Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהיגה ללא מלווה...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני יומיים תפסו אותי נוהג בלי מלווה.. עכשיו הקטע שלא נהגתי בדיוק אלא הוזזתי את האוטו מהכביש לתוך החנייה של הבניין שלי... (זה מה שרציתי לעשות עד שבא השוטר) קיצור ביקש ממני תעודות ופרטים.. היה ביטוח, רישיונות רכב וכל מה שהייתי צריך לאוטו..

עכשיו כל הקטע זה שהוא לא האמין לי שאני לא רציתי להזיז את האוטו לחנייה והוא אמר שאנשים ראו אותי נוסע אם האוטו באזור אחר של השכונה (כ-500 מטר מאיפה שהוא תפס אותי) אני בהתחלה לא הבנתי מה הוא רוצה והתעקשתי שלא נסעתי שם הוא בנתיים זימן אותי למשפט (שיהיה רק בעוד כ5-4 חודשים) אחרי שהכל נגמר הוא נסע חשבתי על הכל בבית והבנתי למה הוא אמר שראו אותי נוסע שם, יש למישהו שאני מכיר אותו פג'ו 205 גם ישנה... שבחלק של השכונה שם הוא עושה שטויות עם האוטו.. צלחות, עושה פתיחות, זורק קלאצ' וכאלה.. אז כנראה הוא היה שם באותה השעה והזמינו אליו את המשטרה והוא תפס אותי במקום אותו...

עכשיו השאלה שלי מה העונש שיכולים לתת לי? ומה כדאי להגיד במשפט?

ד"א

אם תגידו להגיד משהו על הפג'ו השנייה לא בא בחשבון אני לא ילשין עליו אני יקבל חזק את העונש אבל לא יגיד שזה הוא נסע..

כל הצעה תתקבל בשמחה תודה רבה...

פג'ו 205

מודל 87

מנוע 1100

בעלים קודמים 1

215 אלף קילומטר

תמונות בקרוב..

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה נהג צעיר, יותר מדי מונח כאן על כף המאזניים... אתה חייב להתייעץ עם עורך דין. אין כאן בכלל שאלה מוטורית, אלא שאלה של הוכחות, של לבדוק אם ההשערה שלך לגבי הבחור עם ה-205 נכונה, של איך להטיל ספק בטענה שזה היית אתה שנהגת בשכונה וכו'... בקיצור עורך דין.

אגב לפי החוק זה בכלל לא משנה ש"רק הזזת את האוטו" אם כי ניתן לקוות ששופט הוגן + עורך דין סביר יאפשרו לך לצאת מזה בנזקים קלים בלבד.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
אני יקבל חזק את העונש
הנה ההצעה הטובה ביותר שיכולת לקבל.

כל הסיפור מסביב לא משנה מהומה.

השוטר תפס אותך נוסע בלי מלווה ועל זה גם נכתב סעיף האישום!

(כל ההתפרעויות של השכן שלך לא נחשבות כחלק מהאישום).

גם בכמה מטרים האלה שנסעת, וב-דקה וחצי שזה לקח, יכולת לפגוע/לדרוס הולך רגל למשל...

נסעת ללא מלווה=נסעת ללא ביטוח=נסעת ללא רישיון!

אמיר.

פורסם

מחה הקשר בינך לבין ה-205 השני?!

השוטר תפס אותך נוהג(מטר, שניים, עשרה-מה זה משנה כמה), קבלת זימון - סוף סיפור.

לגבי הדיווח על השכן,

אל תבכה לאחר שיקרה האסון.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

שמע

לגופו של העניין לפי דעתי אסור לשוטר לטעון טענה ללא הוכחות מוצקות. אין דבר כזה במשפט "ראו אותך נוסע". אני לא שמעתי שנותנים עונש על סמך שמועות?!

תעמוד על שלך ותתעד את כל האירוע לפרטי פרטים על נייר שלא תשכח עם הזמן.

אני מציע לך אם אתה לא רוצה לדווח על חברך הנ"ל לפחות תסביר לו שיפסיק עם השטויות לפני שיהרוג את עצמו או מישהו אחר!

כבר נמאס לשמוע על 5 הרוגים כל שבוע.

פורסם

אני לא יבכה על כלום השאלה היא מה העונש שאני יכול לקבל?

פג'ו 205

מודל 87

מנוע 1100

בעלים קודמים 1

215 אלף קילומטר

תמונות בקרוב..

פורסם

אני יש לי שאלה שאף אחד לא שאל:

השוטר תפס אותך נוסע ממש ברכב, או שרק יושב באוטו מונע וכד' ?

אם הוא לא תפס אותך בנסיעה, אני חושב שאתה יכול לצאת מזה במשפט בטענה של "ירדתי לקחת מהאוטו דיסק/אבא ביקש למלא מים/כל דבר אחר שעושים כאשר רכב חונה"

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

בעיקרון שאני חושב על זה הייתי בתוך חנייה... וממש ממש קצת עם האף בחוץ, אבל לא הייתי בנסיעה כי לפנות לחנייה הפרטית של הבניין... הייתי בחנייה של הכביש והוא לא ראה אותי נוסע...

אבל הקטע אם הוא יכול לקחת את ה"יש אנשים שראו אותך נוסע" בתור אופציה במשפט?

פג'ו 205

מודל 87

מנוע 1100

בעלים קודמים 1

215 אלף קילומטר

תמונות בקרוב..

פורסם

מה זאת אומרת אותם האנשים? על איזה אנשים אתה מדבר? יענו השוטר?

פג'ו 205

מודל 87

מנוע 1100

בעלים קודמים 1

215 אלף קילומטר

תמונות בקרוב..

פורסם

אם הוא באמת לא ראה אותך נוהג אלא רק יושב באוטו הכל נראה לי מאוד מוזר. גם אני נהג חדש עדיין עם מלווה ורק אתמול בזמן שנהגתי עם אמא שלי עצרתי בצד כדי שהיא תרד לקנות משהו ואני נשארתי באוטו, במושב של הנהג כמובן. ייתכן ששוטר היה גם מאשים אותי אם הוא היה רואה אותי יושב במושב הנהג??? מה הולך כאן?...

אה וד"א העונש יכול להגיע ל-30 יום שלילה.

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

השוטר טוען שאנשים ראו אותך נוסע ?

יופי, תבוא לאדוני השוטר, ותבקש ממנו לזמן למתן עדות את אותם האנשים.

אגב אם שוללים לך את הרשיון, תהנה לעשות שוב את הכל מהתחלה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

זה שהוא לא ראה אותך נוהג זה כבר טוב.

השאלה מה אתה אמרת לו ?

ציינת את העובדה שהתכוונת להחנות את הרכב לבד?

לגבי העיניין השני:

מה אתה ילד קטן ?

אתה לא עשית את השטויות שההוא עשה ואתה מתכוון לחטוף על זה עונש בנוסף על מה שאתה אמור לקבל גם ככה כי נתפסת נוהג ללא מלווה ?

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

ייתכן ששוטר היה גם מאשים אותי אם הוא היה רואה אותי יושב במושב הנהג??? מה הולך כאן?..אה וד"א העונש יכול להגיע ל-30 יום שלילה.

שהעונש יגיע ל60 יום שלילה לא אכפת לי...

אבל שלא ישללו לי את הרישיון ל9 חודשיים או משהו קרוב...

ובקשר לישיבה אני לא חושב.. כי את האוטו כמו שלי הוא חיפש... יענו בכלל בהתחלה הוא חשב שהאוטו גנוב... כי המילה הראשונה שהוא אמר לי זה רישיונות של הרכב בבקשה... והרכב לא שלי הוא של אחי אז הוא התקשר לאחי בשביל לברר...

ורק אחרי זה הוא ביקש את הרישיון שלי...

פג'ו 205

מודל 87

מנוע 1100

בעלים קודמים 1

215 אלף קילומטר

תמונות בקרוב..

• תוכן חדש...