם אפילו הגיוניים), הם כולה אוכפים את החוק. עזוב אותך משטויות של דו"ח לא מוצדק פה או שם, כדאי שתבין שאלה בני אדם כמוני וכמוך שעובדים 16 שעות ביום ומחרפים את נפשם כדי להגן עלינו וכל זה עבור משכורת שלא היתה גורמת לי לצאת מהמיטה או אפילו לכוון שעון מעורר בבוקר!

באמת שאני מרחם עליהם, אבל כל ילדי "מרד הנעורים" בפורום אוהבים להיטפל לשטויות של דו"חות פה ושם.

ואם אתה לא מרחם עליהם (או אפילו שונא אותם) תחשוב על העונש הנורא מכל שעומד בפניהם בקרוב..... הפינוי של רצועת עזה!!!

בברכה,יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מצטער שאני מקפיץ אבל אני חייב להגיב. למה שמישהו ישאיר את הרכב שלו בעלייה/ירידה/בכלל בלי הנדברקס?! ואני לא מכליל את כל השוטרים, אני מדבר על רוב השוטרים במשטרת התנועה- הם באמת מישטרע! הם ניטפלים ללא כל סיבה לצעירים גם כאשר הם לא עושים שום דבר חריג על הכביש!!! ואתה צודק, זה לא רק השוטרים, זה גם ובעיקר המחוקקים שחוקקו חוקים מפגרים ונותנים תירוץ למשטרה למרר לנו את החיים! קח דוגמא שקרתה לי- אני נוסע לתומי על כביש מיספר 1 בנתיב הכי ימני על 110 קמ"ש בשעה 5 לפנות בוקר. פיתאום אני שומע וווי אווו וווי אווו הונדה תעצרי בצד. אני עוצר ומהניידת באים אלי שני שוטרים ומבקשים רישיונות וכ'ו. אז הם מודיעים לי שהרכב יורד מהכביש בגלל מידת צמיגים לא תואמת לרישיון אז אני מראה להם אישור מהונדה ספציפית לרכב שלי ואז הוא אומר לי שיש לי קנס על זה שאין לי פח זבל באוטו אז אני מביא לו אותו מתחת לכסא והוא ממשיך לחפש אותי! הוא אומר לי פתח מכסה מנוע ואומר שיש לי שם טורבו! אפילו פילטר פתוח אין לי! אני אומר לו מה פיתאום והוא אומר שאני מעוכב עד שיבוא בוחן רכב! בשלב זה כבר נימאס לי אמרתי לו שיעשה לי מה שהוא רוצה, רשמתי את מספר הניידת ניכנסתי לרכב ונסעתי. עד עכשיו לא קרה כלום כמובן! אתה בטח מבוגר עם מזדה לאנטיס אז בטח שאליך הם לא ייתיחסו!

פורסם

אני דווקא דיי מזדהה איתך....

אני נהג חדש עם סובארו לאונה וכמעט כל בדיקה משטרתית עוצרים אותי בצד! ממש מטריף!

פעם ביקשו רשיונות, ביטוחים, ת"ז מהחברים (שאגב היה אוטו מלא וכולםםם היו חגורים! לא רואים את זה אפילו במשפחות עם ילדים!).

יחס מזלזל, אין מה לומר. השוטרים מתנהגים לבן אדם לפעמים כמו אל ערבי במחסום, ואני מצטער על הדימוי.

טוב שהוא לא פתח לי את הבגאז' בשביל לחפש רדיו דיסקים פלאפונים ורמקולים גנובים.

I should win a fucking AWARD for being me

• תוכן חדש...